2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

55.hakan

Bahia'nın da gidişiyle 2 yabancı alma hakkımız doğdu.Sınırlı bir sayı olduğu için bu hakkımızı iyi değerlendirmemiz gerekiyor.Hani kötü çıkarsa ilk yarıda telafi etme şansımız da olmayacak.O sebeple en azından kendini kanıtlamış oyuncularla yabancı hakkımızı doldurmamız gerekli diye düşünüyorum.

ChucKeR

ya belki bizim işimize geldi bu iş de, ben canberk adına üzüldüm. hatta onun yerinde olsam bayağı bunalıma bile girebilirdim.
bu vizeyi çıkartmasına kim mani olmuşsa sağlam bi küfrü hakeediyor.

belki 1. olamayacaktı hatta en kötü bile olabilirdi ama bu deneyimi yaşayamaması büyük talihsizlik. ve bu tür talihsizlikler sadece türkiyede yaşanır.

teksas3455

Facebook üzerinde "Süper Ligden yerli bir forvet geldi. Yarın imzalıyor" iddiaları dolaşıyor. Bilgisi olan var mı?

:peeh: :peeh: :peeh: :peeh:

ultrasamsun55

cezayir55

halk gazetesinde mohamed gambonun geleceği yazıyordu bilgisi olan var mı?

ultrasamsun55

buonanotte

atilla cebeci  .:.:.
düş me ye ce ğiz.nedense pek inanasım gelmiyor

ngonge

Bu Canberk'le Mehmet Yılmaz'ı hiç duymadık etmedik bir anda çıktılar. Adeta menejerlik oyunlarda sene sonu yeni oyuncular çıkardı, onun gibi birşey oldu bu.

Demek ki altyapıda keşfedilmeyi bekleyen cevherler var, bu güzel.

ultrasamsun55

altyapıdan bilinen oyuncular var bidahaki senede kemal diye biri var o çıkar

minci

Atalla Cebeciyi boş verin. Biryerden böyle bir takım dedikodular duyuyor. Onu gerçekmiş gibi lanse ediyor. Tutarsa mükemmel gazeteciyi oynuyor. Tutmasa da çok önemli değil. Bir süre sonra yeni bir dedikoduyu ortaya atar. Attıklarından biri mutlaka tutar böylece onu kullanarak kendisine medya dünyasından yer edinmeye çalışır. Bunu sadece Cebeci yapmıyor. Genel anlamda basında işler böyle dönüyor. Bu yüzden bence çok güvenli değil. Zaten hepimiz böyle birşeyin olduğunu Cebeciden önce biliyorduk. Ancak dediğinin olmasını da yürekten istemiyor değilim.

ahmetsefa55

orta sahada oyunu yönlendirebilecek isim sizce kim olmalı ?
benım aklıma doğru dürüst topcu gelmıyo acıkcası.
bı tek 2 sene once ordu da oynayan orta saha murat akın mıydı o gelıyo aklıma.

cezayir55

Alıntı yapılan: muhalif - 21 August 2012, 13:20:47
orta sahada oyunu yönlendirebilecek isim sizce kim olmalı ?
benım aklıma doğru dürüst topcu gelmıyo acıkcası.
bı tek 2 sene once ordu da oynayan orta saha murat akın mıydı o gelıyo aklıma.

yabancı olur büyük ihtimal

usare