Olağanüstü Kongre Kararı Alındı

Başlatan berusa55, 03 June 2012, 18:45:59

« önceki - sonraki »

_SoN_

10 tane para verecek adamı bulsa başkanlığa adaylığını koymayacak samsunlu varmıdır yahu?

SametYılmaz55

para verecek 10 kişi varsa başkanlığı siteden büyüklerimiz yapsın o zaman.3-4 sene içinde şahlanıp eski günlerimize döneriz,yamyamları uzak tutarlar kulüpten.dalga mı geçiyorsun Kazım Yılmaz "10 tane para verecek adam bulursam başkan olurum" diyerek :x((

doðan

Paralı 10 değil 5 adam olsun 5' ide eş başkan olsun  kulüp başkandan geçilmesin .... ama kulüp ü biz yönetelim ..
hatta basına onlar çıksın  , gazetelere boy boy resimler demeçler verilsin , bedavadan reklamları olsun , türkiye tarihinde ilk olur eş başkanlı yönetim modeli .. tüpçü yıldırmla otursunlar , mankenleri götürsünler , her türlü haltı etsinler , sadece parayla başkan olsunlar kulüpü biz idare ederiz .. NASIL olamazmı OLABİLİR ..
A... iyice yalama olduk ... :kafa: :kafa: :kafa: :x(( :x(( :x(( :suslen: :suslen: ???

seydo55

o kadar ticari hayatın var 10 tane iş adamı bulamıyorsan yanına senin gibi iş adamının Arouna Kone.

deriaKR

kazim aga adam olsaydin düsürmezdin bizi son macda agirlini herseyini koyardn

sadece55

Daha bir cacık olacağını sanmıyorum bu seneden

Sercan

Alıntı yapılan: Erdinc - 09 July 2012, 16:15:21
Daha bir cacık olacağını sanmıyorum bu seneden

hıyar çok ama cacık olmuyor işte kardeşim ..

yilmazselcuk55

09 July 2012, 18:06:06 #232 Son düzenlenme: 09 July 2012, 18:12:42 yilmazselcuk55
AlıntıBilindiği üzere, 3 Haziran 2012 günü yaptığım açıklamada, "Samsunspor'u daha büyük hedeflere taşıyacak yeni bir yönetimin önünü açmak" için kongre kararı almıştık.

Bu süreçte, Sayın Fuat Köktaş'ın girişimleriyle devam etmekte olan yeni oluşuma katkı sağlamak amacıyla başkanı olmaktan büyük gurur duyduğum Samsunspor Kulübü'ndeki görevimden istifa ediyorum. Saygılarımla.
Kazım Yılmaz

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=347

Jnr.Serkan

Niceleri gitti bitmedik,senin gitmiş olmandalada bitmez bu klüp.Ama bu camia verdiğin sözleri unutmaz.

Desiqner

Maraton başkanın listesinden devam.10 tane değil 5 tane kulübe para verecek yönetici olsun yeter.

SametYılmaz55

sözlerin hepsi uçtu gitti.adam değilsiniz hiçbiriniz.yazıklar olsun hepinize.madem istifa edecektin neden oyaladın o kadar

özkan

Mesut Bakkal vol 2  >l<

Koca koca adamlar,lafın ağızdan bi kere çıkcağını idrak edememişse değil kazım yılmaz kim olursa olsun o koltukta oturmasın.Güle güle.

sadece55

Alıntı yapılan: Sercan - 09 July 2012, 16:48:33
hıyar çok ama cacık olmuyor işte kardeşim ..

Daha çok kahır çekeriz biz çok

sersa

Yeni oluşumun önünü açmak için denmiş en azından yeni bir oluşum var sevindirici...

Serkan

para demek ki insanları yanar döner yapıyor.