10- Ekigho Ehiosun

Başlatan germencisse, 14 July 2011, 20:29:51

« önceki - sonraki »

isa55

muzaffer4

seneye 1.lig te iş yapar tipik 1. lig futbolcusu

twitter

kalmasın şu an kendisi god mod geziyordur ortalıkta.
bize yarardan çok zarar verir.

bkz; jebrin

Theofanis Gekas

600bin euro bonservis bedeli bu kaz kafaya fazla indirime gidilirse alınabilir

ChucKeR

ben daha önce bi roportajını okumustum. düşersek giderim tarzı bi söylemi vardı. bugun kadroda olmaması da kalıcı olmadığını gösteriyor zaten. ( kadroda olmamasının başka bir sebebi varsa yazın lütfen.)
ayrıca kendisini bişey sanıyor. ben olsam ekighonun yerine gekasın eline ayağına yapışırdım biraz top oynamayı öğrendi reis sayesinde . biraz.

sercan5592

Ekigho'ya Bursaspor Kancası!

Samsunspor'da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine toplayan Ekigho, gelecek sezon da Süper Lig'de kalacağa benziyor. Samsunspor'un Bank Asya Birinci Lig'e düşmesi ile birlikte takımdan ayrılma kararı alan Nijeryalı oyuncuya, yurt içinden teklif yağıyor.

Mersin İdman Yurdu'nun da ısrarla istediği Ekigho'ya son olarak Bursaspor talip oldu. Edinilen bilgilere göre, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın, başarılı oyuncunun alınmasını istediğini yönetime iletti. Yeşil beyazlı yönetim de elini çabuk tutup oyuncu ile anlaşma zemini arayacak.

Mersin İdman Yurdu'nun transferde henüz somut bir adım atamaması transferi zora soktu.

Ekigho ile ilgili önümüzdeki günlerde somut adımlar atılması bekleniyor.

Theofanis Gekas

gitsin birazda onları verem etsin diyecem ama bu malın ne yapcağı belli olmaz yıldız olma olasılığı yok değil

Ayberk

bu adama şut çekmeyi yasaklasınlar, asist kralı olur ;)

ismail

Ekigho sesleri

Yeşil-beyazlı yöneticilerin teklifine olumlu yaklaşan Ekigho Ehiosun "Türkiye'ye çok alıştım. Bursa forması giymek bana onur verir" dedi

Süper Lig'e veda eden Samsunspor'un forveti Ekigho Ehiosun'a, Bursaspor'un talip olduğu öğrenildi. Yeşilbeyazlı yöneticilerin ilk teklifine olumlu yanıt veren 21 yaşındaki oyuncu, "Türkiye'ye çok alıştım. Bursaspor özel bir takım. Burada forma giymek bana gurur verir. Genç bir oyuncuyum ve Bursa'da hayallerimi gerçekleştirebilirim" dedi. 1.80 boyundaki oyuncunun sol kanatta da görev yapabilmesi Bursa yönetimini transfer için istekli kılıyor. Öte yandan Bursa'da Batalla ile Pinto'nun performansına büyük övgü var. Bu yıl 45 maçta 13 gol atıp, 16 asist yapan Batalla için arkadaşları 'Messi' benzetmesi yapıyor. Devre arasında gelen ve 18 maçta 13 gol atan Şilili Pinto'ya ise 'Tank' lakabı takıldı.

Fotomaç

Jnr.Serkan

Ekighonun arkasında Batalla,sağında Pinto olsun 10 golden aşağı atmaz,10dan aşağıda asist yapmaz.Ama Ayberk'in dediği gibi bu adama şut attırmıcaksın bulursa karambolden atar ancak

samuray

nereye giderse gitsin eğer kalırsa onu gördükçe kaçırdığı gollerle ligten düşmemiz gelecek akıllara :kafa: :kafa:

twitter

emre

Bursa'nın yabancı sıkıntısı var şu haldeyken alacaklarını pek sanmıyorum.

maviay55

AlıntıEKİGHO'YA TEKLİF YAĞIYOR

Kırmızı beyazlı ekibin bu sezon parlayan yıldızı Nijeryalı oyuncu Ekigho'ya Süper Lig'den teklif yağıyor.

Bursaspor başta olmak üzere Antalyaspor, Gençlerbirliği ve Eskişehirspor yıldız oyuncunun peşine düştü

YILDIZI PARLADI
Samsunspor'da yıldızı parlayan Ekigho'ya Süper Lig takımlarından teklif yağıyor. Nijeryalı oyuncuyu renklerine katabilmek için büyük mücadeleye girişen kulüpler, oyuncunun Türk menajeriyle görüşmelere başladılar bile. Bursaspor başta olmak üzeri Antalyaspor, Gençlerbirliği ve Eskişehirspor Ekigho'yu renklerine katmak için düğmeye bastılar.

ÖNCELİK SAMSUNSPOR'DA
Transfer önceliği Samsunspor'un elinde olan Nijeryalı oyuncunun, kırmızı beyazlı ekipte kalıp kalmayacağı ise liglerin tescil edilmesinin ardından netlik kazanacak. Eğer olası bir Süper Lig durumunda Ekigho'nun Samsunspor'da kalma şansı yüzde yüz olarak değerlendirildi. Aksi durumda ise Ekigho, serbest kalacak

kaynak: haber

Ayberk

o değil de lig öyle bir halde ki şuan bu tescil durumundan dolayı. küme düşmeler bir taraftan, puan silmenin hangi sezona yansıyacağı tamamen tüpçünün 2 dudağının arasında. fb şampiyon olur, cezalar seneye uygulanacak derse şaşırmam artık