Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Yunusemre55

Bu Konserde bende vardım :) Nereye bakacağımı bilemedim   ;D

twitter

75 terörist öldürüldü!
Hakkari Valiliği'nden açıklama
14 Eylül 2012 Cuma, 10:28:49

Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada 8 -14 Eylül tarihleri arasında bölgede icra edilen operasyonlarda 4 askerin şehit olduğu, 75 PKK'lının da etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Valiliği açıklamasında, "08-14 eylül 2012 tarihleri arasında şu ana kadar asker, polis, özel haret ve gkk tarafından oluşan birliklerce icra edilen operasyonlarda 4 askeri personel şehit olmuş, 75 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede terörü önleyici faaliyetlere hassasiyetle devam edilmektedir. Aziz şehitlerimize allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diler, ailelerine ve milletimize sabır temenni ederiz" ifadelerine yer verildi.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/776382-75-terorist-olduruldu

Yunusemre55

İlla 75 tane itin ölmesi için 25 tane ŞEHİT olması mı lazım . Ben artık bu leşlerin öldüğünede inanmıyorum hepsi Türk halkını inandırmak için biz keriziz hemen inanıyoruz. Sonra 15-20 tane daha şehit oluyor yine aynı şeyler 75 80 it öldürüldü

sercan5592

Bu haberlere inanmayıp fırat news roj tv felan gibi terör yandaşlarının haberlerine inananları anlamıyorum

Yunusemre55

Alıntı yapılan: sercan5592 - 14 September 2012, 13:58:45
Bu haberlere inanmayıp fırat news roj tv felan gibi terör yandaşlarının haberlerine inananları anlamıyorum
Abi her zaman itlerin öldürülmesi lazım neden hep şehit olduktan sonra ? ?

berusa55

14 September 2012, 14:04:25 #33066 Son düzenlenme: 14 September 2012, 14:07:54 berusa55

Diyarbakır 2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı 8. Ana Jet üssüne bugün Eskişehir, Bandırma ve Amasya'dan gelen 20'den fazla savaş uçağı bir bir alana iniş yaptı.
pkk terör örgütüne ait Kampala en etkili operasyonları düzenleyen 2. Hava Kuvvet Komutanlığı 8. Ana Jet Üssüne takviye savaş uçakları gönderildi. Bandırma 6'ncı Ana Jet Üs Komutanlığı'na bağlı gece görüş ve vuruş kabiliyetine sahip "Yarasa" olarak adlandırılan 161'inci bombardıman Filosu, Amasya'dan kalkan Tunç olarak adlandırılan 151'inci Bombardıman filosu, Amasya'dan gelen Akıncı olarak adlandırılan 152'inci önleme Filosu ve Eskişehir'den gelen Panter olarak adlandırılan 111'inci Saldırı Filosu Diyarbakır'a geldi. Yirmiden fazla savaş uçağının geldiği Diyarbakır 8. Ana Ana Jet Üs Komutanlığında hareketli saatler yaşanırken, Hakkari'de başlayan kara operasyona havadan destek verme amaçlı geldikleri öğrenildi.

Hakkari'de 7 Taburun katılımı ile pkk terör örgütüne yönelik başlayan operasyona destek vermek amacıyla gelen savaş uçakları Diyarbakır'daki Pars ve Atmaca filosuna da destek vererek Kandil'de bulunan pkk kamplarını ateş altına alacaklar.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı güvenlik güçleri önümüzdeki günlerde pkk terör örgütünün Kuzey Irak'ta bulunan kamplarına yönelik büyük çaplı bir operasyon başlaması beklenirken, Diyarbakır'a takviye gelen filolarda hava operasyonu düzenleyerek pkk'lı teröristlerin bölgeden kaçışını ve ateş altına alınmasını sağlayacak.

