2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

_Jack Daniels_

Cheregi

@_Jack Daniels_

Birde Mehmet Yılmaz'ın FM istatistiklerine baksak  :deli:

SSKLA

143 potential ability hiçte fena değil :)

_Jack Daniels_

Resmi site açılmıyor KERE geldi.  >l<

teksas3455

Açıldı şimdi açılmamanın sebebi Kere değilmiş :)

_Jack Daniels_

teksas3455

Az önce açıldı ama şimdi yine açılmıyor. Ancak son haber teleferik haberiydi.
Yeni bir haber koyulmamış.

maraton

bu mehmet yılmaz olmamış.. aşırı istekleri yüzünden anlaşılamamış.. peşin parasını 50 kuruşluk halinde istiyormuş, maç başını sterlin istemiş sabit ücreti yen olarak talep etmiş, sodecso ile samkartta talep etmiş, hepsine torpilli diye evet diyen ve yine yönetim adına pararlıkları yürüten kendisi tüm isteklerini kabul etmiş ama son istek olarak tüm taraftara kendi yazdığı kitabın okutulmasını şart koşunca valilik olaya el koymuş bunun bir insanlık suçu olacağını belirterek transfere izin vermemiş.. pazarlıklar suya düşünce sorumlu yönetici mehmet yılmaz santrafor mevkii için diğer alternatif olan akan yüksel ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirmek istemiş ise de borsadaki yetkilinin ağır dalga geçmesi sonucu bundan vazgeçmiş...

akan yükselin istatistikleri..
saha çevresinde tam tur atma süresi 2.7 gün
ofsayta yakalanma yüzdesi %100
hareketlenme momentumu : dünya kendi etrafında daha hızlı dönüyor
özgüven : sanırsın drogba
gol istatistiği : sanırım iki yıl önce bir maçta bi tane atmıştı
takım arkadaşlarında görülen ortak hastalık : sinir krizine bağlı *** kanseri
:deli:

mehmet yılmaz

09 August 2012, 15:15:55 #1269 Son düzenlenme: 09 August 2012, 19:44:45 samsuni
Pesinatta anlasamiyoruz. Emin baskan 15.000 tl istedi benden 10.000 vereyim alin beni dedim. İmza an meselesi. ;)

Shane_Falco

Bu kadar gizli bi habere nereden ulaşmışlar helal olsun adamlara :) Yılın haberi ödülünü vermek gerek bunlara :)

babasamsunlu

Benim işimi bozmaya çalışanlara inat giyecem 9 numaralı formayı :D

Cheregi

09 August 2012, 15:38:59 #1272 Son düzenlenme: 09 August 2012, 15:45:53 Cheregi
Aristide Kere'den sonra ben hala photoshop mu gerçek mi diye tereddüt ediyordum  :hnk: Hakikaten bu da oldu  :deli:

Zaytung yapmadı sizin yaptığınızı  :D

http://www.gazetearena.com/gazete-arena.asp?GazeteID=34

sadece55

Abi bi kerecik beni de yazdırın ne olur :) Çocuklarıma istediler ama gitmedim derim ileride :)

target_t.t.b

Allah bu haberi yapandan razı olsun.gülmekten canım çıktı:)))bu sayede okunmşcak gazeteler listemizi bi tane daha eklenmiş oldu.yöneticisini tanımayan spor servisi olur mu ya yazık valla:))