TFF 1. Lig'in isim sponsporu PTT oldu

Başlatan King1965, 15 August 2012, 18:29:51

« önceki - sonraki »

King1965

TFF 1. Lig'in ismi 2012 - 2013 sezonunda PTT 1. Lig olarak belirlendi. 1. Lig'in yeni isim sponsoru PTT ile Futbol Federasyonu arasında anlaşmaya varıldığı ve resmi imzanın da önümüzdeki günlerde atılacağı belirtildi.

cembaba

TFF 1. Lig'in ismi, PTT 1. Lig olarak değişmiş.

Bank Asya'nın sponsorluktan çekilmesinin ardından bir süre TFF 1.Lig olarak adlandırılan 1.Lig'in yeni sponsoru belli oldu.TFF 1.Lig'in ismi 2012 - 2013 sezonunda PTT 1.Lig olarak belirlendi.1.Lig'in yeni isim sponsoru PTT ile Futbol Federasyonu...

Bank Asya'nın sponsorluktan çekilmesinin ardından bir süre TFF 1. Lig olarak adlandırılan 1. Lig'in yeni sponsoru belli oldu.

TFF 1. Lig'in ismi 2012 - 2013 sezonunda PTT 1. Lig olarak belirlendi. 1. Lig'in yeni isim sponsoru PTT ile Futbol Federasyonu arasında anlaşmaya varıldığı ve resmi imzanın da önümüzdeki günlerde atılacağı belirtildi.

Geçen sezon Bank Asya'nın isim sponsorluğunda oynanan TFF 1. Lig, bu sezon PTT 1. Lig adını alacak.

http://spor.haberler.com/tff-1-lig-in-ismi-artik-ptt-1-lig-oldu-3868214-haberi/

buonanotte

Yunusemre55

Ekrem

furkan5534

Allahımmm :D ne garip isimler bunlar sanica boru elazıg ,torku konya , ptt 1.lig  :D :D

SSKLA

Alıntı yapılan: furkan5534 - 15 August 2012, 21:08:04
Allahımmm :D ne garip isimler bunlar sanica boru elazıg ,torku konya , ptt 1.lig  :D :D

Hep 'end'üstriyel futbolun işi bunlar.
No Al Calcio Moderno

twitter

samsunsporlu1994

Biraz ilginc olmus PTT 1 LIG ama olsun zamanla alisiriz

ChucKeR

şimdi formanın önüne ptt mi yazıyoruz bu sene

cgr

Alıntı yapılan: ChucKeR - 16 August 2012, 15:51:14
şimdi formanın önüne ptt mi yazıyoruz bu sene

Sponsor bulamazsak öyle olacak gibi...

Stoper

Hayırlı olsun.
PTT genel müdürü Osman Tural Alaçamlı. 2011 yılında Alaçam'a PTT ve Lojistik Meslek Yüksekokulu açıldı. Osman Tural'ın büyük katkısı olduğunu duymuştum.Umarım Samsunspor'umuza da katkısı,faydası dokunur.

Desiqner

Evet beyler ben yazacaktım ama arkadaş yazmış.Ptt genel müdürü Osman TURAL Alaçamlı bir hemşehrimiz.Alaçam'a katkıları saymakla bitmez.Tam bir memleket sevdalısıdır.Umarım Samsunspor'umuzada gerekli yardımları yapar...

samuray

ptt ismini hafife almayalım zamanında o zamanki adıyla birinci lig oynamış bir ankara takımıdır şimdilerde nerelerde hangi ligte bilmiyorum belkide lavedelmiştir