2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

Serkan

babasamsunlu

germencisse

Alıntı yapılan: hakanelgun - 16 August 2012, 11:30:07
ABDÜLKADİR SAMSUN YOLUNDA
Samsunspor aradığı forveti sonunda buldu. Kırmızı beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivas'ın başarılı golcüsü 25 yaşındaki Abdülkadir Özgen'i ikna etmeye çalışıyor
ANLAŞMAK ÜZERELER
Samsunspor aradığı forveti sonunda buldu. Kırmızı beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivas'ın başarılı golcüsü 25 yaşındaki Abdülkadir Özgen'i ikna etmeye çalışıyor. Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın kadrosunda düşünmediği ve kiralık olarak verilmesi kararlaştırılan golcü futbolcu için Samsunspor tüm imkanlarını seferber etmiş durumda.

ABDÜLKADİR'İ TANIYALIM
Geçen yıl Bucaspor'da özellikle Sait Karafırtınalar döneminde ilk 11'in vazgeçilmez futbolcusu olmayı başarmıştır ve attığı gollerle takımının son haftaya kala ligde kalma mücadelesinde bulunmasını sağlamıştır. 2012 yaz transfer döneminde ise Sivasspor'la 3 yıllığına transfer olmuştur. Sivasspordaki ilk golünü Lokomotif Tiflis'le yapılan hazırlık maçında atmıştır.
kaynak:denge

Alınırsa çok büyük bir iş başarılmış olur.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=80135

İnsallah ikna edebiliriz son vuruslari gayet basarili,sırtı donuk oynayabilen bir oyuncu..

cezayir55

Jnr.Serkan

Abdülkadir çok kaliteli bir isim.Kesinlikle fark yaratır

samsunsporlu1994

Erhan hoca ileriye 4 tane takviye yapacagiz dedi ama bunlarin kaci orta saha kaci forvet onu soylemedi Benim tahminim orta sahaya 2 oyuncu sol kanata 1 oyuncu 1 tanede forvet alinir diye dusunuyorum Hoca Canberke 18 yasinda olmasina ragmen takimda banko oynatacak kadar guveniyor Canberki U 18 maclarindan beri izliyorum o arkadasimiz bu takimin yildizi olabilecek yetenekte insallah basarili olur

alisan5516

yönetim ses ver,Abdülkadir Özgen ? :)

ahmetsefa55

valla cok guzel goller atmıs ama sankı bu gollerı bı daha olsa atamıcakmıs gıbı

Ollivanders

Alıntı yapılan: muhalif - 16 August 2012, 13:18:48
valla cok guzel goller atmıs ama sankı bu gollerı bı daha olsa atamıcakmıs gıbı

Alalım da attırırız :)) Biraz daha fazla bagırırız ne yapalım :)

alisan5516

Vuruşları çok net ve harika duruyor,iki ayağını da iyi kullanıyor,özellikle 25.saniyedeki vuruşu harika,mest etti beni :)

maviay55

AlıntıGAMBO TEKRAR GÜNDEMDE, ABDULKADİR İSE TAKİPTE

Pal Lazar ile yollarını ayıracak olan Samsunspor yabancı kontenjanını Nijeryalı golcü Mohammed Gambo ile doldurmak istiyor. Ayrıca Sivasspor'dan Abdulkadir Özgen'in transferi için ise tüm imkânlar kullanılıyor

19 GOL ATTI
Pal Lazar ile yarı yollarını ayıracak olan Samsunspor, boşalan yabancı kontenjanını en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Kırmızı-Beyazlılar görüşmelerini sürdürdüğü Mohammed Gambo'nun işini bitirmek istiyor. Nijerya'nın Kano Pillars takımında forma giyen 24 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon liginde 19 gol atarak bir çok takımın dikkatini çekmeyi başarmıştı.

ALTIN ÇOK İSTİYOR
Kırmızı-Beyazlılar santrafor sorunun ise 25 yaşındaki Abdulkadir Özgen ile çözmek istiyor. Her iki ayağını da kullanabilen Özgen için Sivasspor kulübüyle görüşmeler sürüyor. Özellikle Teknik Direktör Erhan Altın'ın bu oyuncuyu çok istediği bunun için ise Samsunspor'un Özgeni almak için tüm imkânlarını seferber edeceği ifade edildi.

gazete arena

abdulkadiri buca dayken gıptayla izleyenlerdenim..inşallah takımımıza kazandırabiliriz

emre

yalanlama gelmedi hemen, sonunda transfer dedikodusu yapılıyor başlıkta. Video falan başlık kendini bulmaya başladı..  :)

germencisse

Abdulkadir'i alabiliyorsak alalım yabancı kontenjanımızı forvete kullanmayalım..

meas55

Abdulkadir Ozgen'e halen yalanlama gelmedi, galiba aksam ya da yarin imza var :)