Kesinleşen Transferlerimiz 2012-2013

Başlatan Tufan, 01 August 2012, 19:51:17

« önceki - sonraki »

samuray

bursaspordan barış orücü olayı doğrumu değilmi kiraladık deniyor ya bayağı bol alternatifli bi kadro oluşturuldu bekle bizi süper lig bu zor şartlarda bu transferleri yapan yönetimv başkana emeği geçen herkese teşekkürler >l< >l<

Yunusemre55

Yunusemre55

MUSA AYDIN 7 NUMARALI FORMAYI GİYECEK .

cembaba

Resmi sitemiz de haberi girdi. Camiamıza tekrar hayırlı olsun. 45 günde resmen muhteşem bir takım kuruldu. Yönetimimize ayrı ayrı teşekkürler.

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=510

ahmetsefa55

federasyonun sitesindeki futbolcu listemiz aşağıdaki gibidir.
yanlarına yaşlarını yazdım.
31 profesyonel sözleşmeli futbolcumuz bulunuyor.
takımımızın yaş ortalaması 21.87

adem sarı 27
ahmet arı 23
atilla özmen 24
aykut topal 21
canberk aydın 18
darryl bevon roberts 29
doğan erdoğan 16
mazowa nsumbu 29
enes köktaş 17
ercan yazıcı 17
erdem şen 23
erdi dikmen 15
furkan köse 19
hakan arslan 24
halil ibrahim pekşen 19
ilyas yılmazer 20
mahamoudoy kere 30
mehmet sak 22
mehmet yılmaz 17
mehmet uğur tülümen 27
musa aydın 32
musa sinan yılmazer 25
ozan özkan 28
saffet gurur yazar 25
soner şahin 31
şenol demirci 32
turgay gölbaşı 29
yankı şengün 20
yasin uzun 19

silopilimuhsin

isa55

Yapılan transferlerimiz hayırlı olsun. İnşallah beklenen verimi alırız.

beşnumara

Hocanın işi bu saatten sonra zor. Kimi oynatacak kimi kesecek acaba doğru tercih yapabilecek mi Allah kolaylık versin. orta sahada nsumbu kesinlikle turgayın yerine başlamalı turgay son 20 dakika oyuna girip koştursun dursun :) erdem bencilliğini bırakırsa hem kendisi kazanır hem de takımımız. Son olarak yönetimimizden ve destek verenlerden Allah razı olsun.

Sol Açık

Alıntı yapılan: muhalif - 05 September 2012, 20:14:54
federasyonun sitesindeki futbolcu listemiz aşağıdaki gibidir.
yanlarına yaşlarını yazdım.
31 profesyonel sözleşmeli futbolcumuz bulunuyor.
takımımızın yaş ortalaması 21.87

Listeye ben de baktım, ama Burak Çalık'ın olmaması dikkatimi çekti. Sözleşmesi devam ediyor görünüyor, ama takım kadrosunda görünmüyor. Acaba onunla ilgili bir sıkıntı mı var, yoksa sonrasında mı eklenecek?

cezayir55

normalde barış örücüyüde almışız ama oda listede gözükmüyor

mehmet yılmaz

Baris orucu'yu almadik. Burak calik bizim futbolcumuz, hicbir sorun yok ama listede neden olmadigini bilemiyorum

lucarelli

TFF bazen eksik bilgiler girebiliyor.

samsunsporlu1994

Bu zor şartlarda çok kaliteli,yapılacak en iyi transferler yapıldı. Yönetimi tebrik ediyorum. Çok geniş kadro kuruldu. İnşallah yeni transferlerimiz ve diğer genç oyuncularımızla iyi bir sezon geçiririz. 

Forvetim

musa aydın iyi oldu, çalışkan faydalı bir oyuncu, takımımız için gerçekten ter dökmüş böyle insanlar unutulmaz ve yeniden kadromuzda görmekten mutlu oldum, Allah yeni yönetim kadromuza kolaylık versin kısa zamanda gerçekten büyük işler başardılar. bunların meyvesini mutlaka toplayacağız inşallah.

minci

Çok iyi bir takım kuruldu ancak sanki bir santrafor eksik gibi. Benim düşündüğümü mutlaka teknik ekip ve yönetimde düşünmüştür diyerek bu kadronun yeterli olduğuna, bu mevkiye takım içinde çözüm bulunabileceğine ve bunun bir sorun teşkil etmeyeceğine inanmak istiyorum. Ancak içimdeki kurt beni kemirmiyor da değil. Acaba bu işi Adem, Burak, Roberts ve Tülümen çözebilirmi? Bence bir soru işareti. Bu oyunculardan Adem'i ilk iki maçta izledik. Bana çok da tatmin edici gelmedi. Gol sorunumuza ilaç olur mu? Emin değilim. Burak daha çok kenar oyuncusu ayrıca uzun süredir sakat. Sakatlığı tam olarak ne zaman geçer çok belli değil. Geçse bile ne zaman form tutar o da belli değil. Roberts iyi adam ancak forvet arkası oynuyor. Birinci görevi tabela değiştirmek değil. Tülümen'i ise hiç gözüm tutmadı. Bana göre bizim takımda oynayabilecek kapasitede değil. Kısacası skorerler açısından sanki bir boşluk var gibi. Beni bu konuda aydınlatırsanız gerçekten çok memnun olurum. İşi bitireceğimize yani evimize döneceğimize inanmak istiyorum.