Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Öne geçtiğimiz 2 maçı da son dakikada verdik.Tekrarlanan tesadüf,tesadüf değildir.
Bu maçta 90 dakika savunma yaptık.Goller dışında tek poziyonumuz yok,gollerin biri de pozisyon değil.
Hoca cesaret,biraz daha cesaret.

cembaba

Alıntı yapılan: Kaya - 16 September 2012, 03:02:46
Skor 0-2 olmuş yapılabilecek 2 şey var

1.si hucumu düşünecek kartal takımına karşı süratli,adam geçebilen bir oyuncu sokmak (Canberk'i oyuna alarak bunu başardı)

2.si rakibin skoru değiştirmeye yönelik çabası esnasında bizde kalan topları maksimum süre ile kullanmak,kullanacak oyuncuları seçmek(malesef turgay,hakan ve erdem gibi oyun kurucu özellikleri dışında kesici özellikleri yüksek oyuncularla oyuna devam edip başaramadı).

Roberts top tutabilen bir hucum oyuncusu çok geç düşündü,nsumbu izlediğimiz top hakimiyeti yüksek aynı zamanda fiziki özellikleri ile de ön plana çıkan bir oyuncu yine geç düşündü..Hoca maç 0-2 dakika 80 oldu nasıl olsa kazandık diye düşünmüş olabilir ama o sıcakta ve nemde tamamiyle oyundan düşmüş ortasahasını tazelemesi gerekirdi..

Bu takım hocanın ve futbolcuların biraz daha dikkatli davranması ile birçok deplasman maçından galip ayrılır..Darısı diğer maçlara inşallah..

samuray

erhan hocam bir an önce bu sorunu çözmelisin iki maçta son dk.larda kaybedilen 4 puan oyuna müdahalelerini bi gözden geçir lütfen elimize geçen bu fırsatları cömertçe harcamayalım inşallah bolu maçındada aynı hatalara düşmessiniz diyorum

Ollivanders

Oyundan düşen iki futbolcu Turgay ve Erdemi çıkarıp yerine adam alsaydı şu an 7 puanımız vardı. 90+4te değişiklik yapma be hoca.Zahmet etme.

FaTiH_HaN

3 maçtada dk ve değişiklikler aynı sanki oyunun gidişatına göre değilde ezberden yapıyor oyuncu değişikliklerini ve artık kadromuz mütevazi bir kadro değil hem kaliteli hem alternatifli bir kadromuz var, ben bu saatten sonra Hakan ve Turgayın aynı anda oynatılmasının takıma bir katkı sağlamayacağını düşünüyorum hatta Erdeminde ilk 11 de yer bulmaması lazım. Büyük uğraşlar sonucunda son günlere doğru ancak transfer edilebilen Mehmet ortada yok, Roberts oynadığı ligden hazır geldi sahada koşamayan, basamayan Ademin yerine yada yanına Robertsi koymak lazım, kartalda bıraktığımız 2 puana rağmen hala çok çok iddaalı bir konumdayız inşallah son dk'da yediğimiz goller hem taraftara! hem hocaya ders olur. Bolu maçında ofansif ve büyük umutlarla transfer edilen topçularımızı sahada görmek dileğiyle..

özkan

Yap daha o değişikliği hocaaa !

ngonge

Bence değişiklik yapmaktan daha fazlası gerekiyordu geçen maç için. Takımın 3 göbek oyuncusu Erdem, Hakan ve Turgay 50.dakikadan sonra resmen stoper gibi oynadılar. Gelen top ileri dikildi, bu kadar ümitsizce gelen bir takıma karşı kontra atak pozisyonu bulamamamız çok kötü.

Bu 3'lü beraber bu şekilde iş yapmıyorlar, ya taktik olarak ya da oyuncular da sıkıntı var.

Ollivanders

ilerde tek forvet , arkasında kanatlarda oynayan iki adam ve ortasahanın göbeginde 3 onlibero. bu takıma 3 önlibero fazla. Hakan arslanın çok koştugundan bahsediyoruz. Koy ilk 11 e . Turgayın yaptıgı sadece rakip takım futbolcusuna golge olmak. Ne bir mudahalesi var ne de bir pası. Turgayı koyma ilk 11 e. Erdem hem mucadele ediyor hemde ayagına hakim. Kotu maç oynayacaktır. Messi bile kotu oynuyor bazen. Erdem'i de koy 11 e. oldu sana iki onlibero. Yanlarına ayagına top yakışacak ve oyunu diger ikiliye gore daha iyi yonlendirebilecek bir ortasaha koy. O da şu an için nsumbu. Yap ortasaha üçlüsünü hakan erdem nsumbu diye. Diger turlu top ayagımızda kalmıyor. Onun yanında kanatlara da top inmiyor. Zaten ilerde tek forvet var. Bizim olayımız  ortasaha 3lusunu iyi oturtabilmekte. Futbolun can damarı abi orta saha. Pas yapacak , topu tutacak , oyunu sogutacak , nefes aldıracak. Dan dun futbolla nereye kadar.

özkan

Bu takımın orta sahası artık nsumbuyla h.arslan olmalı

Serkan

haftaya turgay ve halil ibrahim ile başlama lütfen

ChucKeR

gerçekten çok gömülüyoruz, hocanın geçmişte böyle oynatmadığını biliyorum ben. bir geçiş dönemindeyiz galiba, umarım  :o

Karabudun

Hocaya güveniyorum,takıma inanıyorum.Takım otursun,inanıyorum ki güzel maçlar çıkaracaklar.Tamam,2 farktan beraberliğe gitmiş maç.Ama elimizi vicdanımıza koyalım maçtan önce hangimiz beraberliğe razı değildi?Önümüzdeki iki maç dişli takımlarla olacak.Bu iki maçtan(Bolu ve Rize maçları) alınacak 4 puan "Biz de varız." demek olacaktır.Hocayı yermek için birkaç hafta daha beklemek lazım.Petkoviç'e bile tahammül ettikten sonra zor olmasa gerek.

GökhanÇağlar

Takım iyi yalnız birkaç değişiklik şart.Herkes gibi hoca da bunun farkındadır.Turgay ve Halil İbrahim yedeğe çekilmeli,Nsumbu ve Musa Aydın oynamalı bence.Ahmet Arı,Mehmet Sak,Şenol Demirci bu adamlar da sonradan oyuna dahil olmalı.Hocamızın elinde çok iyi bir kadro var bu kadroyu en iyi şekilde kullanacaktır...

yirmiuc

Samsunsporda son yillardaki en sansli hoca sensin.
Takim cok kotu oynuyor , sans eseri goller atiyoruz.
Atilan 6 golun 5i sans golu bana gore.