Samsun - LOVELET AVM

Başlatan berusa55, 31 January 2011, 18:08:22

« önceki - sonraki »

city ultras

buraya viyadükde lazim,lambada ,kavsakda arabalar burda hala fitina gibi geciyor,artik bana göre sehir girisi belediye kavsagi degil birkac sene sonra tekkeköy olucak,tüm projeler bitimmi

Mert

Bence de yapılması çok iyi olur.Allah korusun herkes o yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor.

lucarelli

15 June 2012, 09:07:59 #272 Son düzenlenme: 29 June 2012, 09:11:54 lucarelli
viyadük, üst geçit gibi hem yaya hem de araç trafiğini düzene sokacak şeylerin AVM açılmadan önce yapılması gerekirdi. Ama burası Türkiye, burada işler tersten yürür.
Bir iki kaza olacak, insanlar yaralanacak ondan sonra önlem alınacak.  

berusa55

kamuri

loveteti biraz geç de olsa ziyaret ettim bugün bence güzel olmuş ben beğendim şehire farklı bi hava katmış sokak tarzı avm çok güzel olmuş yalnız haskahvede oturdum hiç beğenmedim :peeh:

Kaya

Has Kahve iyidir sen ne anlarsın starbucks delisi kamuri  ???  :D

Cheregi

Şuraya bir Samsunspor bayrağımız iyi gider  :ok Store umuzun önü değil mi asarız  :peeh:

burakbas

gs nin store u bizim neremizde ?

FaTiH_HaN

Bedava tükan verdiler cingenliğe gerek yok  :) pankartla değil taraftarın göstereceği ilgiyle cevap verilmeli buna.

5trawberry

berusa55

Avm içerisinde bazen rahatsız eden boyuta ulaşan dereden kaynaklı koku sorunu için Lovelet yetkililerine mail attım sorunun çözümü için ve cevap aldım; sizinle de paylaşıyorum:

AlıntıMerhaba Ersin Bey,

Öncelikle ilginize teşekkür ederiz.

Koku ile ilgili kendi çözümlerimizle birlikte ; gerekli mercilere de AVM yukarısındaki alanın ve etrafının denetlenmesi için ulaşıldı, Çevre İl Müdürlüğü ile beraber hareket edilecek bu konuda.

İyi günler dileriz.

Alev ÖZYURT

samsunum

Alıntı yapılan: berusa55 - 03 July 2012, 13:23:18
Avm içerisinde bazen rahatsız eden boyuta ulaşan dereden kaynaklı koku sorunu için Lovelet yetkililerine mail attım sorunun çözümü için ve cevap aldım; sizinle de paylaşıyorum:

Hocam her yere el atıyorsunuz  ya helal size :):)

mehmet yılmaz

Dün, bugün gidenler varsa bir sorum olacak...
En son 15 gün kadar önce gitmiştim. O zaman çok ciddi bir klima sorunu vardı. Dükkanların içi fırın gibiydi. Acaba sorunu çözebildiler mi? Klimalar çalışıyor mu?

Jnr.Serkan

Çalışıyor abi püfür püfür : )

Desiqner

Resimlerde görüleceği üzere LOVELET pert...
Alt kattaki dükkanların birtek tabelaları görünüyor...
Twitter'dan şu arkadaş paylaşmış https://twitter.com/#!/emirimer