2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

kıbrıslı_mete

iyi akşamlar arkadaşlar. elazığ 3 tane oyuncusuna kulüp bulun demiş. özellikle arif ve sinan özkan bence samsun için iyi transferler olabilir. özellikle sinan geçen yıl gol yollarında çok başarılı olmuştu ve arif de orta sahada. siz ne dersiniz?

Shane_Falco

Bana şöyle geliyor.Musa bu yaz kamp,antreman,kondisyon,otel ıvır zıvır çekmek istemedi.Evime gideyim memleketimde,ailem ile felan bi güzel takılayım dedi.Zaten yaşı oldu 32 geçen sene kötü Antalya'da bile sonradan oyuna girebiliyordu kamp görmemiş futbolcu Süper ligden kim ister ki bu şartlarda birini.Kendiside biliyor bize gelmek istese hayır denilmeyecek.Bu Musa 5 eylülde tesislere gelir imzayı atar.Bizde bekleriz 7-8 hafta geçsinde Musa form tutsun diye...

germencisse

Gambo Adana Demirspor ile anlaşmış twitterda arattırdım..

teksas3455

Mendonça'ya niyet Nsumbu'ya kısmet :)
İnşallah doğrudur.

ahmetsefa55

nası topcu acaba ?

ızleyen bılen ?

adamın son 2 3 sene ıstatıstıgı yok yada ben bulamadım

Ayberk

kuzey kıbrısta falan oynamış hacı ondan olabilir

erkutdem55

Defansif ortasaha yazıyor her yerde,umarım yanlıştır.tugay-hakan-bi de bu adam,bütün maçlar 0-0 :)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 03 September 2012, 23:53:05
Defansif ortasaha yazıyor her yerde,umarım yanlıştır.tugay-hakan-bi de bu adam,bütün maçlar 0-0 :)
2 transfer olacakmış abi.
biri defansif orta saha gerekirse stoperde oynayabilecek biri ki bu nsumbu oluyor.turgayın yerine düşünülmüş belli ki.
birde ileriye ofansif bir isim gelecekmiş.
bu da musa olur sanırım.ama musa bu görevi yapabilir mi ? bilemem.
ofansa kimseyi almasakta orayı şenol demirciyle kapatabileceğimizi düşünüyorum.

erkutdem55

turgay'ın yerine adam alacaklarını pek sanmıyorum,takımın kaptanı ve mental anlamda organizatörü saha içinde.bekleyip görelim,adam iyidir belki çok,ofansif orta saha lazım mutlaka,yedekleri bilemem tabii,dediğin gibi belki de bu işi yapacak vardır.erdemi de bekleyip görmek lazım.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kaan - 03 September 2012, 23:45:32
Ercüment Gül twitter adresinden şimdi yazdı ne kadar doğru bilmiyorum.

Samsunspor'un yeni transferi Emmanuel Mazuwa Nsumbu 1982 Kongo'lu orta saha oyuncusu.

AlıntıOrta alanda top tutan, fizik gücü yüksek, mecburiyet halinde stoper de oynayabilecek, top tekniği de olan bir adam gelecek. Oyun tarzı olarak Zokora'ya benzetebilirim

İsim doğrudur...
Kartepe kampına katılmış ancak yabancı kontenjanımız dolu olduğu için gönderilmişti.

Desiqner

Mehmet abi bir transfer daha olacak.Bu transferde öncelik Musadamı.Yani musa olmazsa alternatif isimlermi var ?

55.hakan

Alıntı yapılan: hakanelgun - 03 September 2012, 15:54:47
Nsumbu bu tipte bir adamdı aslında ön liberoya düşünülen adam Nsumbu olabilirdi.Kamptayken yollanmıştı hoca mı beğenmemişti yoksa yabancı kontenjanından mı gitmişti bu adam?

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/mazuwa-nsumbu/profil/spieler_44757.html
Ben bu akşam rüyaya yatıyorum arkadaşlar Nsumbu'da olduğu gibi ofansif orta saha transferimizi de tahmin ederim belki   :)

maviay55

AlıntıTransfer çalışmalarını sürdüren Samsunspor' un İstanbul Büyükşehir Belediyespor' dan Emmanuel Mazowa Nsumbu ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Bu gece geç saatlerde Samsun' a gelen Orta Saha oyuncusu Nsumbu ile yarın yapılacak görüşme ve sağlık kontrolünden sonra resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor.

Desiqner

Çok soğukkanlı görünüyor.Videolar genelde yanıltıcı olabiliyor ama takımı ileriye çıkarıp iyi paslarda atıyor.Umarım daha iyilerini Samsunspor'umuzda yapar...