Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

millwall

BigBadMama5552

Fenerbahçe'nin 6 maçlık cezası da 5 maça indirilmiş...

twitter

Aziz yildirm a 14 yildan 39 aya kadar hapis istendi

6 macta sike yaptirdigi, 3 macta tesvik verdigi aciklanmis (oha)

Haydi bismillah az umutlandim. Dusurun lan sunlari

FaTiH_HaN

Mahkemeden böyle bir karar çıkacağı belliydi, bu şekilde suçlamalar olacağını biliyordu yıldo, hemen değiştirdi 58. maddeyi şimdi şahıslar ceza alacak, tabi bu tff'nin hesabına göre, eğer mahkemede şike suçlamaları kabul edilirse, uefa 58. madde falan dinlemez.

ahmetsefa55

savcının ne istediği çok önemli değil.
burda önemli olan savcı ceza talep ettiğine göre karar çok yakında açıklanacak.
ve bu kararı gören uefa hiç beklemeden cezaları açıklayacaktır.

SametYılmaz55

şikeye bulaşan diğer takımlar ne olacak peki?şikeye bulaştıkları için küme mi düşürülecek yoksa puan silme mi olacak?puan silinecekse kaç puan silinecek acaba?Gençlerbirliği ve İbb hem şike hemde teşvikten yargılanıyor onlar ne olacak ?futbolun içine eden Tff eğer cezalar kesinleşirse ne yapacak çok merak ediyorum artık.

lucarelli

Şike yapıldığı söylenen 6 maç:
Eskişehir-Fenerbahçe
Fenerbahçe-Ankaragücü
Fenerbahçe-İBB
Sivas-Fenerbahçe
Gençlerbirliği-Fenerbahçe
Karabük-Fenerbahçe

Hapis cezası istenenler;
Bülent Uygun
Mecnun Odyakmaz
İbrahim Akın
Mehmet Yıldız
Korcan Çelikay
Şekip Monsturoğlu

Fenerbahçe Sivas, İBB ve Eskişehir maşallah yemediği halt kalmamış. Bu takımları nasıl süper ligde bırakacaklar. Utanmayacaklar mı?
Ayrıca Karabük, Eskişehir ve Gençlerbirliği oyuncuları nerede? Bu maçlarda  kim nasıl şike yaptı?

engin55

Yakında ortalık karışacak gibi

mehmet yılmaz

Tahminlerime göre olacakları paylaşayım

1. UEFA, Türkiye'ye oldukça ağır bir ceza verecek. Birkaç takımın küme düşürülmesini, bazılarının puanlarının silinmesini isteyecek

1.a - TFF bunu kabul edecek ve birkaç takım küme düşürülünce Samsunspor da doğal olarak ligde kalacak ( Buna hiç ihtimal vermiyorum, TFF UEFA'dan gelecek her cezaya razı olur ama asla FB'yi ve ekürülerini küme düşürmez!

1.b1 - TFF bunu kabul etmeyecek ve verilecek Avrupa'dan 3-5 yıl men cezasına razı olacak. Bu durumda hiç birşey olmamış gibi aynen devam edecekler. ( Maalesef bence bu olacak... )
1.b2 - TFF bunu kabul etmeyecek, kimseyi düşürmeyecek ama madem Avrupa'da yokuz, takvim uygun, heyecanı daha çok yere yayalım düşüncesiyle takım sayısını artıracak. Böylece Samsunspor da ligde kalacak.

5trawberry

Bence bu pislikleri ortbas etmeye calisan ve eden TFF bu sefer üçüncü sıçrayışı yapamayacak.

Uefaya karşı pes edecek.

ahmetsefa55

sanırım karar açıklanacak.
avukatları içeri çağırıyolarmış.
hukukcular bunun anlamı nedır yanı şuan bıtıyo mu herşey ?

berusa55

'Futbolda şike' iddialarına ilişkin görülen davanın 19. duruşmasında 5 tahliye kararı çıkarken, İlhan Ekşioğlu ve Aziz Yıldırım'a tahliye çıkmadı.
Davada Ahmet Çelebi, Haldun Şenman, Ali Kıratlı, Bülent İşçen ve Sami Tinç tahliye edildi.
Ayrıca Yusuf Turanlı ve Olgun Peker de tahliye edilmeyen isimler arasında yer aldı.
Duruşma 25, 26 ve 27 Haziran tarihine ertelendi.

Kaynak

isa55

Her gün bilgisayarı açtığımda ilk olarak samsunspor.biz'e, başlık olarakta şike operasyonlarına bakıyorum. Bugünde öyle oldu ama yine bir şey yok.

amasra

zamanında tüpçü fenerbahçemiz dedi sizce fenerbahceyı daha küme düşürürmü benim şahsen uefa nın sıfır telorens dediğini uygulamasını istiyorum ha gönlümden tabiki samsunsporun lig de kalmasını istıyorum biz işi oraya bırakmayarak sivas maçında işi bitirmemiz lazımdı.

King1965

ben bu sıke olayının bıze bı getırısı olmayacagına ınanıyorum artık umit yook bundanda .. Kısa macera oldu bu super lig keske uzun sure kalabılseydık..