2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Ali İhsan hocam Krita cok yasli degilmi sence ;)
Samsunpor kurkcu dukkani degilki Musa Aydin'in ne isi var Samsunspor'da  :-X

ali ihsan

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 30 August 2012, 14:58:00
Ali İhsan hocam Krita cok yasli degilmi sence ;)

Kirita bu saatten sonra anca tütün dizer üstadım

55.hakan

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 30 August 2012, 15:00:58
Kirita bu saatten sonra anca tütün dizer üstadım
Musa doğru o zaman diyebilir miyiz?

Ollivanders

Musa aydın gelse güzel olur ama derdimize çare olmaz.

Sercan

Musa eğer Musa gibi oynarsa, bu ligin en iyi oyuncusu olur. Ama gelir mi bilemem..

cezayir55

süperligde elazığ akhisar gibi takımlara gitmektense  bizde oynasın çok daha iyi olur onun için

Sol Açık

Musa Aydın profesyonelliği ile, kendisine bakması ile mücadeleci özelliklerini yitirmemiş bir oyuncu. Pek çok takım dolaştı, ama hemen hemen tamamında başarılı oldu. Transferde Süper Lig'den teklif beklemesinde, olmayınca başka takıma değil de Samsun'a dönmesinde bir sakınca görmüyorum. 1.Ligdeki tüm takımlar Musa'yı ister, eminim.

Hakan Bayraktar da farklı şekilde gelmemişti, unutmayalım. Kişisel fikrim, Musa'dan zarar gelmez, takım bütünlüğünü bozmaz (örneğin çıktığımız sezon Cenk İşler ile çok uğraşmıştık!). Ama formda olursa, çok faydalı olacaktır!

Umarım bahsi geçen kişi Musa Aydın'dır ve bu iş olur...  ;)

germencisse

Musa zaten suan Samsun sınırları içerisinde,transferin son gunune kadar süper lig'den teklif bekleyecektir,olmadı tercihini Samsunspor'dan yana kullanır..

lucarelli

Amma sıkıştırıdınız beyler. Korkuyorum bazen :) Elini veren kolunu kaptırıyor valla  :D :D :D :D

ali ihsan

Beyin jimnastiğine devam edelim beyler...Çabuk kesildiniz  ::)

ChucKeR

şehri bilen kim var ki musa'dan başka. adnan'ı getirmezsiniz heralde. yoksa celil yeşilsahalara geri mi döncek   :deli:

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 30 August 2012, 16:09:50
Beyin jimnastiğine devam edelim beyler...Çabuk kesildiniz  ::)

Gavaklı Gökhan Töre  :kanka:  ;D

Kaya

Belki maliyeti yüksektir,belki beğenilmemiştir ama Tülümenden çok daha iyi bir oyuncuydu Gambo..Burak Çalık bir an önce iyileşsin,Adem üstün performans göstersin ki Tülümen'e kalmayalım..Benim görüşüm Musa dan çok bizim hala ileri uca oyuncu almamız gerektiği..

beşnumara

Daha önce takımımızda oynamış süper ligde oynayan aklıma mehmet yılmaz geldi ;)

ali ihsan

Alıntı yapılan: Kaya - 30 August 2012, 16:17:40
    Belki maliyeti yüksektir,belki beğenilmemiştir ama Tülümenden çok daha iyi bir oyuncuydu Gambo..Burak Çalık bir an önce iyileşsin,Adem üstün performans göstersin ki Tülümen'e kalmayalım..Benim görüşüm Musa dan çok bizim hala ileri uca oyuncu almamız gerektiği..

Roberts'i çim kessin diye mi aldık biz İnanç  8)