2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

AllydeenleaR

nsumbu hakkında bilgisi olan var mı? geçen sene 13 maçta 6 gol atmış. bir ortasaha için çok iyi rakam

Cabbar Samsunspor

youla kaliteli oyuncu fakat doymuşta bir oyuncu ne kadar kendini verir bilinmez, ama şu varki youla üst düzey bir oyuncu.

yirmiuc

Kuzey Kıbrıs liginde atmış yalnız :)

glans55

Hokkabaz

Süper lige çıktığımız sene Denizli deplasmanında Youla tribüne çağırılmıştı. O da şaşırmıştı ne alaka diye  :) Youla ismi kumardır,gelirse tek başına takımı üst sıralara da taşıyabilir,takımda sorun çıkaran biri de olabilir.Neyse beklemeye devam.

cezayir55

mersinden nduka da fena olmaz aslında

ahmetsefa55

5trawberry

Youla takibe alınan isim mi, yoksa sosyal medya uydurması mı?

FaTiH_HaN

@glans55

Bu arkadaş benim ufak kardeşim oluyor az önce mesaj yazmaması için uyardım yazdığı mesaj silinebilir  :)

Ertuğrul Sağlam

Tonia tsdel in durumu nedir acaba! Sag kanatta tek kisilik ordu, alabilsek baska transfer yapilmasa bile razi olurum...

Mert

Şanlıurfaspora transfer oldu tisdel.

doðan

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 07 August 2012, 18:10:20
@glans55

Bu arkadaş benim ufak kardeşim oluyor az önce mesaj yazmaması için uyardım yazdığı mesaj silinebilir  :)

adam ilk mesajını yazmış
yürü beee
silmeyelim mesajı
hoş gelmiş sefa gelmiş ...

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: doğan - 07 August 2012, 18:25:08
adam ilk mesajını yazmış
yürü beee
silmeyelim mesajı
hoş gelmiş sefa gelmiş ...

Teşekkür ederim Doğan abi  :)

samsunluerhan

youla zamanı geçtı bılıyorum. yeni alacakları forvetleri vercekleri parayı zenke ye verebılırlerdı çok yazık...hayırlısı olsun gerçi hocamız istiyordur bu tranferleri :)

Cabbar Samsunspor

Youlanın Geçmeyen Bir Sakatlığı Varmış, Ne Kadar Doğru Bilinmez Ama, Eğer Doğruysa Youla Transferi Büyük Risk ?