Kazım Yılmaz Görevi Bıraktı

Başlatan yilmazselcuk55, 20 June 2012, 11:02:19

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Alıntı yapılan: Sercan - 10 July 2012, 21:58:52
Nerede efsaneler?

salaktı efsaneler.. 40 trilyon borcun altına girecekler.. hee, oldu..

Sercan

Konuşmaya gelince mangalda kül bırakmıyorlar, gelmezler tabi..

Lusage

10 July 2012, 22:07:44 #302 Son düzenlenme: 10 July 2012, 22:17:07 Lusage
Alıntı yapılan: Kaya - 10 July 2012, 21:51:56
  Kazım Yılmaz başkan olduğu senenin futbolcu ücretlerini ödememekte ısrar ediyor da ne demek..Bu nasıl adamlık nasıl insanlık Kazım Yılmaz...Yayıncı kuruluştan gelen para ne oldu.Ayıptır.

Uff olmuştur... Sezon içinde galibiyet primine; Süper Lige çıkış Primine temlik koyulduğunda ağlayan birisi eğer bu parayı aldıysa ona söyleyecek iki çift lafım var ama ortam müsait değil...    >:(

**KaR6**

bir de olaydan bagımsız olarak söyleyeyim, kimseye de niye gelip almıyosun diye kızma lüksümüz yok şu tabloda.. parası olmayan bir adamın su anda yapabileceği hiçbir şey yok.. acilen ödenmesi gereken 4.5 trilyon borç var, devre arasına kadar 3.5 trilyon ödenmesi gerekiyor, kazım yılmazın bagladıgı 14 trilyon var bir de sıfırdan takım kurulması gerekiyor..

tüm bu tabloda kimseye sen gel kazımın pisliğini temizle deme lüksü yok kimsenin.. he bi don kişot çıkar da ben kurtarırım derse ona da destek vermekten başka bir çıkar yol yok..

kalptenþimþek

işadamlarının ve siyasetçilerinin Samsunlu olmadığı bir ütopyada yaşıyoruz..kapatalım bu şehri de düşün yakamızdan artık!!

Ayberk

tamam da mübarek adam niye sakız gibi uzattın ki, niyetin en baştan belliydi yalandan 1 ay kaybettirdin. inşallah kaybettirdiğin sadece 1 ay olur

Sioux

Soru: Kazım Yılmaz, niçin Nisan ayında hatta Mayıs ayında değil de şimdi istifa etti?
Cevap: Çünkü Süper Lig'de kalsaydık devam edecekti. Federasyonun kararını bekledi. Gıkını çıkarmadı o süreçte. Eğer Samsunspor ligde kalsaydı kahraman gibi devam edecekti ama Bank Asya olunca kaçtı. Verdiği sözü yutarak Adnan Ölmez'den bile daha aşağı seviyededir artık.

Cheregi

Takımı küme düşüren bir başkana ilk kez bu kadar kalması için destek verildiğini görüyorum. Onu bırakın hem küme düşürüp hem onca desteğe rağmen yüzüstü bırakanı hiç görmedim.

Aldatan bir kadının arkasından yalvarmaktan farkı yok, ağırıma gidiyor arkadaş...  :(

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 10 July 2012, 21:21:14
Geçen sezon oynatılan yabancı futbolculara ödenmesi gereken 2.000.000 euro; yani 4.500.000 lira civarında bir para var. Yerlileri saymıyorum bile...

Eğer bu para ödenmezse önce faiz işliyor sonra ilk uyarıda üç puanımız siliniyor; ikinci uyarıdan sonra ise küme düşüyoruz.
Fuat Köktaş, Kazım Yılmaz'dan bu borcu üstlenmesini istemiş. Yeni bir yönetim gelirse bunun ciddi bir engel olacağını söylemiş,ancak Yılmaz bunu da kabul etmemiş.

Köktaş, Yılmaz'a ısrarla 'kal' sana destek olalım demiş ama o bırakmakta ısrar etmiş, nihayetinde de bırakmış tamamen. Herhangi bir borcu da üstlenmiyormuş.

Fuat Köktaş, bunun üzerine B planını devreye sokarak bir yönetim oluturulması için çaba göstermiş ama başkanlık için düşündüğü kişi ön şart olarak 2.000.000 euro'nun ödenmesini istemiş.

Şu anki tablo karanlık beyler :( :(

paralı adamdan gelebilecek zararlar vol 2
vol 1 zaten içerde ....

nerde benim gül gibi erkutum...  :( :( :(

55__Gurbet__55

AlıntıSonuç ne olursa olsun, Samsunspor arması peşinde koşmaya devam edeceğimizin de bilinmesini istiyorum.

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=228

Artislik bedava !!!!

King1965

erkut tutu göreve her zaman gelir adamın tek ıstedıgı bız onlara 0 borcla verdık  sımdı de 0 borcla olan kulubu yönetır adam

maraton

Alıntı yapılan: King1965 - 11 July 2012, 11:01:14
erkut tutu göreve her zaman gelir adamın tek ıstedıgı bız onlara 0 borcla verdık  sımdı de 0 borcla olan kulubu yönetır adam

bende yönetirim sıfır borçlu kulübü ama gönül verdiğimiz samsunsporun hali bu.. ne yapalım kapatıp sıfırdan mı başlayalım erkut için.. toplandı eski çeteyi kendini satanlar dahil bir araya geldiler ve bu vahim tablo karşısında onlarda biz adayız diyemediler.. adaysa çıksın destekleyelim maalesef kazım başkana mecbur bırakıldık ve buna tek suçsuz biziz.. kazım başkanın bir an önce şu an kulağına fısıldayan akılsız akıl vericilerinden kurtulup verdiği sözü tutmak için gerekirse bir 14 trilyon daha harcaması gerekir.. yoksa bu takım aday yokluğunda dibe vurur.. allahım yine döndük 2000 li yıllara.. kaderimizi s.kim  :x(( :kafa:

amasra

Alıntı yapılan: maraton - 11 July 2012, 11:22:12
bende yönetirim sıfır borçlu kulübü ama gönül verdiğimiz samsunsporun hali bu.. ne yapalım kapatıp sıfırdan mı başlayalım erkut için.. toplandı eski çeteyi kendini satanlar dahil bir araya geldiler ve bu vahim tablo karşısında onlarda biz adayız diyemediler.. adaysa çıksın destekleyelim maalesef kazım başkana mecbur bırakıldık ve buna tek suçsuz biziz.. kazım başkanın bir an önce şu an kulağına fısıldayan akılsız akıl vericilerinden kurtulup verdiği sözü tutmak için gerekirse bir 14 trilyon daha harcaması gerekir.. yoksa bu takım aday yokluğunda dibe vurur.. allahım yine döndük 2000 li yıllara.. kaderimizi s.kim  :x(( :kafa:

abi benm şahsi adayım sensin sen dava adamısın bırakmazsn bu işi en azından işin içindesın yada en azından onlardan daha cok samsunsporlusun daha çok gönül veririsin hiç bir beklenti içinde olmazsn herkez kampa gırdı lıg başlamasına az kaldı durum vahım bır an önce gelişmeler olması lazım

HoliganSamSunLu

bizim kaderimizmidir bu anlamadık yada bizmi sürekli hak etmeyen kişilere fazla değer veriyoruz bu kargaşadan samsunsporun zararı yanına kar kaldı yazık bu koca şehre.

sadece55

Mehmet abinin yanında izlediğim bir Siirt Jetpa hazırlık maçı vardır Bu takım paraşütsüz düşer demişti... o sene gol farkıyla Ligde kaldık bu sene durum daha da vahim gibi