Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

burakbas

Del Piero son maçına çıkıyor...

GökhanÇağlar

Montpeiller tarihinde ilk kez Fransa şampiyonu oldu. >l<

Burak

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 21 May 2012, 01:09:58
Montpeiller tarihinde ilk kez Fransa şampiyonu oldu. >l<

o anlamda Fransa en adil liglerden birisi şampiyonluklar eşit dağılım gösteriyor en ilginclerinden biri de Lyon 2002 yılına kadar hiç şampiyon olamamış ve 7 şampiyonluğun hepsi peşpeşe ligin 1894'ten başladığını da hesaba katarsak yaklaşık 120 şampiyonluktan bahsediyoruz en fazla şampiyon olan 2 takım 10 'ar şampiyonlukla Marsilya ve St Etienne . St Etienne de 30 senedir şampiyon olamıyorlar. Çok enteresan bir lig hakikaten

sosaka

Sadri Şener yine oradaydı... (zaytung)

lucarelli

;D ;D ;D ;D ;D ;D Çok güldüm. Şampiyonlar ligi kupasını mı istiyormuş şimdi de.

Bu zaytung çok alem.

Tufan

Alıntı yapılan: Burak - 21 May 2012, 09:15:12
o anlamda Fransa en adil liglerden birisi şampiyonluklar eşit dağılım gösteriyor en ilginclerinden biri de Lyon 2002 yılına kadar hiç şampiyon olamamış ve 7 şampiyonluğun hepsi peşpeşe ligin 1894'ten başladığını da hesaba katarsak yaklaşık 120 şampiyonluktan bahsediyoruz en fazla şampiyon olan 2 takım 10 'ar şampiyonlukla Marsilya ve St Etienne . St Etienne de 30 senedir şampiyon olamıyorlar. Çok enteresan bir lig hakikaten

bunu Paris hariç diğer çoğu şehrin gelişmişlik düzeyinin büyüklüğünün falan nerdeyse aynı olmasına bağlıyorum sonuçta eşit şartlarda yarışmalarına imkan veriyor bu durum.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Fransa%27daki_%C5%9Fehirler_listesi

cembaba

Dün yine kendime sordum. Neden bu durgunluk? Neden kimse bir alt lige düşmemize rağmen bir açıklama yapıyor? diye. Diğer düşen kulüplere bakıyorum. Onlarda da durum aynı. Kimse de en ufak bir hareketlilik yok. Bu durgunluğun sonu hayır gibi duruyor. En azından içime öyle doğuyor. 26 Mayıs'ta lig tescillenecekmiş. İnşallah ligde kaldığımızı söylerler. Rahatlarız.

Kazım Başkan'ın beklediği süreçte, yanındaki isimleri iyi tercih edeceğini düşünüyorum. Bu hafta Cevat Öncü örneğinde olduğu gibi bu isimleri kulüpten uzaklaştıracak. İyi şeyler olması temennimiz.

Tabii hiç biri olmayabilir de :(

jean

Lan Paris katarlar aldi seni yine sampiyon olamadin seneye ins

babasamsunlu

Alıntı yapılan: jean - 21 May 2012, 13:08:16
Lan Paris katarlar aldi seni yine sampiyon olamadin seneye ins

:hnk: :hnk: :hnk: :hnk:

amin abi ...  :deli: :deli: :deli: :deli:

ibo055

Ligler ne zaman başlayacak?
Futbol Federasyonu, Süper Lig'in bitiminin üzerinden iki hafta geçmesinin ardından 2012-2013 sezonuyla ilgili planlamasını yaptı.

14:00 | 21 Mayıs 2012
Futbol Federasyonu yönetimi son yıllarda gündeme gelen, "Ligler Eylül ayından önce başlamamalı" ortak görüşüne rağmen yeni sezonun Ağustos ayında başlamasına karar verdi...

Perşembe günü Spor Toto Süper Lig takımlarının teknik direktörleriyle İstanbul'da bir araya gelecek olan TFF yönetimi kulüplerden aksine yönde bir karar çıkmaması halinde 10 Ağustos tarihinde 2012-2013 sezonunun startını verecek. Futbol federasyon yöneticileri, yeni sezonun başlangıcı ile ilgili önlerinde 10, 17 ve 24 Ağustos gibi üç farklı tarih seçeneği olduğunu; ancak milli takım programından dolayı kendileri için en uygun tarihin 10 Ağustos olduğunu belirttiler. TFF yönetimi yine de bu konudaki kesin kararını Perşembe günü federasyonun İstinye'deki merkezinde Süper Lig teknik adamlarıyla yapacağı toplantıda verecek.

10 Ağustos tarihine yoğun bir itiraz gelmesi halinde yeni sezon 17 Ağustos'ta yani bayram haftasında start alacak. Bu arada yine son dönemlerde gündeme gelen "Geçen yılın süper kupa maçı ne zaman oynanacak?" sorusu da cevabını buldu. TFF yönetimi geçen sezon F.Bahçe ile Beşiktaş arasında oynanması gereken ve daha sonra ertelenen süper kupa maçının oynanmamasına karar verdi. Bu sezon F.Bahçe ile G.Saray arasında oynanması gereken Süper Final maçı da Temmuz ayının sonunda oynanacak.

Kaya

Kartal A2 takımının şampiyon olması Besim hocanın kalitesini bir kez daha kanıtlamıştır..Takımın başında Besim Durmuş olmalı artık..

Jnr.Serkan

Abi kartal taraftarı besim durmuştan yaka silkiyor.A2 şampiyonluğuyla Besim Durmuşun ne gibi bağı olabilir ki 

samuray

a2 takımını besim durmuşmu çalıştırıyor o a takımı çalıştırıyor ne alaka anlamadım hem bu belirsizlik devam ederken süper ligtemi bankasyadamı olacağımız henüz belli değil uzak ihtimalde olsa süper ligte kama i htimali görünüyor gibi bankasyadada kalsak besim hocanın çok f azla deneyimi de yok   bu benim kişisel görüşüm

samet_55

twitter

musa aydin i alsa yonetim gondermis antalya.
lig onemli degil is yapar her yerde.