2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Bu ahmet le mehmeti izleyen var mi daha onceleri ?
Nedir ozellilleri vs acaba.cok sevindik ama abdulaziz chelidze vs. gibi olmazlar umarim.
Saygilar sevgiler

nomak55

ahmet arıyı gaziantepte izlemiştim harika bir oyuuncu sağ kanat gelecek vaad ediyordu hatta antalya spora muthiş bi golu vardı sezon sonunda bursaspor aldı ancak forma şansı tanımadılar bizde parlayacağından eminim çok iyi transfer

germencisse

Ahmet Arı süratli bir okadarda bileklerine hakim bir oyuncu bizde zaten iyice pişer süre alırsa..

beşnumara

Takıma şimdi bir yabancı forvet bir yerli forvet orta sahaya hakan bayraktar tarzı oyuncu  lazım mehmet sakın bölgesini  bilmiyorum ama sol beke veya sol açığa da oyuncu gerekir diye  düşünüyorum.

orhan

kesinlikle ortasahaya hakan bayraktar tarzında bir oyuncu almalıyız.Bunun yanında bir stoper ve bir forvet olmazsa olmazımız gibi duruyor.bunlarda alınırsa büyük iş başarılmış olur.

samsunmania

İmkanlar dahilinde oyunun kaderini değiştirebilecek meziyette bir ortasaha almalıyız kanımca. Dilaver, Anıl tarzı bir oyuncu. Ama yapılan transferlerle görülüyor ki bu sene de 2010-2011 sezonu gibi az gol yiyen bir ekip görüntüsü vermeye çalışacağız. Transfer komitesi akıllı transferler yapıyor mevcut şartlarda.

beşnumara

Şu durumda en son transfer stopere olur. o bölgede saffet kere aykut ve son olarak lokman alındı.üçüncü bölgeye bekliyorum yeni transferleri. hayırlısı artık. bunaltmayalım yönetimi rahat çalışsınlar:)

MeL_55

O değilde bakıyorum kimse alt yapıdaki oyuncularımızı kadrolara yerleştirmemiş. Açıkcası ben onların oynamasını isterim. Onları izlemek kiralık oyunculardan daha zevkli olacağından eminim. En azından 3 oyuncumuz oynasa yeter

ali ihsan

Kere,Lokman,Gurur ve Turgay stoper.Gençlerden Ercan ile Aykut var daha ki onlarda formayı zorlar.Stoper işi bitti .Santrafor ve orta sahaya bir inceci aldık mı işlem tamamdır.

yilmazselcuk55

Elazığspor Önder Çengel ile yollarını ayırmış . Bizle ismi Geçiyordu.

http://www.elazigsporfan.net/haberdetay.asp?id=286

Uğur Yıldız

yönetimden ricam Musa Aydın'ı alın abi ya

ali ihsan

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 11 August 2012, 23:25:22
Musa,Süper Ligte oynamak istediğini iletti Başkanımıza.Bizde şayet 1.Ligte oynamak durumunda olması halinde kapımızın açık olduğunu söyledik.Gerisi Musa'nın bileceği iş...

beşnumara

Kendisi bilir musa. şayet gelmez ise seneye koşa koşa geleceğine gelmek isteyeceğine adım gibi eminim.

kavak_55

gençlerimiz bankasyada oynamazsa nerde oynayacak el alemin gençlerini pişireceğimize kendi gençlerimizi neden pişirmiyoruz.düşmemizin en büyük nedenlerinden biri takımda alt yapıdan yetişip takımı ateşleyecek ruha sahip en az bir oyuncumuzun olmaması idi. üstelik samsunlu olup takıma katkı sağlayan hakan bayraktarı gönnderen ne yaptığını bilmeyen yönetim anlayışı ve paracı adnan bize bankasya yolunu tutturanların başında geliyor. çok transfere özellikle gereksiz kiralık oyuncuya gerek yok bence yönetim akıllı işler yapıyor taktir etmek lazım gençlerimiz oynasın gelecek onların ellerinde bence  inşallah, allah utandırmasın.

Serkan

uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff