2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

atalanta8

çok sağlam adamlar atılıyor hadi hayırlısı güzel günler geleçek inş.

FaT1h

Turgayın gelmesine sevindim bu cesur bizim bu ligde sol sıkıntımızı çözer inşallah kaleci soner için korkulu mac yaşatmaz inşallah kısaca güzel şeyler olsun biz hep arkasındayız takımın

kumköylü ahmet

Turgayin gelmesine sevindim super lige cikarken hic yokdan elinden geldigini yapdigina inandigim futbolcuydu hayirli olur insallah.Giresunda 55 numarayi giyen Volkanda iyi aslinda..Carsambali kendisi Samsunda olursa faydali olucagina inaniyorum

yirmiuc

akaminko olabilir mi? süper lig'ten stoper?
hem bankasya tecrübesi de var.

SSKLA

ahmetsefa55

ikiside değildir.
bu yoklukta ikisinden birini alabilmek büyük iş olurdu.

AllydeenleaR

kasımpaşadan luis henrique olabilir belki kasımpaşa çok transfer yaptı onu gönderebilirler.

ali ihsan

Stoper

Almanya'dan gelen Cesur'un 3 dakikalık videosunu bakılırsa;

Çabuk ve ayaklarına hakim biri olduğunu söyleyebiliriz. Bana Ufuk Bayraktar'ı hatırlattı.Tabii Ufuk'tan daha diri,daha mücadeleci.Bize faydası olacak hissini taşıyorum.

beşnumara

Akaminko olamaz manisanin bu ligde ihtiyacı vardır kendisine L.enrique mantıklı kasımpaşa böyle transfer yaparken o oyuncuyu kadroda tutmaz, deumi bu ligde iş yapar ama yıllık maliyetleri de önemli bu yönetim fazla para vermez :D kim gelecekse gelsin takımımıza hayırlı olsun.

55.hakan

Üçü de olur ama benim tercihim ve içimden geçen Deumi

Jnr.Serkan

29 July 2012, 22:13:21 #611 Son düzenlenme: 29 July 2012, 22:17:21 Jnr.Serkan
Luis Henruqie olmasında hangisi olursa olsun.Hayatımda gördüğüm en berbat stoper,hatta maçlarını izlerken ulan Kasımpaşa bunu çokmu aramış diyordum.İnşallah o değildir,ama öncelikle tabi ki hayırlısı olsun   : )

jean

hakan bayraktarin giyecegi forma bile belli oldu mersinde 55 giyecek sanirim bize gelmez daha

Ollivanders

Sercan

Bence Yobo :) Şaka bir yana alınacak oyuncu inşallah hayırlı olur ..