Olağanüstü Kongre Kararı Alındı

Başlatan berusa55, 03 June 2012, 18:45:59

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Şu kahverengi deri ceket giyen dayı mı adaymış?

fanatik

Adam değilmişsin Kazım adamım diye sokağa çıkma sakin adam dediğinin söz ağzından çıkar çıktımıda tutar.

yirmiuc

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 09 July 2012, 19:14:22
Samsunspora bir sürü kişinin çeşitli yollarla  bir sürü emeği geçmiştir..
Bir sürü kişininde yaptığı kötülükler saymakla bitmez..
Ama senin atığın bu kazık varya kazım...
İşte onu daha tarih yazmamıştır.

Sende Allahından bulurusn inşallah..

Aynen katılıyorum. Eğer geçen sezon samsunspor düşmanı birisi başkan olsaydı kazım yılmazın yaptıklarından daha kötüsünü yapamazdı bu takıma.

maviay55

Mesut Bakkal la bi farkın yokmuş Kazım Yılmaz.

samsunmania

Filler çarpıştı, çimenler ezildi. çarpışan taraflara birer torba kına göndermek istiyorum. Ne oldu, ne geçti elinize. Birbirinizin karşısına delikanlı gibi dikilip ne alıp veremediğiniz varsa kozlarınızı paylaşsaydınız ya. Bizim biricik aşkımız üzerinden niye paylaştınız kozlarınızı. Ne kazandınız?Trabzon lobisi dedik, ipimizi kendi adamlarımız dediğimiz insanlar çekti. Nereden bulacağız bu kadar parayı da tahtayı açacağız? İnsan bir kere çıkıp basının karşısına haykırmaz mı bizi doğradınız, 40 maçla şampiyon ilan edip 34 maçla bizi düşürdünüz diye. Bir kere şikeciler diye haykırdınız mı? Şimdi ağustos sonunda 15 takoza toplu imza attırıp senelerimizi mi yiyeceksiniz. Kusura bakmayın da ben hakkımı helal etmiyorum. Benim psikolojimi bozdunuz. Memlekete gelmek bile geçmiyor içimden. Ne hakkınız var buna. Şimdi büyük samsunsporlu Galip Öztürk'ün hamlelerini bekliyoruz. İstediği oldu. Emaneti geri verip bizi süperlige geri çıkartabilecek mi? Şimdi Yılmaz'ın alacaklarını bahane edip elini bile sürmeyecek suya sabuna. Elimizi açıp dileneceğiz mi yine sağa sola. Midem bulanıyor artık yemin ederim. Maç falan seyrediyorum. Allah'a havale ediyorum sizi. Bizi mucizevi bir şekilde süperlige taşıyan rabbim yine bir çare bulup bizi diriltir. Sizler gidersiniz ama biz kalırız değerli Samsunspor aşığı kodamanlarımız. 

BigBadMama5552

Kazım Yılmaz bu kararını geçen ay açıkladığı zaman açıkçası üzülmüştüm, sonra üzüntüm yerini kızgınlığa bıraktı, halen de kızgınım. Ya bu taraftar senin için yürüdü, Fuat Köktaş yalvar yakar oldu resmen geri dön başkanlığa diye, bu kadar desteği hiçbir başkan görmedi. Oysa Kazım Yılmaz yeni gelin gibi nazlandıkça nazlandı, sonra da istifa etti işte. Madem bu kararı alacaktın, niye bu kadar geç aldın? Onu da geçtim, "Takımı aldığım yerde bırakacağım" dedin, Samsunspor düşünce bıraktın. Kalsaydı gelecekte iyi hatırlanacak bir başkan olabilecekken onu da yok etti, gelecekte adı her geçtiğinde kötü anılan bir başkan olarak kalacak. Biz Mesut Bakkal'a kızarken ikinci kazığı da Kazım Yılmaz'dan yedik. Bakalım "Yeni Oluşum" denen şey nasıl bir şey olacak onu da merak ediyorum açıkçası...

55.hakan

Bizim bilmediğimiz şeyler var demek ki bizden biri de yönetime girene kadar bu gerçekleri bilemeyeceğiz.Daha yeni oluşumun var olup olmadığı belli değil.Hem giderayak oyuncu satmak ne demek.Transfer yapmıyorsan oyuncu da satma.

Shane_Falco

Memleketimde üst üste felaketler olmuş hala da olmaya devam ediyor insanlar onunla uğraşırken sen gelmiş burada çocukca hareketler yapıyorsun Kazım Yılmaz.Samsunsporumuz sahipsiz kalmaz gerçekten adam olsaydın bu takımı aldığın yerde aldığın şekilde bırakırdın.Hadi sen artık babanın holdingine gitde yönetim kurulunun başında otur artık...

Kaya

Geçen seneki Erkut Tutu yönetimi gibi siyasi destekli bir yönetim oluşturulacak gibi görünüyor.Fuat Köktaş bu işin gerçekten çalışıyor.Umarım o makama dirayetli ve dik durabilecek birisini seçerler Tutu gibi saçma sapan açıklamalar ve işler yapmaz..

ALLAH camiamızın yardımcısı olsun..

amasra

kongreye katılcamış sayın suat kılıçç.............

SUAT KILIÇ ın fanatik bir Trabzonsporlu olduğunu biliyormuydunuz, spikerlik dönemini inceleyebilirsiniz..

sadece55

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 09 July 2012, 20:21:02
Şu kahverengi deri ceket giyen dayı mı adaymış?

O Bilal Seyhandı..Fethi Eldemir aslında camiayı toparlayabilcek iyi bir isim gibi görünüyor

sadece55

Alıntı yapılan: amasra - 10 July 2012, 13:00:26
kongreye katılcamış sayın suat kılıçç.............

SUAT KILIÇ ın fanatik bir Trabzonsporlu olduğunu biliyormuydunuz, spikerlik dönemini inceleyebilirsiniz..

Sen bir de Üniversite yıllığını oku...Biz Samsunsporluyuz ya ben onun kadar fanatik takım tutmuyorum onu anladım :) Her satırında Trabizoooonnnn

Yunusemre55

Bu hayatta ben bir Allah'a Bir Aileme Birde Kazım Başkana Güvenirdım Kazım Başkan yalan oldu adam gibi başkan gelecekse gelsin .

doðan

Feti ELDEMİR ismi dolanmaya başladı .. bencede camiada toparlayıcı olabilecek bir isim gibi...

cembaba

Abicim kendisini tanımıyoruz. Hakkında biliyorsanız bilgi verirmisiniz? Plaketi veren kişi mi?