Kazım Yılmaz Görevi Bıraktı

Başlatan yilmazselcuk55, 20 June 2012, 11:02:19

« önceki - sonraki »

Sercan

şahsen bende onun yerinde olsam dönmezdim dün olanları görünce. Ne için yürüdüğümüz belli bile değildi?

Serkan

26 June 2012, 13:04:16 #196 Son düzenlenme: 26 June 2012, 13:05:14 **KaR6**
Bu trabzon olayı artık baymaya başladı; yeter suyu çıktı yani 5 kişi bir araya gelince  trabzona sövüyoruz; tamam trabzon düşmanımızdır ama maç günü yap düşmanlığını bu sitede milleti fişekleyen kişileri özellikle gözlemledim trabzon deplasmanında ne maç öncesi olaylarda vardılar nede stad içerisinde yaşananlarda sağda solda salağa yatmışlardı kim ne yapıcaksa kendisi yapsın insanları galeyana getirmesin böyle devam ederse isimleri de yazar ele güne rezil ederim...

Ollivanders

Biz bize yeteriz. Ne kötü günler gördük daha kötüsünü de görürüz. Sıkıntı yok . Boşuna kara sevda demedik.

samisos55

Yılmaz'dan taraftara teşekkür
Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, 29 Haziran'da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da aday olmayacağını açıklamasına rağmen, tekrar aday olması için yürüyüş düzenleyen taraftara teşekkür etti.

Taraftarın yürüyüşünü çok anlamlı bulduğunu ifade eden Başkan Kazım Yılmaz, aday olmayacağını açıkladığı basın toplantısı öncesinde bir dizi ziyaretlerde bulunduğunu hatırlattı ve "Maalesef o görüşmelerde arzulanan desteği bulamadım. Başkanı olduğum Samsunspor Kulübü'nü sanki bir el yalnızlığa mahkum etmiş. Kimse sahiplenmeye yanaşmıyor.  Benim amacım geniş katılımlı ve herkesin elini taşın altına sokacağı bir yönetim oluşturmaktı. Samsunspor'u istikrarlı bir hale getirmekti. Ama bu görüşmelerde bunu göremedim"dedi.

Samsunspor Sevdalısı taraftarların kendisinin tekrar başkanlığa aday olması için yaptığı yürüyüşü anlamlı ve dikkate değer olduğunu da söyleyen Başkan Yılmaz, "Taraftarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Samsunspor'un iyi günde de, kötü günde de her daim yanında olduklarını gösterdiler. Ben taraftarımızla her zaman gurur duyuyorum. Gurur duymaya da devam edeceğim" dedi. Kongre sürecinde, kulübün birlik ve beraberlik içinde olması için büyük çaba gösterdiğini de söyleyen Başkan Yılmaz, "Böyle bir ortamı sağlamak için çok uğraştım. Ancak herkes bir kenara çekilmiş durumda. Nedendir bilemiyorum. Ben daha önceki basın toplantısında dile getirmiştim. Destek yoksa aday değilim diye. Hala bu düşünce içindeyim" diye konuştu.

5trawberry

Bu adamın arkasında durmayan şehir daha kimin arkasında duracak..

Yazık, yeni gelecek yönetim futbolcuları satacak, çatır çatır yiyecek paraları.

muzaffer4

biz sonuna kadar dedikçe heralde bazı yöneticiler "donuna kadar" anlıyor  başkanın üstünden geçiniyorlar..

5trawberry

Çıldırıyorum arkadaş ya. Başkan giderse, futbolcular satılacak bu açık ve net.
Gözgöre göre 2.lige düşeceğiz..

11 bile çıkaramayan takımın bir de as oyuncuları giderse ne olacak?

Kolay mı bu kadar..

cembaba

Görünen o ki muhalefe devam... Tokatlıoğlu reklam için orada mı değil mi cuma günü göreceğiz.

doðan

Sorma CEM  >:( :kafa:
cuma ak-kara belli olacak artık..

Sercan

Bu saatten sonra kimse (bende dahil) Veysel Tokatlıoğlu'na sallamaz heralde. Bu durumda başkan o olacak gibi görünüyor. Bırakıp gideni unutmak, geleni desteklemek en mantıklısı olacaktır. Ben şahsen bir daha tahta falan olaylarını duymak istemiyorum...

babasamsunlu

VEY-CELLCİLER YAŞADI !!!
VEY-CELL İLE 25 LİRAYA HER YÖNE SINIRSIZ ATAR !!
BİTMEDİ !!
GENÇ VEY-CELLİLERE MÜJDE !!
HADİ GENÇ VEY-CELLİ ... HAYATINI YAŞA..
EVİNDEN SU MU ÇIKTI...
VEY-CELL SU ÇIKTI YAZ.. 1965 E GÖNDER..
ANINDA TERMAL OTELİN OLSUN !!!

VEY-CELL.... ALAYINA GİDER...
BİZ İSTEDİKMİ ALIRIZ..

Desiqner

VEY-CELL SU ÇIKTI YAZ.. 1965 E GÖNDER..
VEY-CELL TERMAL OTELİ DİKSİN , %10'U SENİN OLSUN :)

brigand

Sınanıyoruz. Başka bir mantık kuramıyorum :-X

mehmet yılmaz

Gün doğmadan neler doğar,
Biz bitti demeden bitmez  ;)

lucarelli

İnşallah, şu anda en çok duymak istediğimiz şey.