2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

twitter

abi adamın değeri bizim takımdan fazla  ;D

55.hakan

55_OrHaN_55

3 milyon euro vay vay. Biz altyapıdan yetiştirip oynatmaya mecburuz. Geçen sene elimize geçen barutu boşa harcadık, sıfırı tükettik.

Ollivanders

Bilal kısa bizde is yapmaz mi ? Karabukte kadroya girebileceğini sanmıyorum. Lider olabilecek vasifta.

mehmet yılmaz

Ollivanders

O ayrıntıyı kaçırıyoruz abi. Pis gaza geldik bağışlayın :)

55_OrHaN_55

İilk defa düşündüğümüzden daha iyisini yapan bir yönetimimiz oldu. İmkanların elverdiği en iyi oyuncuyu bulacaklarına eminim.

beşnumara

Şaka maka iyi kadro kurduk çıktığımız seneki kadrodan tek eksik olan ahmet şahin gibi bir kaleci. kalede  rekabet inşallah takımımıza yasayacaktır hele bu akşamki manisanın kalecisini görünce bizim uşaklara şükretmeye başladım nankörlük yapmaya gerek yok.Yönetimi gerçekten takdir ediyorum MASAALLAH diyorum sadece.Allah yardımcıları olsun.bu takımla hedef küçültmeye hiç gerek yok taş gibi takımımız var.

Desiqner

Atillada Gazoz kupası performansında olursa bu sene işimiz kötü.Ah Ertuğrul bizde olacaktıki şimdi.

Ajan

O değilde oynamayıp ta süper lige çıkaran futbolcular vardı bank asya'da onlardan maliyeti ucuz olanı yok mu köşede dursa yeter maksat totem olsun  :)

55cem55

roberts le ılgılı bi tane bile vıdeo bulamadım yok mu gören duyan bulan??

twitter

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 28 August 2012, 18:40:10
Tesislere Roberts tan haric iki zenci birde uzun sacli bir futbolcu gelmis uzun sacli suan idmanda (cok anlamsiz bir mesaj oldu galiba) eger izledigim zenci Kere degilse tam istedigimiz gibi birisi Zonguldak komuru gibi:-)

kulüpte marijuana partisi var herhalde, bu kadar siyahi ne yapıyor  ;D

Ekrem

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 28 August 2012, 18:40:10
Tesislere Roberts tan haric iki zenci birde uzun sacli bir futbolcu gelmis uzun sacli suan idmanda (cok anlamsiz bir mesaj oldu galiba) eger izledigim zenci Kere degilse tam istedigimiz gibi birisi Zonguldak komuru gibi:-)

kimki bu zenciler  :)

ibrakadabra55

Ertuğrul Sağlam

Az once kulubun Kango'su ile kulupten ayrildilar Zencimiz...