2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

cezayir55

samsunluhakan

Alıntı yapılan: King1965 - 20 August 2012, 09:27:36
Musa ve Sınan Idmana cıkmıs dün

---------

Canberk Aydın'ın vizesinde sorun çıktıgı ıcın barcelona'da yapılacak dünya finallerine gidemedi.  Samsunspor'umuzda kaldı ve Hocamız sezonun ilk macında banko oynatacak. Çarşamba günüde resmi sözleşme imzalayacak.

bi 5 yıllık imzalar inşallah

usare

samsunsporlu1994

Bir kaç gün içinde de sözleşme imzalanacakmış Musa Sinanla. Hayırlısı olsun inşallah katkı sağlar.

jean

Bandirmadan diye okuyunca ozanla karistirdim musa bandirmadan aldigimiz ikinci adammis hayirli olsun

SSKLA

Alıntı yapılan: King1965 - 20 August 2012, 09:27:36
Musa ve Sýnan Idmana cýkmýs dün

---------

Canberk Aydýn'ýn vizesinde sorun çýktýgý ýcýn barcelona'da yapýlacak dünya finallerine gidemedi.  Samsunspor'umuzda kaldý ve Hocamýz sezonun ilk macýnda banko oynatacak. Çarþamba günüde resmi sözleþme imzalayacak.

adama şimdi daha çok acıdım demek ki ailesinin pek bir mal varlığı yokmuş ki vize çıkmamış :(

davidsavage

Konuyla alakası yok ama,çok okunan sayfa olduğu için yazıyorum. Gazi store magazası nerde acaba,Samsunspor orjinal forması uygun fiyata satılıyormuş. Gidip almayı düşünüyorum. Bilgi veren olur mu ?

AlıntıGazı Store mağazamıza orjinal şimşek formalar uygun fiyata kulubumuzce satışa sunuluyor bilginize

Ollivanders

dsi karşısında büfe var hemen yanında.

muzaffer4

gazi store mağazas gazi müzesinin (tülay başaran anadolu lisesi altında) karşısında mecidiyede diye biliyordum..

Ollivanders

Orası da olabilir ama dsı nin önünde şimşek forma satıyorlar.

davidsavage

Alıntı yapılan: Serpico - 20 August 2012, 15:44:32
Orası da olabilir ama dsı nin önünde şimşek forma satıyorlar.

Artık her iki yerede bakarım,istediğim bi formaydı. Uygun fiyata satılıyormuş şimdide. Kendime bayram hediyesi olacak ;)

maviay55

AlıntıSAMSUN'DA KALDI
Vizesinde sorun çıktığı için Barcelona'da yapılacak olan dünya finallerine gidemeyen Canberk Aydın Samsun'da kaldı. Teknik Direktör Erhan Altın'ın sezonun ilk maçında banko oynatacağı Canberk Çarşamba günü de sözleşme imzalayacak

VİZE SORUNU ÇIKTI
Samsunspor Teknik Direktör Erhan Altın'ın duaları kabul oldu. Teknik adam genç futbolcu Canberk Aydın'ı ilk 11'de oynatmak istiyordu. Fakat Canberk Aydın Nike'nin dünyanın en iyi amatör oyuncularını bulmak için bu sene ikincisini düzenlediği "The Chance 2012" projesinin Türkiye finalini kazanmayı başarmış ve Barcelona'ya gitmeyi hak etmişti.

İMZA ATACAK
Binlerce futbolcu arasında seçilen iki arkadaşıyla birlikte dün Barcelona'ya gitmesi gereken Canberk'in vize sorunu çıktı. Bunun üzerine genç futbolcu Samsun'da kalarak dün idmana çıktı. Samsunspor Çarşamba günü ise bu futbolcuya 5 yıllık imza attıracak.Canberk özellikle Kartepe kampında çok iyi performans sergilemiş ve Beşiktaş'ın dahi dikkatini çekmeyi başarmıştı.

gazete arena

:holey: :holey:

samsunsporlu1994

Sene sonu Süper Lig takımları kulübün kapısını çalarlar. Canberkle 5 yıllık imza atmamız hem kulüp için hem de onun için iyi olacaktır. Canberk banko oynar bu takımda diye düşünüyorum. Top tekniği iyi olan bir futbolcu sağ kanatta da olağanüstü etkili.

samuray

bu haber sevindirici bizim açımızdan inşallah çarşamba imzayı attırılar canberk.e