Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

Ben Uefayada Guvenmiyorum onlardanda birsey olmaz kim bilir nekadar para gitti uefaya..bizim turkler onuda hal etmisdir benim hiiiic umudum yok.bosuna beklmeyelim yani sizin icinde iyi olur herseye hazirlikli olalim diye söylüyorum.Oyunlar Masa basinda Bitmis..

ismail

uefa feneri 1-2 yıl avrupadan men eder,ligde ki durum iç işiniz,karışmayız der gibime geliyor artık kimseye güvenmiyorum

ngonge

Bu şikeden bizimle ilgili lehe bir şey çıkmayacağı anlaşıldı.

Hala ben Samsunspor olarak neyi bekliyoruz onu anlamadım. Geçen yıl da yükselince ne kadar vakit kaybetmiştik.
Kazım Yılmaz takım süper ligde kalırsa devam yoksa bırakmayı mı düşünüyor, ondan mı sesi çıkmıyor.

Almanya ligi geçen hafta bitti ve düşen Köln hemen yeni bir t.direktör ile anlaşmış.

Bizimkiler hala süper ligde olacağımızı mı sanıyorlar... Ola ki kaldık diyelim, ne fark eder? Günü kurtarmak için değil 3-4 yıl için bir t.direktör ile anlaşılmalı, bu kişinin Süper ligde ya da Bank Asya'da çalışıp çalışmaması problem olmamalı.

Mesela şu spor toto maçlarına yeni t.direktörle girsek, adam şablonunu oturtur, kimleri takımda tutacağına karar verirdi vs.

Ben bizim camia kadar geçmişinden ders almayan kulüp görmedim.

Theofanis Gekas

hata yapmamak için acele etmiyorlardır!

Lusage

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 14 May 2012, 17:45:35
hata yapmamak için acele etmiyorlardır!

Hatayı da tam orada yapıyorlar ya. Neyse ya sabır çekmeye devam.  :rulet:

beşnumara

Alıntı yapamıyorum, yazanı tanımam etmem ilk defa yazısını okudum.Okumak isteyenler için http://www.haberturk.com/yazarlar/umur-talu/742084-ne-garip-ligdi

ismail

Alıntı yapılan: beşnumara - 14 May 2012, 19:19:23
Alıntı yapamıyorum, yazanı tanımam etmem ilk defa yazısını okudum.Okumak isteyenler için http://www.haberturk.com/yazarlar/umur-talu/742084-ne-garip-ligdi
Alıntı yapılan: beşnumara - 14 May 2012, 19:19:23

:kafa: :kafa:

ngonge

Bu arada FB'nin halinden haberdar mısınız? 

Adamlar şikeden ceza almadılar. O kadar şımardılar ki taraftarı terör estiriyor, yönetimi emniyete gider yapıyor.

binikalamadım

ismail resmindeki ts clup yazısı ve ts bayrağı çok gıcık etti beni başka bir resim kullansan kardeşim

mimar55

Su konu her acarken hadi nolur demekten dilimde tuy bitti sanki birsey olacakmis gibi bir his uyandiriyor bende.. Ama biliyorum ki bir halt olacagi yok. Ne demisler fakirin ekmegi umut. :kafa:

King1965

bu atilla cebeci hala dus-me-ye-cek diyor deli ediyor beni yok çok önemli bi yerden kaynak duymuslar 22 takım yapacaklarmıs. mersini dusurseler mersin demicekmi feneri nie dusurmuyorsunuz diye o yuzden kmseyı dusurmeyıp 22 takım yapacak diyor.

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: King1965 - 14 May 2012, 21:48:44
bu atilla cebeci hala dus-me-ye-cek diyor deli ediyor beni yok çok önemli bi yerden kaynak duymuslar 22 takım yapacaklarmıs. mersini dusurseler mersin demicekmi feneri nie dusurmuyorsunuz diye o yuzden kmseyı dusurmeyıp 22 takım yapacak diyor.

her zaman ki gibi boş konuşuyor

celebi

atiilane içiyor böyle bizde içsek

cany

Düştük artık biri söylesin atilla'ya.fb şampiyon olsaydı bi umudum olurdu gs itiraz ederdi lig karışırdı falan.artık geçti o iş

maraton

ismail kardeşimiz avatar resmini ricamız üzerine değiştirecek..  :ok