2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

özkan

25 August 2012, 11:37:38 #2175 Son düzenlenme: 25 August 2012, 11:41:08 özkan
Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 25 August 2012, 11:28:46
assane n'diaye, ibrahim said, selakovic ve tabiki emanuel osei kuffour 8)
pamodou kah,taribo west,aghahowa,tsigalko,alex teixeira silva ey gidi eyy  >l<

Sol Açık

Alıntı yapılan: cgr - 25 August 2012, 08:57:57
CM 01-02 :) efsanedir :)

Maxim Tsigalko, Kennedy Bakırcıoğlu, West, Ivan Hurtado, Carlos Jacques ve kesinlikle krall WAEL REYAD :D

Benim de 5 oyunculuk bir listem vardı, ama yıllar oldu oyuncuları unuttum. Ama Wael Reyad'ı unutmadım, onu tek geçerim.  :D

Burak

Mark Kerr,Costanzo,Mario Yepes,Kennedy Bakırcıoğlu, Pawel Brozek,Emanuel Osei Kuffour,Tsigalko,İsaac Okoronkwo,Julius Aghahowa , Arjantinli bir santrafor daha vardı ismini unuttuğum minimum maliyetle efsanevi bir takım kuruluyordu. cm 02-03'ün çıkmasını dört gözle beklemiştik hatta normal süresinden 4 ay sonra çıkmıştı oyunun formatı değişince bırakmıştım oynamayı her gidi günler. Erdinç'le az asıp multiplayer oynamadık

target_t.t.b

ELDAR HADZ,MEHMEDOVİÇ,MARK KERR,kim kallström,okoronkwo

55_OrHaN_55

Transfer olmayınca haliyle konu başka mecralara, menajerlik oyunlarına kayıyor. Benim şu anki flaş oyuncum Magaye Gueye. Hem golcü, hem de hızlı bir kanat oyuncusu :)

özkan

hee hee mark kerrle costanzoyu nası unuttum öle..Costanzonun samsunspordan real madride gidişinden eldi edilen parayla 2 atakum 5 canik inşa edilirdi he  :D

celebi

bu arada transfer dönemi ne zaman kapanacak

ahmetsefa55

6 eylüle kadar abi.5 eylül son gün.

celebi

teksas3455

Karşıyaka Makukula'yı almış. Biz de bir ofansif orta saha ve sağlam bir forvet alırsak üst sıralara oynarız.
İki transfer ile bence çok daha güzel bir sezon bizi bekler. Bu akşamki mücadele harikaydı.
Ama top çevirecek bir ortasahamız ve yıpratıcı bir forvetimiz yoktu. İnşallah bu mevkilere transfer yapılır.

Ollivanders

Bir ofansif orta saha bir forvet alır götürür bizi. Yedek kulubeyi de düşünmek lazım.

Sadece Samsunspor

Yönetim forvet forvet forvet hemde en bitiricisinden :evet:

Jnr.Serkan

1 tane inceci,1 tane siyahi kaliteli bir forvet bizi uçurur,abartı değil hakikaten uçarız.

55.hakan

2 tane kaliteli orta saha 2 tane kaliteli forvete lige çıkarız.1'er taneye play off u zorlarız.Benim öngörüm böyle.

lato

Kazım yılmaza zamanında sesimizi duyuramıyorduk Allah'tan bu sitede yönetici abilerimiz var da sesimizi duyacaklar arkadaşlara katılıyorum inceci ve forvet=süperlig en kötü playoff :--*