Hazırlık Maçı 3 - Samsunspor'umuz - Kocaelispor

Başlatan mehmet yılmaz, 09 August 2012, 19:47:00

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

Yenilmek hoş değil ama önemli olan takımın oturması.Daha iyi olacağız inşallah...

Desiqner

3.Lig takımına yenilmek koyuyor ama yinede yavaş yavaş oturacaktır.
Maçı izleyen arkadaşlar varsa dikkat çeken oyuncuları yazabilirler mi ?
Şu denenen oyuncular nasıldır ?

55.hakan

Musa ve Nsunbu hakkında bilgi verebilirler mi izleyen arkadaşlar.

Yunusemre55

Teknik direktör Erhan ALTIN iyi yapıyorlar zaten hazırlık maçları fazla önemli değil bu maçlarda gençleri yetiştiriyor .

SSKLA

http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=429

Bu resmi sitede haberleri yazan kim çok merak ettim adam bir ismi bile doğru yazamaz mı ya...  Ensunbo nedir ya :)

samuray

hazırlık maçıd a olsa gençleri deniyor olsakta 3 lig takımına yenilmek koyuyor ya i

lato

Adana'nın bizden çok daha oturmuş bir kadrosu var ve Bandırma'ya kaybettiler Bandırma da iyi takım ama Adana'yla kıyaslanamaz yani önemli olan netice değil inşallah yavaş yavaş oturacak takım ilk haftaları zor atlatırız önemli olan sonrası hep destek tam destek

cezayir55

nerden gelmiş bu musa merak ettim bilenler var mı

King1965

skoru görmuyorum bile yenılelım olsun SKOR sonucuna göre yorum yapmayı bıraksın herkes . BÖYLE DEVAM EDELIM ELBET GENCLER PATLAMA YAPACAK .. Süper ligde kimlere sabretmedik .. Kendi öz cocuklarımızamı sabretmiyecegiz..  Sonucda  karsındaki rakip en azından bızım kadar yenı degıldır.. Lig sıralamasına bakmasn kmse yenilelim olsun önemli değil..

Yunusemre55

Çok değişik oyuncular var bende şaşırdım ama gerçekten yenilmek koyuyor o kadar transfer yaptık ya.

twitter

bize bir şey olmasın. nazar boncuğu, nazar..

Yunusemre55

Nazar değmesin  :_nazar Ama o kadar güzel transferler yaptık takımın en kısa zamanda oturması gerekiyor .

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 10 August 2012, 18:39:33
http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=429

Bu resmi sitede haberleri yazan kim çok merak ettim adam bir ismi bile doğru yazamaz mı ya...  Ensunbo nedir ya :)

Soner, Canberk, Ercan, Turgay, Onur, Ensunbo, Erdem, Adem, M.Yılmaz, Armağan, Musa.

Benim çözemediğim olay resmi sitede ilk 11'de sadece 1 tane yabancı oyuncumuz var.Fakat hemen haberin altındaki ilk resimde ilk 11 resim çektirmiş takımda 2 tane zenci arkadaş görülüyor :) Bahsi geçen ve henüz kim olduğunu bilemediğimiz Musa zenci bir arkadaşımız mıdır acaba :) ??

Yunusemre55

Olabilir belki Zenciler  Musa ismini kullanıyorlardır.

cembaba

Hayirlisi olsun. Nazar boncugu olsun bu ;)