2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

fatihaltay55

şimdi gambo geldimi gelmedimi :D olayların çok dışında kaldım :D

Kaya

Gambo bu akşam ki idmanda çift kale maçta Çağrı ile denendi..

Hoca ne derece görmüştür,beğenmiş midir beğenmemiş midir bilemiyorum..

Hava toplarında etkili,ikili mücadelelerde sağlam ve ayaklarına hakim bir oyuncuya benziyor Gambo..Tek idman ile karar verileceğini sanmıyorum..

fanatik samsunsporlu

beğenilirse imza attırılıp federasyon izni  göztepe maçına yetişmez herhalde

Ollivanders

Çağrıyı da begendim ben. Ayaklarına fazla hakim , teknik bir ortasaha oyuncusu. Samsunspor da oynamak çağrı için çok önemli bir şans. Ben faydalı olacağını düşünüyorum.

berusa55

29 August 2012, 20:50:29 #2404 Son düzenlenme: 29 August 2012, 20:54:34 berusa55
Aksam izledigimiz, gördügümüz kadariyla Gambo kesinlikle kumasi iyi bir futbolcu diyebiliriz. Karar teknik ekibin artik...

beşnumara

bu oyuncular için demiyorum ama bir idmanına bakarak oyuncu seçmeye her zaman karşı olmuşumdur hayırlısı ne ise öyle olsun .

minci

Bu akşam Gamboyu izlemeye tesislere gittim. Hoca yarım devre kadar genç takımın santraforu olarak oynattı. Kuvvetli bir adama benziyor. Hava toplarına hakim. Yanındakilerle pas alışverişlerine eğilimli ancak kendisine pek fazla top atılmadığı için nasıl oyuncudur açıkçası pek çözemedim. Gerçekten kalitesi öğrenilmek isteniyorsa bir süre daha idmanlara çıkmalı. Ayrıca hoca onu ikinci devre oynatmadı. Nedeni ne olabilir bilemiyorum. Beğenip beğenmediğini pek anlamadım. Aynı maçta Çağrı da deneniyordu. Çağrı maçın 2. yarısında da oynadı. Çok hareketli, sürratli, mücadeleci ve adam eksiltebilme özelliği olan bir oyuncu gibi göründü. Faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Sioux

gambo konusunda baskan, hoca ve futbol şube karar vereceklermiş
duyduğuma göre "gamboyu bir-iki gün daha deneyelim" istiyorlarmı ama o da "bugün evet ya da hayır deyin" demiş.
son durumu bilemiyorum.
öbür çocuğu ilk defa duydum

Atakumlu

Gamboyu begenmemisler, gönderceklermiş facebook SAMSUNSPOR sayfasında yazıyor ...

cezayir55

Alıntı yapılan: Atakumlu - 30 August 2012, 09:31:18
Gamboyu begenmemisler, gönderceklermiş facebook SAMSUNSPOR sayfasında yazıyor ...
hayırlısı olsun futbolcuyu denemekte her zaman hayır var

celebi

olsaydı alternatif olabilirdi diye düşünüyorum. fakat maliyeti ve takımın şu durumda maddi olarak açılmaması açısından da iyisi olmuş şayet böyle bir durum varsa her iki durumda da sıkıntı yok Allahın izniyle

cezayir55

yabancı forvet alınacaksa avrupa alt yapısı olmuş biris olsa iyi olur

Ertuğrul Sağlam

Halk Gazetesin'de Gambo'nun bir iki gün daha denenebileceği hatta bugün bile imza atılabileceği yazıyor, diğer gazetelere göre daha güvenilir bir kaynak...

cezayir55

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 30 August 2012, 10:06:11
Halk Gazetesin'de Gambo'nun bir iki gün daha denenebileceği hatta bugün bile imza atılabileceği yazıyor, diğer gazetelere göre daha güvenilir bir kaynak...
allah allah

twitter

gambo gider rambo gelir sikinti yok  ;D