2007-2008 yılı yeni pankartlar

Başlatan alWays, 30 August 2007, 12:51:47

« önceki - sonraki »

Sempatik Bengülü

Pankart çok güzel olmuş.Bengülülerede yakışır yani.bu arada tunç güvenoğluna teşekkürler.

ozkan17

ohh ohh yokmu artıran:) ortalık pankartdan gecılmıyo :D

samet

birde bizim çarşambalılar pankartı antalya maçında astık her yarde asacağız...

timofte

dr.ahmet'in forumdaki imzasını çok beğeniyorum : "kırmızı isyan, beyaz huzur"

Başkaları çalmadan pankart haline getirmek lazım bence. "Kırmızın isyan, beyazın huzur, Çok yaşa Samsunspor" gibi mesela.

Şimdiki forum imzamdaki sözler de 1994-95 sezonunda Samsunspor tribüne asılan anlamlı bir pankarttan geliyor ve bu sözü çok beğeniyorum. Çift takımlılara anlamlı bir taşlama içeriyor.

veis

sevgili timofte grup istanbul olarak biz yaptırıyoruz şimdi merak etme bize ait olucak.

timofte

Alıntı yapılan: "veis"sevgili timofte grup istanbul olarak biz yaptırıyoruz şimdi merak etme bize ait olucak.

teşekkürler, ellerinize sağlık. o zaman ben fotoları beklemeye şimdiden başlıyorum  :wink:

veis

kırmızıda isyanımız beyazda huzurumuz biz samsunsporluyuz

celebi

Yeni pankart bu mu olacak veis :lol:

ölümüne 55

Alıntı yapılan: "veis"sevgili timofte grup istanbul olarak biz yaptırıyoruz şimdi merak etme bize ait olucak.

valla veis müthişsiniz ya :wink: timoftenin dediği gibi o söz benimde çok hoşuma gider pankart haline getirmeniz müthiş olmuş.elinize yüreğinize sağlık
bu arada fotoları sabırsızca bekleyen yalnız timofte olmayacak :lol:  :lol:

south_london

çarşının var böyle pankartı hatta bestesi bile var.

veis

pankartın resmini bi aksilik olmazsa hafta içi yayınlayacagız.çarşının böyle bi pankartı varmı bilmiyorum ama biz yinede yaptırdık .

ölümüne 55

Alıntı yapılan: "55teXas55"çarşının var böyle pankartı hatta bestesi bile var.

çarşının eğer siyahın isyan ile başlayan bi pankartı varsa bence saçma :?
çünkü kırmızı renk isyanı  siyahtan daha çok çağırıştırıyor.siyah matemdir KIRMIZI isyan..
bence bizim slogan daha çok oturmuş...