Olağanüstü Kongre Kararı Alındı

Başlatan berusa55, 03 June 2012, 18:45:59

« önceki - sonraki »

twitter

para bitti aşk bitti kızlar evine gitti

doðan

payı mayı yok yapacağınız işin taaaaaaaaaaaaaa ......
diyesim geliyor ama sitede diyemiyorum  :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :x((

Ekrem

Hanii verdiğin sözlerrr  :rulet:

SametYılmaz55

"en çok i.nelik paranın çok olduğu yerde döner" diye bir laf derdi hocamız ama hiç katılmazdım.haklıymış adam

KareAs55

King1965

al birini vur ötekine :kafa: :kafa: :kafa: >:( >:(

mehmet yılmaz

Maalesef kazım yılmaz, bizlerin ona yüklediğimiz anlamın farkına varamadı. Telafi etme şansı varken daha da beter etti herşeyi. Biz mi dedik ona söz ver diye? Şimdi çocuk gibi zirlamanin alemi yok! Adnan ölmez'den daha değersizdir yüzüstü bırakıp giderek... Samsunspor sahipsiz kalmaz!

babasamsunlu

Samsunspora bir sürü kişinin çeşitli yollarla  bir sürü emeği geçmiştir..
Bir sürü kişininde yaptığı kötülükler saymakla bitmez..
Ama senin atığın bu kazık varya kazım...
İşte onu daha tarih yazmamıştır.

Sende Allahından bulurusn inşallah..

berusa55

09 July 2012, 19:17:25 #248 Son düzenlenme: 09 July 2012, 19:26:50 berusa55
Yaptığını çocuk yapmazdı Kazım başkan. Uğurlar olsun...

Şunu bil ki taraftarın sana en çok kızdığı konu neden Nisan, Mayıs ayları değil de ta Temmuz'un ortası neredeyse. Giderken bile zarar vermeyin bari şu kulübe artık.

MeL_55

Her yıl aynı senaryo... bıktık artık

twitter

Gorkem

ulan hepiniz aynısınız kaçıp gidiyorsunuz yeter be bu taraftarın suçu ne

ChucKeR

bugün erturul gül'ün halktaki köşe yazısını okudum. adam bi hesap çıkarmış 15 trilyona ihtiyaç var diyor. 7 siyle tahtayı açarız kalanıyla 1 hoca 5 topçu alırız diyor.

bizim transfer tahtamız kapalı mı şu an???

emre

Taraftar seni Hasbi Ağa'yı sever gibi sevdi başkan, sen kendini Hakkı Tomaç'tan da aşağılara indirdin. Bank Asya sen ne güzel şeysin. Herkesin yüzünü gösteriyorsun. Kötü günde yanımızda olmayanın iyi günde ki samimiyetine...

ultrasamsun55

Alıntı yapılan: ChucKeR - 09 July 2012, 19:28:06
bugün erturul gül'ün halktaki köşe yazısını okudum. adam bi hesap çıkarmış 15 trilyona ihtiyaç var diyor. 7 siyle tahtayı açarız kalanıyla 1 hoca 5 topçu alırız diyor.

bizim transfer tahtamız kapalı mı şu an???
devrim çetinde twitterde yazmıştı 7 milyon tkl borç var diye transfer için ödenmesi şartmış