2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

cezayir55

önder çengel şanlıurfayla anlaşmış

King1965

Aydın Taşkın  adlı oyuncuyu ofspordan transfer etmişti bandırma sağ bek için.  Aydın sakatlandı idmanlarda sonra yerine ozan geçecekken ozanda yollandı . Bandırmada sağ bek mevkii yok sımdı. Hal böyle olunca bu ozan iyimi bilemiyorum. iyi olsa bandırma sağ beki yokken nie bıraksın.

Neyse takımımıza hayırlı ugurlu olsun yeni sayfa açsın.. yüzümü kara çıkartır umarım

babasamsunlu

AYDIN EVRENİ VERDİK YA ONLARA SAĞ BEK ;)

ahmetsefa55

babasamsunlu

Ertuğrul Sağlam

Ozan her gittigi takimda bir seneden fazla oynamamis!.... haydi hayirlisi bakalim.

Ayberk

iş yapar yapmasına da şimdi şöyle bir örnek vereyim; Mercedes çok iyi arabadır mesela ama onu çalıştıracak mazot olmadım mı bir işe yaramaz. Bütün parasını Mercedes'e verip, arabaya koyacak mazot bulamayan adam o arabayı da çalıştıramaz gideceği her yere de yürüme gidip gelir. Bilmem açıklayıcı olmuş mudur? :evet:

ahmetsefa55

bence olmamıştır.bütün site toplanıp anlatmaya kalksak yine açıklayamayız.

Sercan

Alıntı yapılan: Ayberk - 15 August 2012, 11:39:29
iş yapar yapmasına da şimdi şöyle bir örnek vereyim; Mercedes çok iyi arabadır mesela ama onu çalıştıracak mazot olmadım mı bir işe yaramaz. Bütün parasını Mercedes'e verip, arabaya koyacak mazot bulamayan adam o arabayı da çalıştıramaz gideceği her yere de yürüme gidip gelir. Bilmem açıklayıcı olmuş mudur? :evet:

Kaçak mazot diye bir şey var :)

##kdc##

pahalı mazot yoktur, sarp sınır kapısı vardır  :P

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: ##kdc## - 15 August 2012, 12:59:06
pahalı mazot yoktur, sarp sınır kapısı vardır  :P
sarp sınır kapısı yoktur cingen vardır.
o beleş petrol nerdeyse sen gıder bulursun pis cingen

Cheregi

Bizde zengin petrol yatakları var ama çıkarmıyorduk, çaktırmayın çıkarmaya başladık  ;)

##kdc##

şimdilik beleşini bulamadık ama yarı fiyatına olanını bulduk. çalışmalarım tüm hızıyla sürüyor karşim  :kanka: