Samsunspor Resmi Amblemimiz Hakkında..

Başlatan kalptenþimþek, 10 August 2012, 15:45:55

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

10 August 2012, 15:45:55 Son düzenlenme: 10 August 2012, 20:48:02 kalptenþimþek
Aşağıda bugüne kadar kullandığımız amblemlerimiz yeralmakta..
1.ve 2.amblemler, Samsunspor'un kaza öncesi döneminde kullandığı amblemler olup, 1. amblem  samsunspor_x kaza öncesine kadar resmi amblemimiz olarak kullanılmaktaydı.
Kaza sonrası dönemde ise bir kaç tasarım dışında genellikle 3. ve 4. amblemler de kullanılmaya başlanmıştır.Yine bu süreçte 1. ve 2. amblemlerin de kullanıldığını biliyoruz..Açıkçası kazadan sonraki dönemde resmi amblemimizle ilgili tutarsız bir süreç yaşadık..

Hemen aşağıda görülen İsmail Uyanık'ın son dönemlerinde kullanılan amblem tasarımlardan bir tanesini uzun süredir resmi Samsunspor amblemi olarak kullanıyoruz..Doğrusunu söylemek gerekirse içime hiç bir zaman sinmeyen oldukça zevksiz bir tasarıma sahip bu amblem yerine 4.numaralı klasik çizgilerdeki amblemimizi kullanmanın daha yerinde olacağını düşünüyorum..

Resmi amblem

cgr

abi niye 4 başlık açtın :D çok derin incelenmesi gerekio sanırım :D

cembaba

Abi çok güzel bir konuya değinmişsin. Ben de 4 numarayı çok seviyorum.

Şu formadaki amblem çok güzeldi mesela.

kalptenþimþek

10 August 2012, 15:51:46 #3 Son düzenlenme: 10 August 2012, 16:03:22 kalptenþimþek
Alıntı yapılan: cgr - 10 August 2012, 15:48:18
abi niye 4 başlık açtın :D çok derin incelenmesi gerekio sanırım :D

Başlığı düzenlediğimi zannediyordum demek dört başlık açmışım her düzenlemede  :-\ ..ama bu nasıl olurr!!Yönetimm İstifaa!!  :x((

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: CemBaba - 10 August 2012, 15:51:24
Abi çok güzel bir konuya değinmişsin. Ben de 4 numarayı çok seviyorum.

Şu formadaki amblem çok güzeldi mesela.

güzel gerçekten de.. ne yapıp etmeli, şu an kullanılan resmi amblemi kesinlikle rafa kaldırmalıyız..

ChucKeR

bu konuyu netleştirip her yerde aynı amblemi kullanmak lazım. bu haliyle çok saçma oluyor

55.hakan

Bence de 4 en iyisi atın üzerindeki Atatürk daha net ve kaliteli duruyor.

BigBadMama5552

En iyisi 4 bence de. Çoğu yerde 1 numara kullanılıyor, neden ben de bilmiyorum. 2 ve 3'ün de kullanıldığını çok görmedim açıkçası.

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: BigBadMama5552 - 10 August 2012, 18:31:10
En iyisi 4 bence de. Çoğu yerde 1 numara kullanılıyor, neden ben de bilmiyorum. 2 ve 3'ün de kullanıldığını çok görmedim açıkçası.

çünkü ilk aşık olduğumuz armadır birinci arma..yakın geçmişimize kadar kulübümüzün resmi armasıdır ve bu yüzden yüreklere, hafızalara kazınmıştır..her türlü store üründe de kullanılması gayet doğaldır..bu arada armalar arasında seçim yapmak gibi bir amaçla değil, sadece resmi armamızdaki dağınıklığa biraz çeki düzen vermemiz gerektiğine inandığım için açtım bu başlığı..kısaca; kırmızı beyaz siyah resmi amblemimiz olacaksa, en yerinde tercih 4. numaralı klasik çizgilerimizden uzaklaşılmamış amblem olmalıdır..