Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunmania

Ağalar, dayılar, şu bizim soruyu cevaplayın be. Trt web devamlı donuyor bende var mı bi çaresi. Explorer ile açıyorum.

Ollivanders

Alıntı yapılan: samsunmania - 16 September 2012, 20:06:19
Ağalar, dayılar, şu bizim soruyu cevaplayın be. Trt web devamlı donuyor bende var mı bi çaresi. Explorer ile açıyorum.

abicim internet hızından kaynaklanabilir ama sen internet explorer kullanma. Google Chrome kur bilgisayarına. o daha hızlı bir tarayıcıdır.

muzaffer4

Alıntı yapılan: samsunmania - 16 September 2012, 20:06:19

flah playerin belki eski sürümdür
google chrome dene
internet yavaş olabilir
aynı anda 3-4 sekme açıyorsan takılma normal
advanced system care diye bir program var onu indir bilgisayar taraması yapıp onarttır biraz internet hızlanır .

samsunmania

eyvallah kardeşlerim. Teker teker deniyorum hepsini.

TurgayGölbaşı55

Ahmet Arı şoku

Kadroya dahil edilip takımla birlikte İstanbul'a götürülen Ahmet Arı'nın cezasının bitmediği Kartal maçından kısa süre önce ortaya çıktı.

Bu gelişme üzerine Samsunspor'da şok yaşanırken genç futbolcu maçı tribünden izledi.Samsunspor'da Kartalspor maçına saatler kala Ahmet Arı şoku yaşandı. Sezon başında Bursaspor'dan kiralık olarak transfer edilen Ahmet Arı, cezası nedeniyle ligdeki ilk iki maçta forma giyememişti. Kartalspor maçının kadrosuna alınan ve takımla birlikte İstanbul'a götürülen genç futbolcunun cezasının bitmediği karşılaşmanın başlamasına kısa bir zaman kala anlaşıldı. Sonucu Samsunspor'a büyük zararlar getirecek olan büyük ihmalin farkedilmesinin ardından Ahmet Arı, kadrodan çıkarıldı. Samsunsporlu yöneticiler ve Teknik Direktör Erhan Altın, bu gelişme üzerine büyük bir şok yaşadı.  Hayli üzülen Ahmet ise karşılaşmayı tribünden izledi.

BigBadMama5552

Yarın 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı başlıyor. Samsunsporlu bütün öğretmenlere ve benim gibi öğrencilere başarılı bir yıl diliyorum.

TurgayGölbaşı55

Aynen . Son senem çok kötü olacak samsunspor.biz'e giremicem.Haberlerden haberdar olamıcam . Siteyi takip edemicem çok kötü olacak :( Ama maçları asla kaçırmıcam hangi gün olursa olsun Samsun maçlarına gidecem .

berusa55

Dünya Şampiyonu Serdar Gümüş

Desiqner

Yalnız hem Erciyes , hem 1461 trabzon bu sene çok güzel top oynuyorlar.Play Off'ta görüyorum bu iki takımı.Jebrin özellikle sağlam :)

samsunmania

Daha bu köprünün altından çoook su akar kardeşim. Ama ligin en iyi hocası 1461 de. Ölüyü diriltiyor adam. Üst düzey transfer yapan 1-2 takım ve dediğin gibi biraz da 1461 harici bütün takımlar serseri mayın gibi. Ankaragücü de iyi top oynuyor ama gol sıkıntıları var. İnşallah zaman bizim lehimize işler ve en çabuk ve iyi şekilde toparlanan takım biz oluruz. Bu takım bu inançla çok can yakacak inşallah.

King Of The North

Rizesporun zencilerine hayran oldum ben açıkçası, her maç böyle oynarlarsa Rize zorlar zirveyi, bizim biraz daha zamana ihtiyacımız var ama şu ligde, taraftarı olmayan 10 tane takım var saymaya gerek yok, Manisa ve denizli gibi takımlar bile 50 kişiye oynuyor. Ayrıca yanlışsam düzeltin, Erciyes artık Kadir Has stadında mı oynuyor maçlarını, öyleyse güzel bir deplasman olur geçen yılki gibi...

Ollivanders

Bu sene Rize çıkar. Forvet hattı fena. Adamlar bulmuş arkadaş Uche'yi. Her vurdugu gol. Helal olsun.

cezayir55

Alıntı yapılan: Serpico - 17 September 2012, 11:37:46
Bu sene Rize çıkar. Forvet hattı fena. Adamlar bulmuş arkadaş Uche'yi. Her vurdugu gol. Helal olsun.
sene başında adana demir alamamış ucheyi  fiyatta anlaşamışlar rize kiralamış

cezayir55

bizdede robertsi yabana atmayalım takıma uyum sağlasın o da çok etkili olacaktır

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: cezayir55 - 17 September 2012, 11:49:58
bizdede robertsi yabana atmayalım takıma uyum sağlasın o da çok etkili olacaktır

valla benim gördüğüm kadarıyla robertsten hiç bişey olmaz