2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

ChucKeR

bu yoklukta youlaya para yedircek durum yok zaten. adam katarda paranın köpeği olmuştur. bizim 300 binlik maaş az gelir ona. yönetim işini biliyor. önderi alalım bana yeter.

Yunusemre55

Alıntı yapılan: Kodalak - 10 August 2012, 10:41:35
vallahi ben özeldende yazıyorum söyle diye,söylrmiyor,ser verip sır vermiyorlar,

önceki yönetimdekilerden daha çok bilgi alıyorduk,aga bunlar hepsi sır küpü olmuşlar, :x((  :kanka: 8)
Bence öyle yapmaları daha güzel. Hemen güzel transfer yapıp bizi mutlu ediyorlar.İnşallah usta ayak gekas gibi forvet gelir .

Cheregi

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 10 August 2012, 11:03:16
birader tweterdan yönetiyoruz biz Samsunsporu.
Taip edin öğrenirsiniz  ;D ;D ;D ;D

İmzalar atıldıktan sonra ne tadı var  :redcard: Ağız tadıyla iki dedikodu yapamıyoruz, You.. diyene kadar Youla gündemimizde yok diye yapıştırıyorsunuz. Gelde Tahsin Kosif'i arama şimdi  :kafa:

samsun 55

berat çetinkaya adana demirsporla anlaşmış

King1965

ewet bende gordum ntvsporda demın .. 1 yıllık kıralık almıslar

cezayir55

emin kar 2-3 oyuncu alıp transferi kapatağız dedi

cezayir55

her zamanki gibi destekler havada kalmış olabilir

GökhanÇağlar

Konyaspor Marcin Robak'ı gönderecekmiş,çok iyi santrafor..

teksas3455

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 10 August 2012, 23:10:50
Konyaspor Marcin Robak'ı gönderecekmiş,çok iyi santrafor..

demin twitterda gördüm adam yıllık 1.5 Trilyona yakın para alıyormuş. Göndermeye çalışıyorlar gönderemiyorlar adamı
bu kadar paraya almamız imkansızdır herhalde :)

GökhanÇağlar

O zaman iş değişir o paraya 5 topçu oynatırız..

emor

10 August 2012, 23:50:44 #1330 Son düzenlenme: 10 August 2012, 23:53:47 emor
Samsunspor 2011-2012 sezonunda Altay' da forma giyen orta saha oyuncusu Şenol Demirci ile her konuda anlaştı.

Bu akşam saat 21.00' de Nuri Asan Tesislerine gelen Şenol Demirci ile her konuda anlaşma sağlandı. Yarın sağlık kontrolünden geçecek olan Şenol resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra Kartepe kampına katılacak. Şenol Demirci kimdir? Almanya'da doğup yetişen Şenol 2004 burada oynadıktan sonra şansını Türkiye'de denemeye karar verdi ve 2004-05 sezonun başında Orduspor'a transfer oldu. Daha sonra birçok 1. Lig ve Süper Lig ekiplerinde forma giydi. Süper Lig ekiplerinden Diyarbakırspor'a oynadığı dönemde Samsun çıvarinda trafik kazası sonrası çıkan tartışmada bıçaklanarak gündeme geldi. 2009-10 sezonun başında 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'la iki sezonluğuna anlaşarak buraya transfer oldu. Sözleşmesinin bitimiyle beraber Giresunspor'dan ayrılarak 2. Lig'in iddiali ekiplerinden Altay'ya geçti.

kaynak : samsunsporluyuz.net

Shane_Falco

10 August 2012, 23:55:47 #1331 Son düzenlenme: 11 August 2012, 00:00:35 Shane_Falco
Sol açık ve Forvet arkası oynayabiliyor Şenol.Sanırım da aslen Samsuınluydu eğer gerçekleşirse çok katkı sağlar bize...

55.hakan

Son yıllarda gerçekten çok kötüydü karşı karşıya uzaya vurmalar falan inşallah sol açık olarak almışızdır  :)

mehmet yılmaz

Şenol demirci samsunspor'umuzda... Yarın imza atacak.

Cheregi

Şenol barut gibidir, onun için Samsunspor formasıda ateş... Başka sözüm yok hakim bey  :peeh:

Samsunspor'umuza ve Şenol'a hayırlı uğurlu olsun.