2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Sivaspor'lu Abdulkadir Özgen'de iyidir!...

cezayir55

karşıyakadan ayrılan şabanda iyi bir oyuncu

Burak

Andre Moritz çok mu maliyetli olur ki Sanırım boşta imiş Glasgow Rangers la idmanlara çıkıyormuş 3.ligde . Daha önce Kasımpaşa ile oynamıştı sanırım bu ligde

cgr

Ben hala Tiago diyorum :) :)

Maliyeti falan yüksek olabilir ama bizde kral olur :)

Cheregi

Bir ara Bursa'dan alınacak 3 oyuncu içinde Musa Çağıran'ın adı da geçiyordu. Kiralanabilse cuk oturur ama maliyeti fazladır sanırım.

babasamsunlu

Maliyeti felan dediğin şey  öyle ağızdan çıktığı kadar kolay değil cgr bey...  :x((

cgr

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 14 August 2012, 10:57:29
Maliyeti felan dediğin şey  öyle ağızdan çıktığı kadar kolay değil cgr bey...  :x((

Abi benimkisi bi hayal işte :) kızma hemen :)

Sol Açık

Alıntı yapılan: Cheregi - 14 August 2012, 10:57:12
Bir ara Bursa'dan alınacak 3 oyuncu içinde Musa Çağıran'ın adı da geçiyordu. Kiralanabilse cuk oturur ama maliyeti fazladır sanırım.

Keşke olsa, ama Bursa'nın UEFA maçında ilk 11'de oynadı ve ben ilk 45 dakikasını seyrettim, oldukça da iyiydi. Yani bence imkansız...  ;)

55.hakan

Bursa'dan 3 oyuncu almayacak mıydık bu arada?Hatırlatmak gibi olmasın ama  :D

Lusage

Devrim Çetin iyi hoş konuşuyor da bazen bi kop git arkadaş diyesim geliyor..

cezayir55

Alıntı yapılan: Lusage - 14 August 2012, 11:15:50
Devrim Çetin iyi hoş konuşuyor da bazen bi kop git arkadaş diyesim geliyor..
ama sağ bek ve sol bek yok şuan takımda iyi bir santraforda yok analizleri gerçekten iyi adamın

Burak

Seydou Keita Çin'e gitmiş nasıl olmuşta bizim üçlükler almadı bunu bir ton para verip

nomak55

sol bekte bu sene onur karakabak oynar demedi demeyin :D

cezayir55

habergazetesinde serhat ve abdülkadir harekatı yazıyor ama okuyamadım okuyan varsa bilgilendirsin

twitter