2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Bu baskan, yonetim ve teknik heyet ne karar aliyorsa kesinlikle Samsunspor'un menfaatinedir o karar, bence endise etmeyip fazla sorgulamaya gerek yok.
Mevcut imkanlar cercevesinde kurulabilecek en iyi kadro olusturuluyor rahat olmanizda ve verebileceginiz en iyi destegi vermenizde fayda var.....

Shane_Falco

Atilla(Şenol)
turgay    kere       gurur           transfer

hakan A.      Erdem

A.Arı            Şenol             M.Sak

Adem(Burak)

Şu anlık böyle bir 11 çıkartabiliriz.Fakat sanırım yapılacak bir kaç transfer daha var ve gençlerden kadrosu zorlayacak oyuncular bekleniyor.Daha iyi olacağımıza inanıyorum...

Cheregi

11 August 2012, 20:16:04 #1442 Son düzenlenme: 11 August 2012, 20:22:04 Cheregi
Ek olarak en azından Canberk ve Mehmet Yılmaz'ın (Samsuni değil Sabah Gazetesi yazarı Mehmet Yılmaz   :P ) direkt ilk 11'e aday olduğunu düşünüyorum.

Bank Asya için iyi kadro kurduk...

Yaptığımız 11'den 7 oyuncu (Atilla, Kere, Gurur, Hakan Arslan, Ahmet Arı, Mehmet Sak, Adem Sarı) süper lig görmüş oyuncular.
(Lokman ve Burak Çalık'ı saymadım...)
Aynı zamanda hemen hemen hepsi genç, kariyerinin sonunda Bank Asya'ya gelmiş oyuncular değil....

Ayrıca Bahia ve Lazar'ı gönderebilirsek daha iki yabancı hakkımız var.

Sol Açık

Arkadaşlar, eğer gönderilemezlerse Lazar ve Bahia da ilk 11 kadrosunda olurlar. Aldıkları rakamlardan çok daha azına, onlar ayarında oyuncular bulunur ayrı konu olmakla beraber, (eğer kalırlarsa) çok iş yaparlar.

AhmetDenizci

Kadroları yaparken Aykut Topal'ı da es geçmeyelim. Bence kesinlikle şans bulacaktır.

55.hakan

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 11 August 2012, 19:56:12
Sabırlı olun diye bosuna demedik.Bizi izlemeye devam edin.
Kaliteli transferlerin devamını bekliyoruz  >l<

teksas3455

Resmi sitede yok hala ama siteler yayınlamış fotoğrafı

maviay55

11 August 2012, 20:37:33 #1447 Son düzenlenme: 11 August 2012, 20:58:23 maviay55
Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 11 August 2012, 20:26:58
Kadroları yaparken Aykut Topal'ı da es geçmeyelim. Bence kesinlikle şans bulacaktır.
katılıyorum spor toto kupasında izlediğimiz aykut kampta üstüne koymuştur illa ki gururla rekabeti güzel olacak  ;)

edit : pantolan yıkılıyor  :deli:

Yunusemre55

Alıntı yapılan: teksas3455 - 11 August 2012, 20:36:54

Resmi sitede yok hala ama siteler yayınlamış fotoğrafı
Açık pembe pantolon güzelmiş :D

burakbas

Az önce Giresunda okuldan bir arkadaşım aradı. Kardeşim yeni transferleriniz hayırlı olsun. Bu takım seneye süper lige çıkar dedi. Çok mutlu oldum. Döneceğiz inşallah !  :)

Yunusemre55

Alıntı yapılan: burakbas - 11 August 2012, 20:56:10
Az önce Giresunda okuldan bir arkadaşım aradı. Kardeşim yeni transferleriniz hayırlı olsun. Bu takım seneye süper lige çıkar dedi. Çok mutlu oldum. Döneceğiz inşallah !  :)
İnşallah <3 Kaliteli transferler yaptık 2 tanesi kamptan gönderildi ama bu transferler gerçekten süper.

jean

Takim topârlandi ligde kaliriz bu sene sonraki yilda destek olursa zenginler cikariz ins

FaTiH_HaN

Transferlerimiz maşallah iri kıyım kasap havası oynatacaklar inşallah rakiplere  :)

Yunusemre55

6 futbolcunun neden gönderildiğini anladım hem fazla iyi değillerdi hem yeni transferler olcaktı o yüzden.

Ölümüne_Samsunspor

facebook'da boş konuşanlara inat samsunspor süper lige  samsunspor_x