Kaynak

Bu sefer ciddi ciddi büyük operasyonlar yürütülüyor anlaşılan. Önce 7 tabur sonra bu jetler... Allah askerlerimize güç kuvvet versin.

King1965

helal olsun necattin demirtaşa 100 LT mazot verdı deplesmana gıdecek bır gruba. 

Yunusemre55

kalptenþimþek

minci

Alıntı yapılan: berusa55 - 14 September 2012, 14:04:25

Diyarbakır 2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı 8. Ana Jet üssüne bugün Eskişehir, Bandırma ve Amasya'dan gelen 20'den fazla savaş uçağı bir bir alana iniş yaptı.
pkk terör örgütüne ait Kampala en etkili operasyonları düzenleyen 2. Hava Kuvvet Komutanlığı 8. Ana Jet Üssüne takviye savaş uçakları gönderildi. Bandırma 6'ncı Ana Jet Üs Komutanlığı'na bağlı gece görüş ve vuruş kabiliyetine sahip "Yarasa" olarak adlandırılan 161'inci bombardıman Filosu, Amasya'dan kalkan Tunç olarak adlandırılan 151'inci Bombardıman filosu, Amasya'dan gelen Akıncı olarak adlandırılan 152'inci önleme Filosu ve Eskişehir'den gelen Panter olarak adlandırılan 111'inci Saldırı Filosu Diyarbakır'a geldi. Yirmiden fazla savaş uçağının geldiği Diyarbakır 8. Ana Ana Jet Üs Komutanlığında hareketli saatler yaşanırken, Hakkari'de başlayan kara operasyona havadan destek verme amaçlı geldikleri öğrenildi.

Hakkari'de 7 Taburun katılımı ile pkk terör örgütüne yönelik başlayan operasyona destek vermek amacıyla gelen savaş uçakları Diyarbakır'daki Pars ve Atmaca filosuna da destek vererek Kandil'de bulunan pkk kamplarını ateş altına alacaklar.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı güvenlik güçleri önümüzdeki günlerde pkk terör örgütünün Kuzey Irak'ta bulunan kamplarına yönelik büyük çaplı bir operasyon başlaması beklenirken, Diyarbakır'a takviye gelen filolarda hava operasyonu düzenleyerek pkk'lı teröristlerin bölgeden kaçışını ve ateş altına alınmasını sağlayacak.

Kaynak

Bu sefer ciddi ciddi büyük operasyonlar yürütülüyor anlaşılan. Önce 7 tabur sonra bu jetler... Allah askerlerimize güç kuvvet versin.
Umarım dediğin gibi olur ancak hiç sanmıyorum. ABD'den izin alamazlar. Geçmişte hep böyle olmadımı? Hele bir seferinde sanıyorum birkaç yıl öncesiydi ordumuz çok büyük hazırlıklar sonrası kuzey Iraka girmişti. ama 2 gün sonra hiç beklenmedik bir şekilde geri çekilmişlerdi. Yaptıkları tek şey milletin gazını almak. Tabi yerse.

berusa55

Bilemiyoruz artık kardeşim; bize nasıl yansıtıyorlar; ne kadarını doğru biliyoruz ama artık hakikaten şehit haberleri gelmemesi en büyük duamız. Allah askerimizin yar ve yardımıcısı olsun vatan uğrunda.

minci

Umut fakirin ekmeği ye Memet ye.

evolution55

bugün ne kadar büyük bir kulüp olduğumuzu bir kez daha anladım.. goz_tepe sitesine girdiğinizde bizim sloganımız olan SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ'i kullanmış densizler...

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

Ajan

Alıntı yapılan: evolution55 - 15 September 2012, 00:34:07
bugün ne kadar büyük bir kulüp olduğumuzu bir kez daha anladım.. goz_tepe sitesine girdiğinizde bizim sloganımız olan SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ'i kullanmış densizler...

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

İlk kim kullandı bilmiyorum ama o slogan bize ait değil başka yerde yazma gülerler