Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Biraz ortalığı ben karıştırdım ama ne bir kin besleyen bir yazı yazdım. Ne de kavga ortamı yaratacak bir yazı. Ayıp yahu.

Desiqner

Tribün anlamında 2 yıldır varmışız.Ulan size 67'den beri yoksunuz o ne olacak ? :)

buonanotte

Besim Durmuş kartalla yeniden anlaşmış.

Theofanis Gekas

sabri ts ye gitcekmiş 55 giyerse güzel olur  :)

5trawberry

Fifa 2013 u20 Dünya Kupası Türkiye'de..

Türkiye'nin grup maçları, Trabzon ve Rize'de..
Yarı Finaller Trabzon'da.

Toplam 52 müsabakanın hiç birinde Samsun yok..

Helal olsun sana, Gençlik ve Spor Bakanı Samsunlu ve Samsunsporlu(!) Suat Efendi.!

mimar55

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 26 June 2012, 14:30:43
sabri ts ye gitcekmiş 55 giyerse güzel olur  :)

Samsunda yasayan arkadaslar dikkat etsin sabrinin sutlarina malum adamin ünü belli tsnin mac gunleri sokaga cikma yasagi ilan edilsin saka bir yana sabri iyi topcudur ben hicbir samsunlunun ts formasi icinde gormek istemem ama benim isteyip istemedigimide kimse sormuyor zaten :D

brigand

Alıntı yapılan: 5trawberry - 26 June 2012, 15:05:52
Fifa 2013 u20 Dünya Kupası Türkiye'de..

Türkiye'nin grup maçları, Trabzon ve Rize'de..
Yarı Finaller Trabzon'da.

Toplam 52 müsabakanın hiç birinde Samsun yok..

Helal olsun sana, Gençlik ve Spor Bakanı Samsunlu ve Samsunsporlu(!) Suat Efendi.!

Önümüzdeki seçimlerde tekrar milletvekili seçerek ödüllendirir bakanı ve lobiyi benim güzel memleketim !

cembaba

Yıldırım Demirören Bank Asya 1. Lig Takımlarının, deplasman+konaklama+yol ücretlerini karşılayacaklarını söyledi. Bence bizim açımızdan güzel bir gelişme.

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: CemBaba - 27 June 2012, 13:17:26
Yıldırım Demirören Bank Asya 1. Lig Takımlarının, deplasman+konaklama+yol ücretlerini karşılayacaklarını söyledi. Bence bizim açımızdan güzel bir gelişme.
turk futbolunun icine etsin sonra bunlarla milleti avutsun...uyanin turk insani karsilamasina gerek yokdu adam gibi ligi idare etseydi biz suan superligdeydik

lucarelli

Ankaraspor Bankasyada mücadele edeckmiş. (milliyet)

fındık

Alıntı yapılan: CemBaba - 27 June 2012, 13:17:26

Normalde her takım için geçerli senin bu yazdığın  ;D

holigan5565

Bu şarkıyı ilk olarak survivorda duydum bu şarkıyı stadımızda takım sahaya çıkarken kullanamazmıyız acaba:BİZ BURDAYIZ
http://www.canlitvizlet.com/survivor-biz-burdayiz-biz-yazdik-yine-biz-bozduk-sarkisi-dinle.html

uykan

Alıntı yapılan: binikalamadım - 24 June 2012, 19:26:28
kongre salonunun yarıdan fazlası boşmuş...bilinçli bir tepki mi acaba...
SAMSUNLU MİLLETVEKİLLERİ İSTİYORUZ...

Başkanı bile samsunlu değilken çok zorrr

ibrakadabra55

http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=331

U-13 takımımız 7-8'incilik maçı oynuyacakmış galibiyet alamamışlar :(