Samsunspor Taraftarı Ortak Basın Açıklaması - Büyük Yürüyüş Düzenlenebilir

Başlatan cembaba, 15 June 2012, 13:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Şehiri Yönetenler Neden Sessiz Kalıyor?

Samsun Milli Emlak Müdürlüğü'nden fuar alanı içindeki bin metrekarelik taşınmazın Samsunspor Kulübü olarak 29 Eylül 2009 tarihinde 5 yıllığına kulübe ihale edilerek kiralanmış kulubümüz buradan uzun yıllar sonra sabit bir gelir kaynagına kavuşmuştur.Kazım Yılmaz başkanlıgındanki yönetim kurulundan önce görev alan Erkut Tutu ve yönetim kurulu üyeleri 2 aylık kira bedellerini ödeyememiş,mevcut yönetim bilgilendirilmediginden dolayı gelen bilgi üzerine borcu peşin olarak ödeyerek sözleşmenin devam etmesini saglamıştır.

Ama bu şehirde yaşayıp Samsunspor'un kendi ayakları üzerinde durmasından rahatsız olan kişiler yine ortaya çıkarak huzursuzluk ortamı yaratmak için ellerinden geleni yapmıştır.Bu otoparkın Samsunsporumuza kazandırılmasında emekleri olan insanları unutmamız mümkün degildir.O gün bu otoparkın Samsunsporumuza kazandırılmasında en önde olan insanlar bugun neden sessiz kalmaktadır.Atıl durumda olan bir yerin otopark olarak işletilip kulubümüze maddi kaynak sağlanmasından kimler rahatsız olmaktadır.

Bugün Samsun sokaklarını paralı otopark yapanlar,Çiftlik,Bulvar gibi en işlek caddeleri pazarlayan iradeye karşıda şikayet dilekçeleri yazılmış,haklarında soruşturmalar açılmış ama irade gerekli tepkiyi vererek bu oyunbozanlık karşısında duruşundan taviz vermemiştir.Bugün şehiri yöneten bu irade Samsunsporumuzun bu otopark konusunda da aynı iradeyi ortaya koymasını beklemek Samsunspor taraftarının en dogal beklentisidir.

Kazım Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri göreve geldikleri ilk günden bu yana yalnızlaştırılmak için gizli güçler ellerinden gelen herşeyi yapmaktadır.Ama artık gelinen noktada amaç Samsunsporun yeniden sahipsiz bırakmaktır.Acaba Samsunsporun kendi ayaklarından üzerinde durması kimleri neden rahatsız etmektedir.

Samsunspor Taraftarları olarak bu yapılanlara artık sessiz kalmayacagımızı bütün kamuoyu ile paylaşır.Bu hatadan dönülmedigi,perde arkasındaki insanlara hadleri bildirilmedigi takdirde,Samsunspor Taraftarları olarak demokratik hakkımızı kullanarak büyük bir katılım ile "Perde Arkasındaki Güçlerin Maskelerini Düşürecegiz" adı altında büyük bir yürüyüş yapacagımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Samsunspor Taraftarları

sadece55

2 Sene önce bizi basit gibi görünen O yürüyüş Lige çıkarttı.Bu Şehir Bu takım sahipsiz değil Maskelerini düşürmek için bu yürüyüş tekrardan daha da güçlü düzenlenmeli.

5trawberry

O zaman en kısa zamanda Büyük Samsunspor yürüyüşüne hazırlanıyoruz..

Yazın ortasında meşalelerle ayrı bir yaz yaşatalım herkese..
İbret olsun.

babasamsunlu

KAP : TRABZONSPOR SPORTIF YATIRIM VE FUTBOL ISLETMECILIGI TICARET A.S. / TSPOR [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 15.0

BU HABERIN KAP 'IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK'I TIKLAYINIZ!
HTTP://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/BILDIRIM.ASPX?ID=214153

KAP : TRABZONSPOR SPORTIF YATIRIM VE FUTBOL ISLETMECILIGI TICARET A.S. / TSPOR [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 15.06.2012 14:16:10

OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
---------------------------------------------------------------------------------------------

ORTAKLIGIN ADRESI                                                                 :  MEHMET ALI YILMAZ TESISLERI HAVAALANI ALTI TRABZON  
TELEFON VE FAKS NO.                                                               :  0462-325 0967 / 0462-328 0973                      
ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU  :  0462-325 0967 / 0462-328 0973                      
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI?                                          :  HAYIR                                              
OZET BILGI                                                                        :  HES PROJESI CED OLUMLU BELGESI HAKKINDA            

---------------------------------------------------------------------------------------------
ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:

HAKIM ORTAGIMIZ OLAN TRABZONSPOR FUTBOL ISLETMECILIGI TIC. A.S., SAHIBI OLDUGU "BORDO MAVI ENERJI ELEKTRIK URETIM TIC. LTD. STI." UZERINDEN YURUTTUGU ENERJI PROJELERINDEN BIR TANESI OLAN "YILLIK 28 MW KAPASITELI UZUNGOL REGULATORU HES PROJESI" ILE ILGILI OLARAK, LISANS ONCESI SON ASAMA OLAN "CED OLUMLU BELGESI", T.C. CEVRE VE SEHIRCILIK BAKANLIGI CEVRESEL ETKI DEGERLENDIRMESI IZIN VE DENETIM GENEL MUDURLUGU'NUN 05.06.2012 TARIH VE 2549 NOLU KARARIYLA ALINMISTIR.

