PTT 1. LİG 3. HAFTA Kartalspor - Samsunspor ' umuz

Başlatan burakbas, 03 September 2012, 00:28:25

« önceki - sonraki »

TurgayGölbaşı55

samsunsporlu1994

Takım çok geri çekiliyor. Çokta pas hatası yapıyoruz. Sonuçtan ziyade futbol olarak iyi değiliz.

55.hakan

Yazık ya gerçekten yazık insan hiç mi top oynamaz top oynamadan maç kazanmazsın karşındaki kim olursa olsun.

55_samsun_55

kuzeycity

Macin basindan beri top oynamadik ki zaten acikcasi bu sonucla bitse üzülmezdim ama 88den sonra 2-0dan mac vermek hayret bi sey

city ultras

Harun55

berusa55

Inanamiyorum. Belki de o kadar degerli 2 puan kaybettik ki bunu sonradan anlayacagiz sanirim. Cok uzuldum cok :(

Uğur Yıldız

2 0 öndesin adamlar zaten çökmüş durumda sen sahaya atlayıp hem adamları hırslandırıp hem dinlendiriyosun yazıklar olsun şimdi para cezası alsak,sahamız kapansa çok mu iyi olacak?Elimizdeki maçı verdik durduk yere

Jnr.Serkan

Uyuyan kartalsporu uyandıran taraftarımıza,sahaya giren BÜYÜK TARAFTAR'ımıza ve Takımın ortasahasının düştüğünü göre göre nsumbuyu oyuna sokmayan erhan hocaya selam olsun

samsunsporlu1994

İyi futbol oynamıyoruz,top oynamadan her zaman maç kazanamazsın. 1 puanda iyidir. Yapacak birşey yok.

özkan

Tamam giresundan beraber geldinde oynatmak zorundamısın adam ölmüş artık çıkar erdemi al nsumbuyu neyi bekliyon..yedin maçı erdem sagol.orta saha folloş.

55.hakan

5trawberry

Normal şartlarda iki deplasman maçından çıkarılan dört puan çok iyi. Ama iki sıfır önde olduğun maçta, iki sıfırdan sonra pas yapamıyorsan rakip kalede atağın yoksa, bunu maçtan sonra irdeleyeceksin. Çekildin de ne oldu? Oyuncu değişikliği için Petkoviç gibi 80'i mi, görmen lazım hoca?