Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Allah yardımcın olsun kardeş.

amasra

Şirinler 58 Madde Değişikliğine Tepki Amaçlı Trabzon'a Gidiyor..

burakbas

Alıntı yapılan: amasra - 25 May 2012, 10:33:49

Şirinler 58 Madde Değişikliğine Tepki Amaçlı Trabzon'a Gidiyor..

iyi hoşta ; niye trabzon !!!  :kafa:

cembaba

Banada çok saçma geldi. Neden Ankara falan değil?

mehmet yılmaz

Tuna'da çırpar bezini, kim sevmez Bulgar kızını, seveyim ela gözünü...

Bu akşam saat 20.00'de AKM'de Rumeli Türküleri konseri var. Balkan Savaşları'nın ve o hazin göçlerin 100. yılında ecdadın gönül nağmelerini duymak için orada olmak güzel olacaktır...

King1965

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 24 May 2012, 23:59:17
Yarın polis lik mülakatlarım var dua edin abilerim kardeşlerim  :) :)

Allah Kolaylık versin ben geçtim.. sanada basarılar

Musti

Bununla ilgili başlık vardı çöpe yollanmış. İyi de olmuş.

AlıntıSamsun Medyasının tarihi kararı
Samsun'da yayın yapan yerel gazeteler bugün tarihi bir karar imza attılar.

Şehirde yayınlanan 8 gazete bugün yayınladıkları ilanlarda gazetenin 3'üncü sayfasında tecavüz, hırsızlık, cinayet türünden haberler kullanmayacaklarını deklere ettiler. Bunun yerine başarı öykülerine yer verilecek 3'üncü sayfalarda toplumu motive edecek haberlerle dolacak.

Samsun medyasının tarihi kararının altına Haber, Ekip, Denge, Arena, Olay, Manşet, Yankı, Yenises gazeteleri imza attı.

Gazetelerin bu tarihi kararlarıyla 3'üncü sayfa anlayışının değişeceğini deklere eden ilanlar yayınlandı gazetelerde.

İşte o ilan:

http://www.haberexen.com/samsun-medyasinin-tarihi-karari-43382h.htm

Yerel gazetelerin aldığı güzel bir karar. Bu tip haberler aslında halkın haberdar edilmesi ve ders çıkarması için yapılması gerekir. Ama bu haberler amacını aşmış ve halkı korku içinde yaşatmaya başlamıştı.

Desiqner

TRT Spor'da 12.Adam programı var şuan.Sivas taraftarını anlatıyor.Orada kel bi adam konuşuyor arkasında Samsunspor atkısı var :) İlginç :)

5trawberry

Eee  haber gazetesinin surmansetinde, sevgiliye seks santaji ve kamyonette taciz mansetleri mevcut..

Desiqner

Alıntı yapılan: 5trawberry - 25 May 2012, 17:22:34
Eee  haber gazetesinin surmansetinde, sevgiliye seks santaji ve kamyonette taciz mansetleri mevcut..

Sadece 3.sayfayı kastettiler galiba :))

samsunmania

25 May 2012, 17:45:59 #30610 Son düzenlenme: 25 May 2012, 18:10:11 samsunmania
3.sayfa haberleri  ile ilgili başlık bile açmıştım. Gurbette bizi çok rencide eden olaylar olarak görüyorum ben bu haberleri. 20 milyonluk İstanbul'da hiç olmuyor, 1 milyonluk samsun'da 3 haber çıkıyor her gün. Kasıtlı bir olaydı, önlemi alındıysa çok güzel.

Desiqner

Aslında güzel bir düşünce ama hiçbir işe yaramaz bu konuda asıl İHA,AA,CİHAN vs. haber ajanslarının Samsun temsilciliklerinin birşey yapması gerekir.Hergün 2-3 Samsun haberi var haber sitelerinde herkes "yine mi Samsun ? " der oldu.

fındık

BigBadMama5552

20 milyonluk İstanbul'da bence bir günde Samsun'dakinden daha çok olay oluyordur ama 1 milyonluk Samsun'u takip etmek daha kolay olduğu için hep Samsun konu oluyordur.  :D Şaka bir yana, Samsun'un bu tür haberlere sıklıkla konu olması yabancılar tarafından da yanlış anlaşılıyor. Bana bir arkadaşım "Samsun'da herkes birbirine mi atlıyor?" diye sormuştu mesela. Tabii ben bu olayların biraz da Samsun'un kozmopolit yapısından da kaynaklandığını düşünüyorum. Ama her gün çıkan "Samsun'da tecavüz!" haberlerinin önünün kesilmesi lazımdı, böyle bir şey gerçekleştirilecekse iyi olmuş diyebilirim.

Burak

Bizim basının bunda suçu yok birisine bir suçlama yapıldığında direkt olarak suçluymuş gibi davranıyor yerel basın isim vermektende kaçınmıyorlar. Direkt yaftalıyorlar adamlar suçsuz çıksa haberimiz olmuyor buradaki muhabirler Samsun'u bırakıp diğer şehirlere gitmiyorlar herhalde arada sırada diğer adliyelere de gidin ayrıca İlker Aktaş sessiz sedasız Haber gazetesine döndü