Bu gece Spor55'te...

Başlatan mehmet yılmaz, 03 September 2012, 19:02:05

« önceki - sonraki »

heryerdesamsunlu

arkadaşlar d smarttan kanal 55 i ayarladım ayarı yazabilirim

ahmetsefa55

ben ızleyemıyorum.bılmedıgımız yenı gelısmeler ılgınc seyler var mı ?

buonanotte

Bizim bildiğimiz şeyler konuşuldu aslında.
Atilla Cebeci 2 çok önemli isimle konuşulduğunu söyledi.Ama isimlerini açıklamadılar.Yalnız üstüne basa basa bu iki ismin çok önemli olduğunu özellikle vurguladı.

cembaba

Bizim bildiğimiz bir şeyi herkes biliyor arkadaşlar. Şeffaflık bu demek zaten. Yönetimin bildiği veya sakladığı hiç bir şey yok.  Transferler bitince hemen açıklanıyor. Anlaşma olmuyorsa açıklanmıyor. Şeffaf yönetim :)  :kanka:

kumköylü ahmet

Atilla cebeci haaala gecen seneki bombalari sayikliyordur  ;D cok iyi isimler ama aciklayamam :-) cep telefonuna mesaj geldi yonetimden olan arkadas soyle mesaj atmis ama biz kendisine tesekkur ediyoruz :-)) böyle sunmusdur atiila cebeci spor programini..

55erhan55

d smartı olan arkadaş yardımcı olurmusun

samuray

yayın bende uydudan izliyorum kanal 55 i yayın çok kötü parazitlenmeler ses kesik.kesik dysmartta varmış bende dijitürk var ama yok kanal 55

ismail

tesadüf eseri kanalları gezerken gördüm. vay be adam ne güzel konuşuyor değil mi falan diyip haber kanalı aç diyen babamın da dikkatini çekmeyi başardım :) işin özeti her saniyesinden zevk aldığım bir program oldu. babamı ilk kez bir spor programını 3 dk dan fazla izlediğini gördüm ve o da sen konuştukça vay be, helal olsun falan diye kendinden geçmeye başladı  >l<

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ismail - 04 September 2012, 23:37:06
tesadüf eseri kanalları gezerken gördüm. vay be adam ne güzel konuşuyor değil mi falan diyip haber kanalı aç diyen babamın da dikkatini çekmeyi başardım :) işin özeti her saniyesinden zevk aldığım bir program oldu. babamı ilk kez bir spor programını 3 dk dan fazla izlediğini gördüm ve o da sen konuştukça vay be, helal olsun falan diye kendinden geçmeye başladı  >l<

Sağol kardesim... Samsunspor'u düzgün temsil edebildiysem ne mutlu bana.

Cheregi

07 September 2012, 20:12:19 #24 Son düzenlenme: 07 September 2012, 20:16:57 Cheregi
AlıntıBiliyormuyuz?

Büyük Başkan Emin Kar için protokol tribününe rahat çıkıp inmesi için yapılması planlanan asansör yaklaşık 10 bin tl maliyet buldu. Bu proje için Büyük Başkan Emin Kar; benim için kulübü masrafa sokmayalım. Nasıl olsa biz gelip geçiciyiz, beni yukarı siz çıkarıp indirirsiniz. Bizim 1 tl bile boşa harcacak paramız yok..

Emin Kaptan gibi bir Başkan daha dünyaya gelmez Samsun!!

Facebook Samsunspor sayfasında görünce aklıma geldi, Mehmet Bey'de programda bahsetmişti bu konudan.
Emin başkanımızın bu ince düşüncesi için önünde saygıyla eğiliyorum ama böylesine ince bir davranıştan haberdar olduktan sonra bile neden bir firma çıkıpta Emin Başkanımıza feda olsun, biz üstleniyoruz demez? Kaldıki bu işin içindeki firmalar için (inşaat, asansör firmaları vs..) maliyet daha da az olur. Bu sözler emin başkanımıza ne kadar yakışıyorsa efsanemiz için bu kadarcık olsun fedakarlık yapmamak bu şehre hiç ama hiç yakışmıyor.

lato

Maliyeti ne kadar olursa olsun ne paralar harcandı bu zamana kadar boş beleş işlere hem Emin Kar için hem de engelli diğer abilerimiz kardeşlerimiz için güzel bir iş olur bunun borcundan gocunmayalım yapalım derim Türk futboluna da örnek olur..

Sercan

Alıntı yapılan: Cheregi - 07 September 2012, 20:12:19
Facebook Samsunspor sayfasında görünce aklıma geldi, Mehmet Bey'de programda bahsetmişti bu konudan.
Emin başkanımızın bu ince düşüncesi için önünde saygıyla eğiliyorum ama böylesine ince bir davranıştan haberdar olduktan sonra bile neden bir firma çıkıpta Emin Başkanımıza feda olsun, biz üstleniyoruz demez? Kaldıki bu işin içindeki firmalar için (inşaat, asansör firmaları vs..) maliyet daha da az olur. Bu sözler emin başkanımıza ne kadar yakışıyorsa efsanemiz için bu kadarcık olsun fedakarlık yapmamak bu şehre hiç ama hiç yakışmıyor.

Bir düğünde 50 bin doları saçarlar ama bu durum akıllarına bile gelmez ...

samuray

bi asansör firması çğıkıpta bunu üstlenemezmi ya altı üstü 10 bin tl takım ne kadar destek veriyorlar belli

target_t.t.b

başkan bu akşam yine döktürdü.sen başkasın be kaptanımmmm

King1965

15 September 2012, 13:38:16 #29 Son düzenlenme: 15 September 2012, 13:47:29 King1965
spor55 bugun mac oncesı canlı yayında kartalda ..  Saat:15.15