Samsun - LOVELET AVM

Başlatan berusa55, 31 January 2011, 18:08:22

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Çok üzücü bir görüntü; yeni açılan ve Samsun adına mutlu olduğumuz bir mekanın bu hale gelmesi, sanki evimizini bir parçası viran olmuş gibi hissediyorum. Ancak inanılmaz bir durum gerçekten de, vadi olduğu çok açık olan, bırakın kurumuşu halen akan bir derenin olduğu alana üstelik de Karadeniz'de böyle bir mimari... Diyelim ki sardın yaraları, peki ya sonra? Yine coşar o dere... :( :(

amasra

herşey kader ile takdir edilimiştir kısmetine razı olki rahat edesin

allah u teala hiç bir şeyi nizamsiz gayesız yapmaz bide o yönden bakmak lazım
tabiki insanız üzülüyoruz bizimde cocuklarımz var kendimizi o annenın babanın yerıne koyalım bide öyle düşünelim

millwall

dün konusu geçti aramızda.dedim adam o kadar para gömmüş herhalde düşünmüşlerdir birşey.
düşünmemişler.akıl alacak gibi değil ya.

Gorkem

son aylarda samsunda fazla kalamadığımdan lovelet e gitmek nasip olmamıştı gidemeden pert oldu böyle yerleri yapanlar afet durumlarında ne olacağını niye hiç düşünmüyorlar anlamıyorum.

binikalamadım

kapatırlar burayı herhalde

samsunmania

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 04 July 2012, 12:32:27
Maalesef kapatılacakmış sanırım.

Tamamen kapatılacağını zannetmiyorum. Milyonlarca dolar yatırım yaptıktan sonra bu mümkün değil gibi. Ama sel tehlikesini bertaraf için ekstra çalışma yapmaları gerekebilir, bu da uzun bir süre alabilir gibime geliyor.

brigand

Hepsi sigortalıdır bence. Doğal afet sonucu olduğu için zararın tamamı tazmin edilir. Bu yüzden de tamamen kapatılmaz diye düşünüyorum.

Ollivanders

Eskiden dere yatagı olan yeri sigorta yapan sigorta şirketlerinin de aklından şüphe ederim.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Serpico - 04 July 2012, 14:14:57
Eskiden dere yatagı olan yeri sigorta yapan sigorta şirketlerinin de aklından şüphe ederim.

İşin ilginç yanı, eskiden değil Selim, halen akan bir derenin yatağı orası...
Bence Sigorta şirketleri sigorta yapmıştır kesin ama belki de firmalar yaptırmamıştır.

brigand

Sen dere yatağına milyonlarca dolar yatırmışsın, sigorta yapan mı bulamayacaksın? Yok yaparsın alanı değerlendirirsin ama bu kadar acemice bu kadar büyük bir yatırımın yapılması beni korkutuyor.

Jnr.Serkan

Doğadan aldıklarını bir gün doğa senden geri alır derlerya hakikaten dün onun kısa fragmanı gibiydi

amasra

Toki rezaleti! Dere yatağına konut yapan devlet, fay hattına da konut yapmıştı. Bu nasıl vicdan. Ölen 6 kişinin hesabını kim verecek?

berusa55

04 July 2012, 14:38:55 #312 Son düzenlenme: 04 July 2012, 15:21:59 berusa55
AlıntıLovelet AVM

Değerli dostlarımız, Sevgili Samsun'lular..

Karadeniz Bölgemizin incisi Samsun, dün gece il genelinde ağır bir doğal afete maruz kalmış bulunmaktadır..

Alışveriş merkezimiz de dahil olmak üzere Samsun genelindeki yüzlerce yapıda ağır zararlar oluşturan bu doğal afetteki en büyük tesellimiz, alışveriş merkezimizin kadrosundan, işletmecilerinden yada müşterilerinden tek bir can kaybı yaşanmamasıdır..

Yine bu afet nedeniyle en büyük üzüntümüz ise, küçük çocuklarımız da dahil olmak üzere birçok Samsun'lu hemşerimizin canını kaybetmiş olmasıdır.

Alışveriş merkezimizde oluşan hasarla ilgili çalışmalar bu sabah itibarıyla başlamış olup en kısa sürede tamamlanacaktır.

Son altmış yılda görülmemiş büyüklükteki bu doğal afet nedeniyle üzüntümüzü paylaşan değerli dostlarımıza, Sevgili Samsun'lulara yürekten teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

cembaba

güvenlik öldü söylentileri boş laf o zaman.

amasra

Alıntı yapılan: CemBaba - 04 July 2012, 15:09:41
güvenlik öldü söylentileri boş laf o zaman.

ilkadım yurtlar kurumundakı guvenlıkler yalan konuşuyolar o zaman saklıyolar