Samsun - LOVELET AVM

Başlatan berusa55, 31 January 2011, 18:08:22

« önceki - sonraki »

cgr

Abbooovvvv... Bu ne hal la. Gitti ya guzelim lovelet... :(

Desiqner

Zararı düşünmek bile istemiyorum.Hadi bunlar koskoca şirket esnaf ne yapacak.Allah kalanlarada sabır versin...

brigand

Burak

La dün saat 9.30 da oradaydım  :( ondan önce de metrodan alışveriş yaptım . Lovelet'in altındaki otoparkı boşaltmaları bayağı bir sürer herhalde çok yazık oldu yahu

brigand

Can kaybı insanı yaralıyor tabiki de. Ancak görünen o ki büyük çapta maddi kayıp var. Suyun önünde hiçbir şey duramaz derler ama çok daha tedbirli olmak zorundayız. Kolay olmuyor bazı şeyleri bir bütün hale getirmek. Ölenlere Allah rahmet eylesin  :'(

Ollivanders

cgr

Alıntı yapılan: Burak - 04 July 2012, 10:57:51
La dün saat 9.30 da oradaydým  :( ondan önce de metrodan alýþveriþ yaptým . Lovelet'in altýndaki otoparký boþaltmalarý bayaðý bir sürer herhalde çok yazýk oldu yahu

Burak bugun nerdesin ne tarafa gitmeyi dusunuyosun...

babasamsunlu

Kurumuş dere yataklarına kurulan mahalleleri yapılan evleri biliyorduk da halen aktif olan bir dere ve onun yatağının üzerine ; tahminim sırf çok ucuza kapatılan bir arsa olduğu için bir yatırım yapıyorsan eğer , önlemlerini olması mucize bir felakete göre almalısın..
Almadıysan eğer böyle zararlara katlanmak zorunda kalırsın..

Ollivanders

Abi benim anlamadıgım gerek Toki gerek lovelet olaylarında nasıl  birşey olmayacagından emin olabiliyorlar ? Afet bu abi olmaz olmaz birşey olmazı mı var bu işin ! Yazık günah.

amasra

6 güvenlik de orda ölmüş söylentıler dolaşıyor

cembaba

Yazık ya. Fotoğrafları twitterda görünce bayağı şaşırdım. Buranın dere yatağı olduğunu biliyorduk. Alt yapısı buna göre yapılmadı demek ki. Melih Gökçek gibi biri çıkar açıklama yapar: "Bu kadar yağmur yağacağını nereden bilirdik" diye.  ??? Yazık... :-X

babasamsunlu

Japonlar hiç bir  zaman depremin şiddetinin ne kadar olabileceğini bilmiyorlar..
Ama mümkün olan  ne varsa kullanıp dayanıklılığını en imkansız depreme göre yapıyorlar..
Yani tedbirlerini alıyorlar..
Biz ne yapıyoruz..
Oooo çok ucuz arazi...Buraya yapıştır abi..
Sonra bu bir afettir.. Allahın verdiği afetin önüne nasıl geçebiliriz...
Herkes çıplak dolaşıyor ondan oluyor böyle...v.s. açıklamalar..

Sefere giderken bir üzüm bağından yediği üzümün parasını bağa bırakan hak yemekten korkan bir milletten Dini İmanı para olmuş bir millete doğru gelmişiz.. Yazık...

Saçma sapan bir dünya....

amasra

suclu belli sırf oy alacam dıye avm lere izni verenlerdedir samsun güzelleicekmiş bırakın bu işleri  oy dilencileri

5trawberry

Maddi kısmı halledilir bir aya tekrar eski hale getirilir de, akilci çözümler bulmaları lazım.

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 04 July 2012, 12:04:31
Maddi kısmı halledilir bir aya tekrar eski hale getirilir de, akilci çözümler bulmaları lazım.

Maalesef kapatılacakmış sanırım.