2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

55.hakan

Medicana'dan çıkış fotosu da mı fotoshop acaba  ;D

teksas3455

Hala resmi açıklama gelmedi. Bir sorun yoktur İnşallah Roberts'de.

samuray

ee forvet sorunuda çözüldü hayırlı olsun ota sahaya oyun kurucu oyunu yönlendirecek biri alınırsa süper olur tek sıkıntımız bu gibi (hayırlı olsun erken kullandım) ama inşallah sorun çıkmaz roberts.da

samuray

tamam o zaman ben msj.ı yazarken kesinleşmiş imza atılmış hayırlı olsun diyebiliriz artık

55.hakan

Hayırlı olsun kaliteli forvet.En son Amerika liginde 13 maçta 6 golü var.

yirmiuc

Manisa, akaminko'yu 1 milyon 350 bin Avro bonservis ücreti karşılığında Eskişehir'e satmış.
çok iyi para.

cezayir55

Alıntı yapılan: yirmiuc - 27 August 2012, 20:01:56
Manisa, akaminko'yu 1 milyon 350 bin Avro bonservis ücreti karşılığında Eskişehir'e satmış.
çok iyi para.
bu adam gibi onlarca bek var afrikada  çok büyük para

Ollivanders

27 August 2012, 20:18:51 #2289 Son düzenlenme: 27 August 2012, 20:27:39 Serpico
Gambo olayını yalanladı mehmet abi ama nijerya basını bu gece samsuna geliyor yazıyor. Dogrulugu var midir sevgili abilerim :)

cezayir55

Alıntı yapılan: Serpico - 27 August 2012, 20:18:51
Gambo olayını yalanladı mehmet abi ama nijerya başını bu gece samsuna geliyor yazıyor. Dogrulugu var midir sevgili abilerim :)
vallahi pivot santrafor yok bizde mehmet tülümeni saymazsak

özkan

robertsdan sonra gambo alınırsa yönetim sayısalı vurdu derim valla  :)

Shane_Falco

Roberts çok iyi oldu.Sanırım en azından 1 oyuncu daha alınacak.Umarım duran topa iyi vuran birisi alınır.Geçen sene düzgün bir korner bile kullanamadık.Bu sezonun ilk maçında da durum aynıydı.Maçın en tehlikeli noktasında serbest vuruşu Turgay kullandı yahu içim acıdı valla...

cezayir55

umut sözen yakışır bu takıma kayseride kadroyada giremiyor yada zafer yelende olabilir

55.hakan

Orta sahaya bir incecinin zamanı geldi  :evet: :D