Samsunspor maçlarının özet videoları

Başlatan nasuhi, 05 September 2007, 16:32:20

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Nasuhi çok teşekkür ederiz. Hakikaten önemli bir açığımızı giderdin. Geçen sene ben bazı maçları televiyondan çekip amatörce ekliyordum youtube'a. Bu çok daha iyi oldu; eyvallah!..

timofte

Nasuhi forumun önemli bir eksikliğini doldurdun, teşekkür ederiz linkler için..

Sadece Samsunspor

SAGOL NASUHI BUTUN MACLARIN OZET VIDEOLARINI INDIRIYORUM SEZON SONUNDA TAM BIR ARSIV OLARAK VERECEGIM TUM SAMSUNSPOR.BIZ UYELERINE  :wink:

celebi

Alıntı yapılan: "tuqberk"SAGOL NASUHI BUTUN MACLARIN OZET VIDEOLARINI INDIRIYORUM SEZON SONUNDA TAM BIR ARSIV OLARAK VERECEGIM TUM SAMSUNSPOR.BIZ UYELERINE  :wink:

Birde Allah nasip ederse süperlige çıkarsak o maçları dahada zevkle seyredderiz tekrarını tuğberk şimdiden teşekkürler

jean

gercektende sagol her zaman ozetine bakamiyoz burdan hic degilse youtube dan bakabiliyoz sagol

nasuhi

samsunspor-k.erciyesspor maçının 4:06 dk özet videosunu indirmek isteyen varsa http://www.kayserisportv.com/ dan indirebilir.

Cagdas Ünver

bende galiba 2006-2007 sezonu olacak Samsunsporun tüm maclari var.(Hani o olayli 4-0 Besiktas galibiyetini aldigimiz sezon).Eklemeye calisirim.

Sadece Samsunspor

ben tek olarak beşiktaş samsun maçı var çok isterseniz linke koyarım - bende timofteden almıştım  :wink:

55_HayLAZ_55

videolar gerçekten harika elinize sağlık

nasuhi

King Of The North

samsunmania

Cagdas Ünver

Kocaeli macinida eklerseniz sevinirim.

Forvetim

Arkadaşlar maç özetlerini takip ettiğim kadarıyla pazartesi akşamları 18:30'da dspor, salı aşamları da 19:30'da kanalA veriyor.

nasuhi

kocaeli-samsunspor maçını yarın sabah saat 11:00 da ekleyecem.