PTT 1. LİG 3. HAFTA Kartalspor - Samsunspor ' umuz

Başlatan burakbas, 03 September 2012, 00:28:25

« önceki - sonraki »

King1965

FaTiH_HaN

2 haftalık milli takım arasının meyvelerini toplayacağımız maç geldi, haydi Samsunspor güldür yüzümüzü haftaya boluya Samsunu dar edelim.

kalptenþimþek

kartal_x             samsunspor_x
 1               4

Tufan

sanki sabaha karşı 5 gibi Osmancık civarında deplasman otobüslerini gördüm veya ben öyle anımsadım. maçtan 1 gece önce İstanbul'dan Samsun'a dönmek zorunda olmakta apayrı bir çileymiş yol boyu kabus gördüm.

twitter

Soner
Ozan Lokman Kere Şaban
Nsumbu
Hakan Erdem
Ahmet -------Musa
Adem

Musa yerine Mehmet oynar belki.

Roberts yerine Adem ile başlayacağımızıı düşünüyorum ben.

beşnumara

Musa ile Şenol 18 kişilik kadroya alınmamıştı sanki

twitter

musa sinan diye yazmıştım ben onu. o da mı yok : )

Ayberk

rüyamda gördüm, maç başlamış ama ben uyuyakalmışım. bir uyanıyorum telefonda mesaj: serdar attı! serdar kim lan derken gençlerdendir belki diyip televizyona koşuyorum devre arası olmuş ama maç 2-0, öndeyiz. devre bitene kadar bir şeyler atıştırayım derken 2. yarı başlamış santradan sonra hemen bir gol atmışız 3-0 oldu diye spikerin sesi geliyordu. ama maç denizli maçıymış ;D enteresan :D

Jnr.Serkan

Benim rüyamda bance Samsunspora geri dönüyordu aniden,ulan diyorum bu adam hazırlık maçlarında bundesligada bu kadar gol attı tekrar neden geliyor.Nasıl uyandım bilmiyorum Allahım sen bizi affet : )

Ayrıca ilk yarı gol yemeyelim,ikinci yarı elbet bir açık buluruz gibi.Gol yemedikce cesaretlenen bir takımız.Kartal 3 puan almak isteyecektir azda olsa açık verecektir.Süratli oyuncularımızda sonuca gidebiliriz. Tahminim ilk yarı 0 ikinci yarı 2 Allah utandırmasın

samsunluhakan

özkan

King1965

King1965

Alıntı yapılan: samsuni - 15 September 2012, 05:55:15
Sanslarin eşit olduğu bir maç daha. Gününde olan kazanacaktır. Takımda moraller üst seviyede, göztepe galibiyeti primlerini de aldı oyuncularımız. Kartal'dan alınacak bir 3 puan harika olacak. Allah yardımcımız olsun.

esıt deıl kı abı :) Bızım taraftar daha cok :)))

Harun55

özkan

Böyle tam 2-1'lik bi maç gibi duruyor ama hadi hayırlısı..