Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Hocam ben özür diledim dikkat ediyorsan.Hem sinirle hemde orada salça olanların saçma mesajlarından dolayı yazdım.Normalde ben bile kendime şaşırdım yazdıklarım için ama zamanı geri alamam.Sitede bizi nasıl gördüklerinin pek umrumda olmadığını belirteyim ama rahmetli Teoman abinin anısına böyle bir zarar verdiğimi düşünürseniz üzülürüm...

Yunusemre55

Karlıova'da polis servis aracının geçisi sırasında patlama oldu. 6 polis memuru şehit oldu!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde PKK terör örgütü mensuplarınca polis aracının geçişi sırasında önceden yola döşenen mayın patlatılması sonucu ilk belirlemelere göre 6 polis şehit oldu.

berusa55

Erhan hoca trt spor'da canli yayinda.

TurgayGölbaşı55

Yayını kaçırdım nerden bulabilirim ?

ali ihsan

TurgayGölbaşı55

Ben orda başka biri var zannetim 

TurgayGölbaşı55

İşte gool twitter adresi nedir?

twitter

red_white

TurgayGölbaşı55

twitter.com/istegoool Adres buymuş. İşte goool de niye basketbol konuşuyorlar :D :D

samsunmania

yeni nesil bilgisayar kurtlarına bir sorum olacak.
Aha bu 1.lig maçlarını seyrederken sürekli donma yapıyor explorerda açıyorum. Var mı çaresi? acil yardım gençler.(morukların da cevap hakkı var tabii ki :P)

samsunsporlu1994

A2 Futbol Ligi başlıyor!

A2 Futbol Ligi'nde 2012-2013 sezonu, Pazartesi ve 18 Eylül Salı günü oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, bu sezon ilk kez, katılım şartlarını yerine getiren Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig takımlarının da mücadele edeceği A2 Ligi'nde kademe grubu maçları, 3 Ocak 2013'te oynanacak 22. hafta müsabakalarıyla sona erecek.

2'si 11 takım, 2'si 12 takımdan oluşan 4 grupta toplam 46 takım arasında çift devreli lig usulüne göre oynanacak kademe grubu müsabakaları sonucu ilk 2 sırayı alan toplam 8 ekip, final grubunu oluşturacak.

Tek grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak final grubu müsabakaları 4 Şubat 2013'te başlayıp, 9 Mayıs 2013'te 14. hafta maçlarıyla tamamlanacak. Müsabakalara sıfır puanla başlanacak final grubu sonunda ilk 4 sırayı alan takımlar play-off müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Kademe müsabakaları sonunda 2 grupta 3-11 ve 2 grupta 3-12 sırayı alan toplam 38 takım arasında, 4 grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak A2 Ligi klasman grubu maçları ise 31 Ocak 2013'te başlayıp, 9 Mayıs 2013 tarihinde oynanacak müsabakalarla tamamlanacak.

Play-Off müsabakalarında ise final grubunu ilk 4 sırada bitiren 4 takım ile klasman grubu müsabakaları sonunda gruplarında ilk sırayı alan 4 takım, TFF tarafından belirlenecek tarafsız sahalarda, tek maç eleme sistemine göre A2 Ligi Türkiye şampiyonunu belirlemek için karşılaşacak.

Not: Samsunspor A2 Takımımız ilk hafta maçında yarın saat 16:00'da Derebahçe Stadında Sivas 4 Eylül takımıyla oynayacak.

maviay55

2012 Dünya Artistik Bilardo Şampiyonasında Milli Bilardocumuz Serdar Gümüş Dünya Şampiyonu.  >l< >l< >l<

5trawberry

Boluspor Göztepe ve Erciyes-1461 maçlarının sonucu bizim istediğimiz gibi bitti. Haftaya Boluyu yenersek çok süper olacak.

muzaffer4

1461 trabzon iyi futbol oynuyor bu sene play-off a girerler.