Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

uykan

19 takım olacagı garanti 22 takım neden olsun orası önemli anakaraspor davayı kazandı. doğrudan süper liğ ve geçmiş dönem alacakları dahil. 18 takımla tescilledik de ne demek nurullah sağlam mı tescilliyor merak ediyorum?

samuray

ne tff ne de uefa henüz resmi bi açıklama yapılmadı belkide tff uefanın verecegği karara göre tescilleyecek ligi ceza alırsa takımlarımız milil takımlar da dahil 22 takımlı playoflu bi lig bizleri bekliyor derim

FaTiH_HaN

Ben artık şike soruşturmasından bizim lehimize bir karar çıkacağına inanmıyorum, bir yerden başlamamız lazım artık çalışmalara, bunları beklersek ne transfer yapabiliriz ne takım kurabiliriz, bu kaos ortamı lig başlayana kadar gider böyle, takımda oyuncu kalmadı bir kaçı dışında, sıfırdan takım kurulacak diğer takımlardan daha önce hazırlıklara başlamamız gerekiyor, artık bekleyecek bir şey yok verilmiyor işte ceza meza, uefa da nasıl oluyorsa sesini çıkarmıyor..

GurbetciFanatik

eeeee geldi catdi 27 Mayis.
Insallah güzel haber duyariz ( ümidim yok ama :( )
hic olmazsa yerimizi ögrenelim ona göre hareket edelim.
Belkide aksama Süper Ligde kalmamizi kutlariz belli mi olur :holey:

ngonge

Ankaraspor'un durumu ne olacak ben de merak ediyorum. TFF Bir kılıf uydurur almaz Süper lige diye düşünüyorum.

Bu arada FIFA disiplin komitesi 29'unda toplanacak. Olaya müdahil bir açıklama yaparlar mı bilmiyorum.

Bu işler hemen çözülmeyebilir, UEFA geçen yıl Yunanistan'a yaptığı gibi takımları düşürün diye baskı yapabilir.

furkan5534

cany

Benim de hiç umudum falan yok artık :(

Musti

Ankaraspor, davayı kazanmış ve 1.Lig'deki haklarını saklı tuttmuştu. O haklarını bu sezon kullanacaklar ve önümüzdeki sezon 1.Lig'de oynayacaklar.

minci

En son toplantıda lig 34 hafta olarak planlanmış. Yani 18 takımlı bir lig. Çok büyük olasılıkla bu ligde biz yokuz. Ancak yönetim çok az da olsa bir umut var diyor. Yalnız beni rahatlatan şey kulüpte herşey hazır. İki liste var. Birisi Bank Asya'ya göre hazırlanmış bir liste ve bu listedeki isimler takımı şampiyon yapacak kapasitede. Alternatif olarak süper lig için de bir liste var. Hoca da dahil elde mevcut iki liste var. Yani kulüp herşeye hazırlıklı. Sanırım bu yıl geç kalmayacağız.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: minci - 27 May 2012, 16:28:08
En son toplantıda lig 34 hafta olarak planlanmış. Yani 18 takımlı bir lig. Çok büyük olasılıkla bu ligde biz yokuz. Ancak yönetim çok az da olsa bir umut var diyor. Yalnız beni rahatlatan şey kulüpte herşey hazır. İki liste var. Birisi Bank Asya'ya göre hazırlanmış bir liste ve bu listedeki isimler takımı şampiyon yapacak kapasitede. Alternatif olarak süper lig için de bir liste var. Hoca da dahil elde mevcut iki liste var. Yani kulüp herşeye hazırlıklı. Sanırım bu yıl geç kalmayacağız.
bu bilgiler senın dusuncelerın mı yoksa bir duyum mu var ?

minci

Alıntı yapılan: muhalif - 27 May 2012, 17:47:53
bu bilgiler senın dusuncelerın mı yoksa bir duyum mu var ?
Tamamen bir duyum. Aldığım kişi yetkili bir isim. Teknik kadrodan birisi.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: minci - 27 May 2012, 22:05:22
Tamamen bir duyum. Aldığım kişi yetkili bir isim. Teknik kadrodan birisi.

Bu alemde duyum dediğin zaman akla Çamot reis gelir özledikk...

ahmetsefa55

Camot gecen transfer döneminde patladi ya :(

minci

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 27 May 2012, 23:02:35
Bu alemde duyum dediğin zaman akla Çamot reis gelir özledikk...
Bizzat ben görüştüm. Tamamen doğru. Emin olabilirsin.

jean

vallahi hala ufakta olsa umudum var ama tam nasil bir umut cozemedim ya ligde kalacaz yada saglam takim kurup 1 numarali favori olacagiz ins