Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Bütün Samsunsporluların bildiği gibi geçen sene ki yerli ve yabancı futbolculara yaklaşık 6 Milyon Tl borç var. Bu borç ilerleyen günlerde Samsunspor Yönetim Kurulunun önüne geldiğinde Samsunspor bu borcu destek almadan nasıl ödeyecek? Bu borç TFF tarafından kulübe tebliğ edildiği tarihten itibaren 20 gün içinde ödenmezse UEFA tarafından Samsunspor Kulübüne Puan Silme ve Bir Alt Lige düşürülme gibi cezaların verilmesi gündemde. Sayın Başkanımız Emin Karın her demeçlerinde belirttiği gibi bu borcun varlığı Samsunspor Yönetiminin önünü görmesine engel oluyor. Bu 6 Milyon Tl'lik borcu Emin Kar ve Yönetiminin şehirden destek almadan ödemesi mümkün değil.Bu takım lige çıktığında yapılandırılmış borçları haricinde borcu olmayan bir kulüptü. Yanlış transferler,futbolcularla yapılan uçuk sözleşmeler takımı bu hallere getirdi. İşi bilmeyen yönetici ve yönetim kurulunun yaptığı hataları Samsunspor neden çekiyor? İlerleyen günlerde bu borç Emin Başkanın önüne geldiğinde Samsunsporluyum diyen bu şehrin ileri gelenleri bu takıma sahip çıkmak ve bu borcun ödenmesine yardımcı olmak zorunda. Samsunspor bu kadar sahipsiz olmamalı. Bir otoparkı bile Samsunspora kazandıramayan şehrin büyükleri bu takımı karanlığa sürüklemesinler Emin Kar ve Yönetim kuruluna sahip çıksınlar.

Ollivanders

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serpico - 18 August 2012, 14:29:50
gizle butonu kökten çözüm :)
bide gizlediklerimiz yeni iletilerde çıkmasa olaylar olaylar  :kanka:

Ollivanders

Alıntı yapılan: muhalif - 18 August 2012, 14:30:37
bide gizlediklerimiz yeni iletilerde çıkmasa olaylar olaylar  :kanka:

o zaman mukemmel olacak.:)

cezayir55

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 18 August 2012, 14:27:53
Bütün Samsunsporluların bildiği gibi geçen sene ki yerli ve yabancı futbolculara yaklaşık 6 Milyon Tl borç var. Bu borç ilerleyen günlerde Samsunspor Yönetim Kurulunun önüne geldiğinde Samsunspor bu borcu destek almadan nasıl ödeyecek? Bu borç TFF tarafından kulübe tebliğ edildiği tarihten itibaren 20 gün içinde ödenmezse UEFA tarafından Samsunspor Kulübüne Puan Silme ve Bir Alt Lige düşürülme gibi cezaların verilmesi gündemde. Sayın Başkanımız Emin Karın her demeçlerinde belirttiği gibi bu borcun varlığı Samsunspor Yönetiminin önünü görmesine engel oluyor. Bu 6 Milyon Tl'lik borcu Emin Kar ve Yönetiminin şehirden destek almadan ödemesi mümkün değil.Bu takım lige çıktığında yapılandırılmış borçları haricinde borcu olmayan bir kulüptü. Yanlış transferler,futbolcularla yapılan uçuk sözleşmeler takımı bu hallere getirdi. İşi bilmeyen yönetici ve yönetim kurulunun yaptığı hataları Samsunspor neden çekiyor? İlerleyen günlerde bu borç Emin Başkanın önüne geldiğinde Samsunsporluyum diyen bu şehrin ileri gelenleri bu takıma sahip çıkmak ve bu borcun ödenmesine yardımcı olmak zorunda. Samsunspor bu kadar sahipsiz olmamalı. Bir otoparkı bile Samsunspora kazandıramayan şehrin büyükleri bu takımı karanlığa sürüklemesinler Emin Kar ve Yönetim kuruluna sahip çıksınlar.
kazım yılmazın bu paray ı cebinden ödemesi lazım  çünkü onun yüzünden oldu herşey

ismail

Alıntı yapılan: King1965 - 17 August 2012, 23:36:58
Amasya Sosyal bilgiler ögretmenligi / King1965 :ok

amasya ünililer iyidir.gurupları var,atkı falan çıkarıyolar diye biliyorum  :ok

Ekrem

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 18 August 2012, 14:09:29
Hayırlı olsun.Ben de orda okuyorum yardımcı olabilirim her türlü..

Teşekkürler kardeşim gidelim görelim yardıma ihtiyacımız olacaktır elbet :)

King1965

Alıntı yapılan: ismail - 18 August 2012, 15:51:24
amasya ünililer iyidir.gurupları var,atkı falan çıkarıyolar diye biliyorum  :ok

biliyorum kardes sagolasın

hala kızı

18 August 2012, 19:12:25 #32258 Son düzenlenme: 18 August 2012, 19:18:00 hala kýzý
Alıntı yapılan: muhalif - 17 August 2012, 23:29:03
öss sonucları acıklanmış.evet sonucları alalım gencler  :-*

çok sevdiğim bi ablamın kızı Omü Bilgiayar mühendisliği,çok uğraşmıştım şöyle kaliteli okul,böyle mükemmel bir şehir diye 11.tercihi  ;)

King1965

adem alkasıyı ızlıorum sımdı ah ulan ah cok duygulanıorum bızdekı oyuncular baska takımda oynayınca

CoRaqLi55

Kırıkkale üniversitesi / Elekirtk-elektronik mühendisliği. (i.ö)
Kırıkkale'yi bilen var mı acaba ???  :-\

Ajan

Alıntı yapılan: CoRaqLi55 - 18 August 2012, 22:27:54
Kırıkkale üniversitesi / Elekirtk-elektronik mühendisliği. (i.ö)
Kırıkkale'yi bilen var mı acaba ???  :-\

CurvaSs sana yardımcı olacaktır ama siteye pek girdiği söylenemez bu aralar

FaT1h

sakin ve küçük bir şehir üniversite şehrin dışında üni nin oldugu yerler canlı yaşaşm olarak ucuz bir şehir bol bol ankaraya gidersin istedigiini kolay bulamazsın çok etkinlik yapılacak bir yer değil kafanaı derslere verirsin okulun çabuk biter.

CoRaqLi55

Alıntı yapılan: FaT1h - 18 August 2012, 22:43:26
sakin ve küçük bir şehir üniversite şehrin dışında üni nin oldugu yerler canlı yaşaşm olarak ucuz bir şehir bol bol ankaraya gidersin istedigiini kolay bulamazsın çok etkinlik yapılacak bir yer değil kafanaı derslere verirsin okulun çabuk biter.
ben ikinci öğretimim üni.den merkeze ulaşım sorun olur mu ?

mehmet yılmaz

Bugun itibariyla facebook ve twitter hesaplarimi sonlandirmis bulunmaktayim. Biraz kafami dinleyeyim, Huzur bulayim. Sadece ss.biz forumda olmak en iyisi sanirim.