2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

lato

forma numaraları belli olmuştu Başaran da vardı haber kaynağı nedir gerçekten aslı var mı olayın?

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: lato - 21 August 2012, 21:54:07
forma numaraları belli olmuştu Başaran da vardı haber kaynağı nedir gerçekten aslı var mı olayın?

Muratcan'da vardı hatta bugün idmanada çıktılar Erhan Altın akşama doğru rapor vermiş sanırım.

lato

Yankı tek kalıyor o zaman sol bek için yeni transfer mi gelecek ki ayrıca takımda kalacaksa Başaran kalmalı Yankı değil süper lige çıkarken Başaran kamptaydı az çok daha tecrübe sahibi Yankı daha iyi olsa kampa o giderdi hayırlısı bakalım ne olacak önümüzdeki günler

_Jack Daniels_

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: lato - 21 August 2012, 22:00:37
Yankı tek kalıyor o zaman sol bek için yeni transfer mi gelecek ki ayrıca takımda kalacaksa Başaran kalmalı Yankı değil süper lige çıkarken Başaran kamptaydı az çok daha tecrübe sahibi Yankı daha iyi olsa kampa o giderdi hayırlısı bakalım ne olacak önümüzdeki günler

Bilmiyorum kesinlikle ve kesinlikle eğer duyduğum haberler doğruysa transfer olması lazım hatta 2 tane.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 21 August 2012, 22:02:01
Bilmiyorum kesinlikle ve kesinlikle eğer duyduğum haberler doğruysa transfer olması lazım hatta 2 tane.
yoksa ?
yoksa hasan şengün'ün oğluna torpil yapılıyor öyle mi ?
yapan da emin kar ve yönetimi mi ?

ChucKeR

ne kalanı ne gideni bir kere bile izlemeden b.k atmayalım. bakarsın iftira olur gelir karşına çıkar sonra.

ibrakadabra55

Tamam arkadaşlar size bir şey demiyorum ya Emin Kaptan ve yönetimi torpil mi yapıyor diyorum ?? Hasan Şengün GENEL KOORDINATOR ve Erhan Altın'la çoğu zaman birlikte E.Altın Yankı kalsın Yankı gitsin hakkında bir şey diyemez ! Kim olsa diyemez , Hasan Şengün'de bence oğlunu böyle takımda tutuyor bu benim fikrim.

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: ChucKeR - 21 August 2012, 22:16:44
ne kalanı ne gideni bir kere bile izlemeden b.k atmayalım. bakarsın iftira olur gelir karşına çıkar sonra.

Yankı'yı hazırlık maçında izledim Başaran'ı da izledim Başaran > Yankı hatta Yankı x2

Burak55

Giresunspor Facebook Sayfası : A Takımla birlikte Avanos Kampına götürülen; Şükrü Can Yılmaz, Talha Şahin, Tolgay Karakaya, Onur Demir, Tuncer Çimenli, Murat Kara ve kaleci Ali Aydın'ın yanı sıra Adanaspor'dan transfer edilen Nuri Terliksiz ve Kasımpaşaspor'dan alınan Taner Yıldız, Teknik Heyetin raporu doğrultusunda serbest bırakıldılar.

Bu topculardan tanıdıgınız var mı ? Yararlanılabilir mi ?

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Burak55 - 21 August 2012, 22:29:26
Giresunspor Facebook Sayfası : A Takımla birlikte Avanos Kampına götürülen; Şükrü Can Yılmaz, Talha Şahin, Tolgay Karakaya, Onur Demir, Tuncer Çimenli, Murat Kara ve kaleci Ali Aydın'ın yanı sıra Adanaspor'dan transfer edilen Nuri Terliksiz ve Kasımpaşaspor'dan alınan Taner Yıldız, Teknik Heyetin raporu doğrultusunda serbest bırakıldılar.

Bu topculardan tanıdıgınız var mı ? Yararlanılabilir mi ?

Bunların içinde bizim yararlanabileceğimiz kapasite adam olsaydı zaten Giresun bırakmazdı...

ChucKeR

ali aydın eski hakem onu tanıyorum  :deli:

şaka bi yana giresunda kadroya giremeyen adam ne verebilir ki samsunspora.

Burak55

Alıntı yapılan: ChucKeR - 21 August 2012, 22:33:06
ali aydın eski hakem onu tanıyorum  :deli:

şaka bi yana giresunda kadroya giremeyen adam ne verebilir ki samsunspora.

Parasal sıkıntılar yaşadıklarını bildigim için bırakıldıklarını düşündüm  :-\

samsunsporlu1994

Bu aksam ki programda Ercument Gul bu aksam Nijeryali bir forvetin Samsuna gelecegini soyledi Bu Nijeryali forvet Gambo sanirim basinda da ismi geciyordu

lato

Alıntı yapılan: muhalif - 21 August 2012, 22:04:20
yoksa ?
yoksa hasan şengün'ün oğluna torpil yapılıyor öyle mi ?
yapan da emin kar ve yönetimi mi ?

Bir kere şunu unutmamak lazım herşey başkanımızın kontrolünde gitmiyor onun da uğraştığı binbir tane sorun var Kazım yılmaz zamanından da hatırlayın herşeyi kontrol etmek mümkün değil Emin kaptanla avantajımız futboldan gerçekten anlayan iyi niyetli bir insan ondan hiçbirimizin şüphesi yok olamaz da. İkincisi Dobiye kimsenin güveni yok ama arkadaşın dediği gibi kimsenin izlemeden b.k atmaya hakkı da yok bana göre de Başaran doğru tercih olurdu ama hoca böyle uygun görmüşse vardır bildiği ama kimse arkadaşa da kızmasın eleştiri olmayan yerde herşey doğru yapılmaz uyarmak bizim görevimiz yankı olayı böyle haberlerle gerçekten zarar veriyor yine de harcamayıp bir izleyelim ve bizi böyle düşündüğümğz için utandırmasını dileyelim. Eğer takıma zarar gelecek bir durum olursa yönetimin kim olursa olsun bileti keseceğinden de şüphem yok şu an sadece tavşanlı maçını almayı düşünelim