BİZE BİR OTOPARKI REVA GÖRMÜYORLAR.. BU ADİLERE DÖRT KOLDAN YARDIM GELİYOR..  :x(( :x(( :x((
KOYİM BÖYLE ŞEHİR YÖNETİCİLERİNEDE KULÜP YÖNETİCİLERİNEDE AÇIK MER DÜRÜST...   :x(( :x(( :x((

red_white

Desiqner

cembaba

Bu sessizlik neden?

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından kulübümüze 29 Eylül 2009 tarihinde tahsis edilen fuar alanı içerisinde bulunan otopark beş yıllığına bize ihale edilmişti. Böylece kulübümüz sabit bir gelir kaynağına kavuşmuş oldu. Kazım Yılmaz başkanlığındaki yönetim kurulundan önce görev alan Erkut Tutu ve yönetim kurulu üyeleri 2 aylık kira bedellerini ödeyememiş, mevcut yönetim bilgilendirilmediğinden dolayı gelen bilgi üzerine borcu peşin olarak ödeyerek sözleşmenin devam etmesini sağlamıştır.

Fakat Samsunspor'umuzun kendi ayakları üzerinde durmasından mutlu olmayan insanlar bunu bozmak istemiş ve gerekli kurumlara baskı yaparak bu sabit gelir kaynağının elimizden alınmasını sağlamışlardır. Bu şekilde tek gelir kaynağımız olan Otopark alanı da elimizden çıkmıştır.

Şimdi soruyoruz. Şehrin önde gelen insanları, siyasileri, valisi, emniyet müdürü ve bir çok bürokrat bu durumda neden sessiz kalmaktadır? Neden bu konu hakkında konuşmamaktadır? Neden BU ŞEHRİN TEK MARKASI OLAN SAMSUNSPOR'umuz ile ilgilenmemektedirler. Şehrin önemli noktalarına park metre koyarak gelir elde eden yetkilileri aynı şekilde Samsunspor'un gelir elde ettiği tek kuruma da sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Başkentli Samsunsporlular olarak, Samsunspor Taraftarının Ortak Basın Açıklamasının altına imzamızı atıyoruz. Samsunspor taraftarı artık bu durumlara sessiz kalmayacaktır.

Bu hatadan dönülmediği takdirde, Samsunspor Taraftarları olarak demokratik hakkımızı kullanarak eskisinden daha güçlü olacak şekilde, "Perde arkasındaki güçlerin maskelerini düşüreceğiz" adı altındaki yürüyüşe katılacağımızı tüm kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Başkentli Samsunsporlular

yilmazselcuk55

"Değil Bank Asya'ya 3'ncü Lige de düşse Samsunspor'u aldığım Süper Lige çıkarmadan başkanlığı bırakmayacağım. Her türlü bedeli ödemeye hazırım. Gelecek güzel günler Samsunspor taraftarı ile beraber daha güzel olacak. Beraber daha çok yapacağımız işler var"

Bu Başkanla Bu Taraftarla Yapılamayacak hiçbirşey yok.Bunu onlarında aklına Kazımamız Lazım Samsunspor Bu Şehrin Tek Markası akıllarına  sokmamız lazım bunu :suslen: :suslen: :suslen:

King Of The North

Bir otoparkı bile çok görüyor şerefsizler, adam gibi lobimiz bile yok, Samsunluyuz deyince mangalda kül bırakmayanlar Samsunsporumuzun ismini bile duyunca irite oluyorlar, bunlardan ne zaman kurtulacağız...

burakbas

galip geldikten sonra yürüdük , şampiyon olunca deli gibi yürüdük , hep beraber eğlendik... ; yine yürürüz , hep beraber ; şehri müdafaa için !

FaTiH_HaN

Şehri yönetenler Samsunsporun küme düşmesiyle Samsun ve Samsunspor düşmanlıklarını daha pervasızca yapabileceklerini zannettiler ama taraftar küme düşmedi, dimdik ayakta, takım küme düştü diye yaptıkları takip edilmez, umursanmaz, ses çıkartılmaz zannediyorlar süper lige yükseldiğimiz seneki yürüyüşün tramvasını atlatmışlar unutmuşlar, tekrar hatırlatmak için bir yürüyüş şart.

Kaya

O kadar üstümüze oynuyorlar ki ve o kadar psikolojik olarak geriliyoruz ki ALLAH korusun bir gün çok ağır bir şey olacak öyle hissediyorum..

Bir yürüyüş daha yapılacak anlaşıldı..

Tribün_ali

yürüyüş şart hemde ak parti il binasının önünde toplanalım.... bakanımızda gelsin

Tahir

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 16 June 2012, 05:10:21
yürüyüş şart hemde ak parti il binasının önünde toplanalım.... bakanımızda gelsin

Cok güzel olur tepkimizi cok iyi anlatmıs oluruz:oy telası yaşamaya baslarlar

emre__ss

Ak parti binasının önünde yapsan neye yarayacak ki?secimler geçtikten sonra yine aynı tantana...Bizim bu şehirdeki Samsunspor bilincini ortaya çıkarmamız lazım.samsunsporun bu sehrin bir markası olduğunu göstermemiz lazım."Samsun'da var Samsun icin al"kampanyasında oldugu gibi bir sinerji yakalamamız,birlik olmamız lazim.