2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

cgr

samsunspor_x :--*  bursa_spor  :--* altay_x

King1965

sımdı ıttırrr  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

Ahmeti

King1965

bz burda ıttır dıoruzda malum takımın logosu nıe hala smıleyler ıcınde var  :-X :-X :-X

buonanotte

özkan

cgr

Alıntı yapılan: cgr - 07 March 2012, 02:05:11
samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x                  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x                   
samsunspor_x                           samsunspor_x
samsunspor_x                           samsunspor_x
samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x                   samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x
            samsunspor_x                            samsunspor_x
            samsunspor_x                            samsunspor_x
samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x                   samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

yazan55

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

Yunusemre55

Nijerya'nın Kano Pillars takımının golcü oyuncusu Mohamed Gambo ile Kırmızı-Beyazlılar prensipte anlaşmıştı.
Forvet oyuncunun bugünlerde Samsun'a gelmesi bekleniyordu. Golcü futbolcunun manajeri dün yönetimi arayarak, Samsun'a gelmeyeceğini bildirdi.
Samsunspor transfer komitesi bunun üzerine başka bir yabancı golcüyü almak için girişimlerini sıklaştırdı. Belki doğru olmayabilir bilmiyorum kesinliğini

King1965

Kodalak

Alıntı yapılan: Yunusemre55 - 29 August 2012, 16:31:29
Nijerya'nın Kano Pillars takımının golcü oyuncusu Mohamed Gambo ile Kırmızı-Beyazlılar prensipte anlaşmıştı.
Forvet oyuncunun bugünlerde Samsun'a gelmesi bekleniyordu. Golcü futbolcunun manajeri dün yönetimi arayarak, Samsun'a gelmeyeceğini bildirdi.
Samsunspor transfer komitesi bunun üzerine başka bir yabancı golcüyü almak için girişimlerini sıklaştırdı. Belki doğru olmayabilir bilmiyorum kesinliğini

adam idmana çıkmış

cgr

Alıntı yapılan: Yunusemre55 - 29 August 2012, 16:31:29

Bu yaklaşık 10gün önceki haber... Gambo samsun'da ;)

Yunusemre55

Ben daha demin yeni yorumda gördüm :D Yanlış bilgi için özür dilerim :)

samuray

ee bide inceci geldimi takıma kesin süper ligteyiz ya (yani burde uyum konusu aşılırsa tabiki) ;D