Bulvar Samsun [A.V.M.]

Başlatan berusa55, 26 October 2009, 16:45:43

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Stelea

sadece55

berusa55

berusa55

Şantiye şefinden alınan bilgiye göre açılışın 25-26 Haziran'da olması planlanıyormuş.

berusa55

cembaba

Şimdiden müthiş görünüyor.

emre__ss

ahmetsefa55

etrafındaki bütün tekel depoları da restore edilmiş.
ben sadece öndeki bina restore edilcek sanıyodum.
harika olmuş orası.gez dolaş bütün gün.

sadece55

Burda En şanslı da bedavadan Alışveriş merkezi içinde kalan Araboğlu :) Oraya bir Restaurant açsa Para saymaktan bıkar vallahi :)

binikalamadım

19 mayıs bulvarı trafiğini yolun altına alıp Gazi , Konak ve Mecidiyeyi bu şekilde yayaların kullanabileceği bir alan haline getirebilirlerse süper olur

fındık

Alıntı yapılan: binikalamadım - 04 June 2012, 11:24:58
19 mayıs bulvarı trafiğini yolun altına alıp Gazi , Konak ve Mecidiyeyi bu şekilde yayaların kullanabileceği bir alan haline getirebilirlerse süper olur

???

binikalamadım

cembaba

Zaten Gazi Caddesi trafiğe kapatılacakmış. Otobüs bile geçmeyecek. Benim düşüncem, kaldırım taşlarını da kırıp, mecidiye gibi bir ortam sağlayıp, İstiklal gibi tramvay geçirilmesi. Oradan Mecidiyenin sonuna kadar tramvay çok güzel olur.

Desiqner

Alıntı yapılan: CemBaba - 06 June 2012, 12:50:11
Zaten Gazi Caddesi trafiğe kapatılacakmış. Otobüs bile geçmeyecek. Benim düşüncem, kaldırım taşlarını da kırıp, mecidiye gibi bir ortam sağlayıp, İstiklal gibi tramvay geçirilmesi. Oradan Mecidiyenin sonuna kadar tramvay çok güzel olur.

Herkes bu konuda aynı şeyleri düşünüyor galiba.Aynen bu şekilde olursa daha değişik bir hava katar.Zaten oradaki esnaflarında isteği böyle bir yenilik...